Find billige fly til Ushuaia

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ushuaia

Hvor lang tid tager det at flyve til Ushuaia?

Du skal regne med en del rejsetid i forbindelse med flyvningen til Ushuaia fra Danmark. Det skyldes ikke mindst, at byen ligger på et svært fremkommeligt sted, nemlig tæt på en bjergkæde på øen Isla Grande de Tierra del Fuego i den sydligste del af Argentina. Det betyder også, at du skal mellemlande flere gange på turen, hvor du kan opleve en del ventetid. Rejsen kan derfor meget vel tage tæt på to døgn eller mere, når du rejser fra enten Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). På enkelte datoer er det dog muligt at finde flytilbud med en rejsetid på omkring 30 timer, og helt ned til 25 timer. Disse kan være forbundet med høje priser, men hvis du er fleksibel i forhold til rejsedato, får du ikke nødvendigvis brug for at hive den helt store tegnebog op af lommen.

Hvorfra kan du flyve direkte til Ushuaia?

Der er ingen direkte flyrejser til Ushuaia fra en dansk lufthavn, og du skal mellemlande mindst to gange for at nå dit mål på den argentinske sydspids. Du starter som regel rejsen med at mellemlande i én eller flere europæiske lufthavne, heriblandt i Amsterdam, Madrid og Frankfurt, og slutter med et flyskift i Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Som sagt er der på nogle afgange lange ventetider i forbindelse med mellemlandingerne, men det kan også give mulighed for at dele rejsen op i flere etaper, for eksempel med en overnatning på et hotel i nærheden af transitlufthavnen. Men hvis du både er fleksibel og ude i god tid, kan du godt finde flybilletter, hvor både prisen og rejsetiden er overkommelig.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ushuaia?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ushuaia. Hvis du har planer om at flyve til Ushuaia, kan du overveje at booke flyrejse til Rio Grande Lufthavn (119 km fra Ushuaia centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn?

Priser for fly til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ushuaia Malvinas Argentinas Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Ushuaia

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Ushuaia?

Danske statsborgere er visumfri i op til 90 dage, når de besøger Argentina, og derfor skal du sandsynligvis ikke bekymre dig om at søge visum inden afrejse. Du skal til gengæld have dit pas med dig, når du rejser til Ushuaia, og det skal mindst være gyldigt ved indrejsen. For at være på den sikre side er det dog en god idé at medbringe et pas, hvis gyldighed rækker ud over opholdsperioden i Argentina.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ushuaia

Hvad kan du se og lave i Ushuaia?

Det er måske ikke ligefrem billigt at rejse fra Danmark til Ushuaia, men det skyldes i høj grad, at området ikke er et sted, man kommer hver dag som dansk turist. Hvis du ikke har noget imod at komme lidt uden for selve byen, har du en masse spændende naturoplevelser, der venter på dig, blandt andet Tierra del Fuego-nationalparken. Navnet "Ildlandet" giver ikke et detaljeret billede af området, da der her et gletsjerlandskab med både bjerge, dale, floder og søer, der er en lang vandretur værd. Det er dog også muligt at cykle, campere, fiske og sejle i kano i nationalparken. Du forbinder måske ikke Argentina med pingviner, men du har ikke desto mindre mulighed for at opleve fuglene i deres naturlige habitat på Isla Martillo. Efter en lang dag i naturen kan du tage tilbage til byen, og nyde en lokal øl på et af de mange mikrobryggerier, som området også er kendt for.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ushuaia?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ushuaia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ushuaia, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Ushuaia med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Ushuaia på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ushuaia?

Når alle potentielle fly til Ushuaia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ushuaia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Ushuaia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ushuaia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.