Søg og find billige fly til Argentina

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Argentina

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Argentina

Bedste pris på enkeltbillet

2.993 kr.

Bedste pris på returbillet

7.047 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 50min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Argentina fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.993 kr. (København Kastrup til Buenos Aires J. Newbery).
Den bedste pris på en returbillet til Argentina fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.047 kr. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Det hurtigste fly til Argentina fra Danmark tager 19t. 50min. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Argentina, herunder American Airlines, Air Canada og Aeromexico.

Indsigter og trends for flyrejser til Argentina

Få indsigter om din flyrejse til Argentina, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Argentina?

Fly til Argentina kan fås så billigt som 3.126 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Argentina for omkring 18.838 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Argentina, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 18.367 kr. eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Argentina?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Argentina. Den mest populære by at rejse til i Argentina er Buenos Aires, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 2.253% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Argentina er El Calafate og Cordoba, Córdoba (provins i Argentina).

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Argentina?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Argentina du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 25t. 39min. at flyve fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle. På den anden side tager det i gennemsnit 42t. 24min. at flyve fra Billund til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Argentina?

KLM, Lufthansa og Norwegian er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Argentina, ifølge vores data. KLM er vores brugeres foretrukne valg, idet 25% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Argentina. Vær opmærksom på, at der er 16 forskellige flyselskaber, der flyver til Argentina regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Argentina? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Argentina

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Argentina fra Danmark
Buenos Aires
Buenos Aires

Brugbar information om dit fly til Argentina

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Argentina

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Argentina er:
43 kr. pr. person med Norwegian Air Argentina
419 kr. pr. person med Aerolineas Argentinas
448 kr. pr. person med Andes Lineas Aereas

torsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Argentina baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Argentina, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Argentina

Find fly til disse populære byer i Argentina fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Argentina

Se de billigste flyrejser til Argentina fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBuenos Aires25t. 00min.7.277 kr.
BillundBuenos Aires42t. 24min.8.260 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Argentina

På nuværende tidspunkt tilbyder ingen flyselskaber direkte flyrejser fra Danmark til Argentina. Det er derimod nemt at komme afsted på rejser med én eller flere mellemlandinger. I den forbindelse kan du vælge mellem flyselskaber som Norwegian, Lufthansa, SWISS, Aerolineas Argentinas og mange andre, med afrejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn.

Den hurtigste tur fra Københavns Lufthavn til Buenos Aires, med et stop undervejs, tager ca. 16 timer. En rejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Puerto Iguazu tager til sammenligning ca. 23 timer. Der er ofte penge at spare på dine flybilletter til Argentina, hvis du vælger turene med ekstra lang rejsetid og flere stop.

Det er meget hedt i eksempelvis Buenos Aires i landets sommermåneder fra december til februar. Derfor er perioderne marts til maj og september til november oplagte perioder at rejse i. Takket være landets mange bjerge, er det også muligt at rejse på skiferie i Argentina, hvor sæsonen varer fra juni til oktober, i eksempelvis Mendoza i den vestlige del ved Andesbjergene.

Som dansk statsborger er det muligt at rejse visumfrit til Argentina i op til 90 dage. Det eneste krav er, at dit pas er gyldigt under hele opholdet.


Populære ruter til Argentina

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid25t. 00min.
Laveste pris7.277 kr.
Fly fra Billund til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid42t. 24min.
Laveste pris8.260 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Argentina


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Argentina.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Argentina, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Argentina.

Prisagenter på fly til Argentina er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.