Find billige fly til Argentina fra 3.913 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Argentina

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Argentina

Bedste pris på enkeltbillet

3.913 kr.

Bedste pris på returbillet

6.708 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 00min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Argentina fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.913 kr. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Argentina fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.708 kr. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Det hurtigste fly til Argentina fra Danmark tager 19t. 00min. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Argentina, herunder American Airlines, Air Canada og Delta.

Indsigter og trends for flyrejser til Argentina

Få indsigter om din flyrejse til Argentina, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Argentina?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Argentina. Den mest populære by at rejse til i Argentina er Buenos Aires, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 78% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Argentina er El Calafate og Mendoza.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Argentina?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Argentina du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 23t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle. På den anden side tager det i gennemsnit 18t at flyve fra Billund til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Argentina?

KLM, Air France og Air Europa er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Argentina, ifølge vores data. KLM er vores brugeres foretrukne valg, idet 50% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Argentina. Vær opmærksom på, at der er 11 forskellige flyselskaber, der flyver til Argentina regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Argentina? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Argentina

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Argentina fra Danmark
Buenos Aires
Buenos Aires

Brugbar information om dit fly til Argentina

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Argentina

Hvad er det billigste fly til Argentina?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Argentina er:
582 kr. pr. person med Flybondi
819 kr. pr. person med Aerolineas Argentinas
4.175 kr. pr. person med LATAM Airlines

Hvad er den mest populære lufthavn i Argentina at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Argentina?

søndag er den bedste dag på ugen at flyve til Argentina baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Argentina, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Argentina?

Priser for fly til Argentina opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Argentina?

Antallet af udbydere for fly til Argentina er 13 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Argentina?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Argentina hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Argentina?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Argentina kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Argentina. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Argentina

Find fly til disse populære byer i Argentina fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Argentina

Se de billigste flyrejser til Argentina fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBuenos Aires23t. 25min.6.503 kr.
BillundBuenos Aires29t. 50min.7.317 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Argentina

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Argentina?

På nuværende tidspunkt tilbyder ingen flyselskaber direkte flyrejser fra Danmark til Argentina. Det er derimod nemt at komme afsted på rejser med én eller flere mellemlandinger. I den forbindelse kan du vælge mellem flyselskaber som Norwegian, Lufthansa, SWISS, Aerolineas Argentinas og mange andre, med afrejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Argentina?

Den hurtigste tur fra Københavns Lufthavn til Buenos Aires, med et stop undervejs, tager ca. 16 timer. En rejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Puerto Iguazu tager til sammenligning ca. 23 timer. Der er ofte penge at spare på dine flybilletter til Argentina, hvis du vælger turene med ekstra lang rejsetid og flere stop.

Hvilken årstid skal man rejse til Argentina?

Det er meget hedt i eksempelvis Buenos Aires i landets sommermåneder fra december til februar. Derfor er perioderne marts til maj og september til november oplagte perioder at rejse i. Takket være landets mange bjerge, er det også muligt at rejse på skiferie i Argentina, hvor sæsonen varer fra juni til oktober, i eksempelvis Mendoza i den vestlige del ved Andesbjergene.

Kan man rejse til Argentina uden pas eller visum?

Som dansk statsborger er det muligt at rejse visumfrit til Argentina i op til 90 dage. Det eneste krav er, at dit pas er gyldigt under hele opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Argentina

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Argentina?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Argentina med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Populære ruter til Argentina

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid23t. 25min.
Laveste pris6.503 kr.
Fly fra Billund til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid29t. 50min.
Laveste pris7.317 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Argentina


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Argentina?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Argentina.

Kan jeg finde fly til Argentina med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Argentina, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Argentina?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Argentina.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Argentina lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Argentina er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Argentina på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.