Find billige fly til Baku

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Baku

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Baku

Bedste pris på returbillet

1.297 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 25min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Baku fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.297 kr. (København Kastrup til Baku Heydar Aliyev Intl).
Det hurtigste fly til Baku fra Danmark tager 7t. 25min. (København Kastrup til Baku Heydar Aliyev Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Baku, herunder Lufthansa, LOT og Turkish Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Baku

Find de billigste fly til disse Baku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Baku

København (CPH) til Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl (GYD)

Fly til Baku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Baku Heydar Aliyev Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.690 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNfebruar32% billigereAt flyve fra København til Baku ​​koster i gennemsnit blot 2.595 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNaugust35% dyrereDet koster cirka 5.131 kr. at flyve til Baku ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNjuli355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Baku fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Baku?

Har du flere gange besøgt storbyer som New York, London og Paris, så er det måske på tide at prøve noget nyt. For eksempel kan du rejse med fly til Baku. Der vil du opleve en anden kultur og få nye indtryk fra en del af verden, som turistmæssigt er ved at blomstre. Byen er hovedstad i Aserbajdsjan i Kaukasus, der ligesom Istanbul har en både europæisk og asiatisk side. Det er populært at rejse med fly til Baku på badeferie på grund af beliggenheden ud til Det Kaspiske Hav. Badesæsonen varer fra maj til september, som er den bedste periode at rejse i. Samtidig er Baku også en storby, hvor der venter et hav af kulturelle oplevelser.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Baku fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.595 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Baku i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.414 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Baku er 53 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.814 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.297 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Baku fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 2.532 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.027 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Baku.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Baku normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Baku om aftenen helt ned til 2.508 kr.. Fly til Baku koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.992 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.Gode tilbud på fly til Baku

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Baku fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
8. dec.
CPH05:05København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
11. dec.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
12t. 00min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
1.297 kr.
Find lignende
Lufthansa
8. dec.
CPH01:00København Kastrup
12t. 40min.
2 stop
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
11. dec.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
12t. 00min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
1.457 kr.
Find lignende
LOT
12. nov.
CPH05:25København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
GYD19:45Baku Heydar Aliyev Intl
19. nov.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
7t. 50min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
1.812 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. dec.
CPH01:00København Kastrup
12t. 40min.
2 stop
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
11. dec.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
12t. 50min.
2 stop
CPH12:35København Kastrup
1.979 kr.
Find lignende
AnadoluJet
12. nov.
CPH10:40København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
GYD20:05Baku Heydar Aliyev Intl
20. nov.
GYD01:45Baku Heydar Aliyev Intl
9t. 55min.
1 stop
CPH11:40København Kastrup
2.138 kr.
Find lignende
AnadoluJet
8. dec.
CPH08:55København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
GYD20:05Baku Heydar Aliyev Intl
12. dec.
GYD01:45Baku Heydar Aliyev Intl
9t. 40min.
1 stop
CPH11:25København Kastrup
2.182 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Baku

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Baku, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet
AnadoluJet
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 25min.
GYDBaku Heydar Aliyev Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Baku?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Baku

Hvilke flyselskaber flyver til Baku?

På rejser til Baku fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines, LOT, Lufthansa eller airBaltic. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Turkish Airlines-fly til Baku

Turkish Airlines flyver omkring 36 fly til Baku om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 2.808 kr. (Billund til Baku). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,1/10 i over 135 anmeldelser på momondo.

LOT-fly til Baku

LOT (7,2/10, 181 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Baku med tilbud fra helt ned til 2.170 kr. retur fra København Kastrup. Med 4 LOT-fly til Baku om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Baku

Neden for finder du alle lufthavne i Baku samt deres afstand til centrum

Du kan tage en Aero Express Bus direkte fra Baku Heydar Lufthavn. Rejsetiden er ca. 30 min, og billetprisen er ca. 1.50 AZN (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 20 AZN (ca. 78 DKK).


Populære fly til Baku

Find dine flybilletter til Baku blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Baku
Hurtigste flyvetid9t. 25min.
Laveste pris2.182 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Baku

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods. Du vil også få brug for offentlige transportmidler. Byens metro består af tre linjer i farverne rød, grøn og lilla. Du kan også tage en af de mange bybusser, hvor en billet koster ca. 0.20 AZN (ca. 1 DKK).


Visumkrav for Baku

Som dansk statsborger skal du ansøge om visum, inden afrejse med fly til Baku. Du kan søge online. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst tre måneder ud over rejsens slutdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Baku


De bedste oplevelser og seværdigheder i Baku

Kontrastfyldte seværdigheder venter dig på din ferie i Baku. Den gamle by Icheri Sheher er på UNESCO’s verdensarvsliste og er et af højdepunkterne. I den forbindelse bør du besøge de to unikke attraktioner Shirvan Shahs og tårnet Giz Qalasi, der er bygget mellem det 7. og 12. århundrede. Flame Towers er også værd at besøge, da de står i kontrast til den gamle bydel. Det er tre højhuse formet som flammer.

En rejseforsikring er uundværlig på en rejse til Baku. Den er din tryghed, hvis du skulle blive syg på din ferie. Derudover kan den udvides med forskellige tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

På en ferie i Baku skal du undgå at drikke vand fra hanen.

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen, men ellers er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Park Bulvar, Metropark og Port Baku er tre af byens populære indkøbscentre.


Find billige flybilletter til andre byer i Aserbajdsjan

Aserbajdsjan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Baku. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Baku med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Baku vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Baku, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Baku spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Baku

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Baku

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.