Find billige flybilletter til Baku

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Baku. De nuværende restriktioner til Baku er baseret på Aserbajdsjan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Aserbajdsjan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Baku

Find de billigste fly til disse Baku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Baku

København (CPH) til Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl (GYD)

Fly til Baku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Baku Heydar Aliyev Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.283 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Baku ​​koster i gennemsnit blot 1.937 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 3.215 kr. at flyve til Baku ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAKU FRA KØBENHAVNdecember181% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Baku fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Baku?

Har du flere gange besøgt storbyer som New York, London og Paris, så er det måske på tide at prøve noget nyt. For eksempel kan du rejse med fly til Baku. Der vil du opleve en anden kultur og få nye indtryk fra en del af verden, som turistmæssigt er ved at blomstre. Byen er hovedstad i Aserbajdsjan i Kaukasus, der ligesom Istanbul har en både europæisk og asiatisk side. Det er populært at rejse med fly til Baku på badeferie på grund af beliggenheden ud til Det Kaspiske Hav. Badesæsonen varer fra maj til september, som er den bedste periode at rejse i. Samtidig er Baku også en storby, hvor der venter et hav af kulturelle oplevelser.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Baku?

  februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Baku fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.937 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Baku i februar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.955 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Baku?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Baku er 39 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.374 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Baku på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Baku fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 2.308 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.079 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Baku.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Baku?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Baku normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Baku om aftenen helt ned til 2.150 kr.. Fly til Baku koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.670 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Baku?

På nuværende tidspunkt inkluderer Aserbajdsjan rejserestriktioner rejser til Baku. Indrejserestriktioner

Aserbajdsjan har forlænget suspensionen af alle kommercielle flyvninger, undtagen for særlige, private og charterflyvninger. Udstedelse af e-visa og visum ved ankomsten er suspenderet.

Indrejsekrav

Alle rejsende, der ankommer til Aserbajdsjan, skal fremvise en negativ COVID-19-test. Selve testen kan udføres mere end 48 timer før flyvningen, men certifikatet med det negative testresultat vil kun blive godkendt, hvis det udstedes inden for 48 timer før flyvningen. Rejsende vil blive testet igen for COVID-19 og få deres temperatur kontrolleret ved ankomsten til Aserbajdsjan. Enkeltpersoner er ansvarlige for alle omkostninger ved COVID-19-test, der udføres i lufthavnen. Fra den 1. marts skal alle negative COVID-19 testcertifikater, der kræves for ankomst til Aserbajdsjan, indeholde en QR-kode, som når den scannes skal indeholde oplysninger fra klinikken om testresultaterne.

Karantænekrav

Alle ankommende til Aserbajdsjan skal gennemføre en 14-dages selvisolation i deres egen bolig, uanset rejsens oprindelse. De har mulighed for at tage en COVID-19 test på dag 6, og hvis resultatet er negativt, slutter selvisoleringsperioden. De skal arrangere testen med en privat udbyder for egen regning. En liste over godkendte testudbydere kan findes på AZAL-webstedet . Udenlandske statsborgere, der ikke leverer et negativt COVID-19 testcertifikat ved ankomsten, kan nægtes indrejse til Aserbajdsjan og sendes tilbage til deres hjemland for deres egen regning. Alternativt kan det være nødvendigt, at de kommer ind i statens karantænefaciliteter.

Alle andre oplysninger

Det er nødvendigt at bære medicinsk maske hele tiden i lufthavnen og på flyet. Det er obligatorisk at have masken på hele tiden, undtagen i forbindelse med specifikke krav, f.eks. ved grænsekontrol, efter anmodning fra en lufthavnsansat eller under spisning. Håndbagage er ikke tilladt på flyvninger til Aserbajdsjan bortset fra mindre personlige ejendele såsom en håndtaske eller en mappe. Tjek med dit flyselskab om de seneste tilladte håndbagage og regler, der er indført for at bekæmpe COVID-19 ombord på dit fly.

Hvis du planlægger rejser til Baku nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Baku

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Baku fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
8. okt.
CPH02:40København Kastrup
13t. 40min.
1 stop
GYD16:20Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD00:20Baku Heydar Aliyev Intl
15t. 25min.
1 stop
CPH15:45København Kastrup
2.751 kr.
Find lignende
Lufthansa
8. okt.
CPH02:40København Kastrup
13t. 40min.
2 stop
GYD16:20Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD00:20Baku Heydar Aliyev Intl
8t. 15min.
1 stop
CPH08:35København Kastrup
2.845 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. okt.
CPH21:00København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
GYD21:20Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD00:20Baku Heydar Aliyev Intl
21t. 50min.
1 stop
CPH22:10København Kastrup
2.877 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. okt.
CPH12:40København Kastrup
40t. 15min.
3 stop
GYD04:55Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD14:00Baku Heydar Aliyev Intl
19t. 55min.
2 stop
CPH09:55København Kastrup
3.077 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. okt.
CPH12:40København Kastrup
40t. 15min.
3 stop
GYD04:55Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD14:00Baku Heydar Aliyev Intl
25t. 35min.
3 stop
CPH15:35København Kastrup
3.096 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. okt.
CPH08:55København Kastrup
30t. 55min.
2 stop
GYD15:50Baku Heydar Aliyev Intl
16. okt.
GYD14:00Baku Heydar Aliyev Intl
19t. 55min.
2 stop
CPH09:55København Kastrup
3.271 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Baku

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Baku, så se nogle af vores tilbud herunder fra airBaltic
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 10min.
GYDBaku Heydar Aliyev Intl

Lufthavne i nærheden af Baku

Neden for finder du alle lufthavne i Baku samt deres afstand til centrum

Du kan tage en Aero Express Bus direkte fra Baku Heydar Lufthavn. Rejsetiden er ca. 30 min, og billetprisen er ca. 1.50 AZN (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 20 AZN (ca. 78 DKK).


Populære fly til Baku

Find dine flybilletter til Baku blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Baku
Hurtigste flyvetid11t. 10min.
Laveste pris2.751 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Baku?

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods. Du vil også få brug for offentlige transportmidler. Byens metro består af tre linjer i farverne rød, grøn og lilla. Du kan også tage en af de mange bybusser, hvor en billet koster ca. 0.20 AZN (ca. 1 DKK).


Kan man rejse til Baku uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ansøge om visum, inden afrejse med fly til Baku. Du kan søge online. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst tre måneder ud over rejsens slutdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Baku


Tips og gode råd til Baku

Hvad skal man se i Baku?

Kontrastfyldte seværdigheder venter dig på din ferie i Baku. Den gamle by Icheri Sheher er på UNESCO’s verdensarvsliste og er et af højdepunkterne. I den forbindelse bør du besøge de to unikke attraktioner Shirvan Shahs og tårnet Giz Qalasi, der er bygget mellem det 7. og 12. århundrede. Flame Towers er også værd at besøge, da de står i kontrast til den gamle bydel. Det er tre højhuse formet som flammer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Når du rejser med børn til Baku, kan de glæde sig til sjove dage på stranden. AF Beach Club og Amburan Beach Club er to populære komplekser med pools, sandstrande og vandsportsaktiviteter. Baku Planetarium er også et sikkert hit hos de yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er uundværlig på en rejse til Baku. Den er din tryghed, hvis du skulle blive syg på din ferie. Derudover kan den udvides med forskellige tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

På en ferie i Baku skal du undgå at drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Baku?

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen, men ellers er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Park Bulvar, Metropark og Port Baku er tre af byens populære indkøbscentre. (Priser checket: 04/05/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Aserbajdsjan

Aserbajdsjan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?