Find billige flybilletter til Baku

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Baku (BAK)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Baku. De nuværende restriktioner til Baku er baseret på Aserbajdsjan rejserestriktioner.

Se nuværende Aserbajdsjan rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Baku

Find de billigste fly til disse Baku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Baku

København (CPH) til Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl (GYD)

Fly til Baku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Baku Heydar Aliyev Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.264 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Baku ​​koster i gennemsnit blot 1.920 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 3.188 kr. at flyve til Baku ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNdecember181% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Baku fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Baku?

Har du flere gange besøgt storbyer som New York, London og Paris, så er det måske på tide at prøve noget nyt. For eksempel kan du rejse med fly til Baku. Der vil du opleve en anden kultur og få nye indtryk fra en del af verden, som turistmæssigt er ved at blomstre. Byen er hovedstad i Aserbajdsjan i Kaukasus, der ligesom Istanbul har en både europæisk og asiatisk side. Det er populært at rejse med fly til Baku på badeferie på grund af beliggenheden ud til Det Kaspiske Hav. Badesæsonen varer fra maj til september, som er den bedste periode at rejse i. Samtidig er Baku også en storby, hvor der venter et hav af kulturelle oplevelser.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Baku?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Baku fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.920 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Baku i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.939 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Baku?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Baku er 39 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.354 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Baku på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Baku er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.289 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Baku på en tirsdag på 3.052 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Baku?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Baku normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Baku om aftenen helt ned til 2.132 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.647 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Baku?

På nuværende tidspunkt inkluderer Aserbajdsjan rejserestriktioner rejser til Baku. Indrejserestriktioner

Aserbajdsjan har forlænget suspensionen af alle kommercielle flyvninger, undtagen for særlige, private og charterflyvninger. Udstedelse af e-visa og visum ved ankomsten er suspenderet.

Indrejsekrav

Alle rejsende, der ankommer til Aserbajdsjan, skal fremvise en negativ COVID-19-test. Selve testen kan udføres mere end 48 timer før flyvningen, men certifikatet med det negative testresultat vil kun blive godkendt, hvis det udstedes inden for 48 timer før flyvningen. Rejsende vil blive testet igen for COVID-19 og få deres temperatur kontrolleret ved ankomsten til Aserbajdsjan. Enkeltpersoner er ansvarlige for alle omkostninger ved COVID-19-test, der udføres i lufthavnen. Fra den 1. marts skal alle negative COVID-19 testcertifikater, der kræves for ankomst til Aserbajdsjan, indeholde en QR-kode, som når den scannes skal indeholde oplysninger fra klinikken om testresultaterne.

Karantænekrav

Alle ankommende til Aserbajdsjan skal gennemføre en 14-dages selvisolation i deres egen bolig, uanset rejsens oprindelse. De har mulighed for at tage en COVID-19 test på dag 6, og hvis resultatet er negativt, slutter selvisoleringsperioden. De skal arrangere testen med en privat udbyder for egen regning. En liste over godkendte testudbydere kan findes på AZAL-webstedet . Udenlandske statsborgere, der ikke leverer et negativt COVID-19 testcertifikat ved ankomsten, kan nægtes indrejse til Aserbajdsjan og sendes tilbage til deres hjemland for deres egen regning. Alternativt kan det være nødvendigt, at de kommer ind i statens karantænefaciliteter.

Alle andre oplysninger

Det er nødvendigt at bære medicinsk maske hele tiden i lufthavnen og på flyet. Det er obligatorisk at have masken på hele tiden, undtagen i forbindelse med specifikke krav, f.eks. ved grænsekontrol, efter anmodning fra en lufthavnsansat eller under spisning. Håndbagage er ikke tilladt på flyvninger til Aserbajdsjan bortset fra mindre personlige ejendele såsom en håndtaske eller en mappe. Tjek med dit flyselskab om de seneste tilladte håndbagage og regler, der er indført for at bekæmpe COVID-19 ombord på dit fly.

Hvis du planlægger rejser til Baku nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Baku

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Baku fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
København Kastrup
30t. 35min.
Baku Heydar Aliyev Intl
Baku Heydar Aliyev Intl
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Baku

airBaltic
København Kastrup
30t. 35min.
Baku Heydar Aliyev Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Baku?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Baku

Du kan vælge blandt forskellige typer flyselskaber, når turen går med fly til Baku. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske navne som SAS, Ukraine International Airlines eller Aeroflot, men også med et lavprisselskab som airBaltic. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Turkish Airlines eller Lufthansa. Lavprisselskaberne er ofte garant for billige flybilletter til Baku og mange andre destinationer, men ofte er check-in bagage og frit sædevalg ikke inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Baku?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Baku fra Danmark. Du kan i stedet vælge blandt en række flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Baku?

Den hurtigste flyafgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn tager ca. 7 t og 20 min med et enkelt stop undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Baku samt afstand til centrum

Du kan tage en Aero Express Bus direkte fra Baku Heydar Lufthavn. Rejsetiden er ca. 30 min, og billetprisen er ca. 1.50 AZN (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 20 AZN (ca. 78 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Baku?

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods. Du vil også få brug for offentlige transportmidler. Byens metro består af tre linjer i farverne rød, grøn og lilla. Du kan også tage en af de mange bybusser, hvor en billet koster ca. 0.20 AZN (ca. 1 DKK).


Kan man rejse til Baku uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ansøge om visum, inden afrejse med fly til Baku. Du kan søge online. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst tre måneder ud over rejsens slutdato.


Tips og gode råd til Baku

Hvad skal man se i Baku?

Kontrastfyldte seværdigheder venter dig på din ferie i Baku. Den gamle by Icheri Sheher er på UNESCO’s verdensarvsliste og er et af højdepunkterne. I den forbindelse bør du besøge de to unikke attraktioner Shirvan Shahs og tårnet Giz Qalasi, der er bygget mellem det 7. og 12. århundrede. Flame Towers er også værd at besøge, da de står i kontrast til den gamle bydel. Det er tre højhuse formet som flammer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Når du rejser med børn til Baku, kan de glæde sig til sjove dage på stranden. AF Beach Club og Amburan Beach Club er to populære komplekser med pools, sandstrande og vandsportsaktiviteter. Baku Planetarium er også et sikkert hit hos de yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er uundværlig på en rejse til Baku. Den er din tryghed, hvis du skulle blive syg på din ferie. Derudover kan den udvides med forskellige tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

På en ferie i Baku skal du undgå at drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Baku?

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen, men ellers er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Park Bulvar, Metropark og Port Baku er tre af byens populære indkøbscentre. (Priser checket: 04/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Aserbajdsjan

Aserbajdsjan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class