Find billige fly til Ushuaia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ushuaia

Få indsigter om din flyrejse til Ushuaia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Ushuaia?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ushuaia, lå på 552 kr./pr. person fra Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ushuaia. Hvis du vil finde de billigste priser til Ushuaia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ushuaia

Du skal regne med en del rejsetid i forbindelse med flyvningen til Ushuaia fra Danmark. Det skyldes ikke mindst, at byen ligger på et svært fremkommeligt sted, nemlig tæt på en bjergkæde på øen Isla Grande de Tierra del Fuego i den sydligste del af Argentina. Det betyder også, at du skal mellemlande flere gange på turen, hvor du kan opleve en del ventetid. Rejsen kan derfor meget vel tage tæt på to døgn eller mere, når du rejser fra enten Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). På enkelte datoer er det dog muligt at finde flytilbud med en rejsetid på omkring 30 timer, og helt ned til 25 timer. Disse kan være forbundet med høje priser, men hvis du er fleksibel i forhold til rejsedato, får du ikke nødvendigvis brug for at hive den helt store tegnebog op af lommen.

Der er ingen direkte flyrejser til Ushuaia fra en dansk lufthavn, og du skal mellemlande mindst to gange for at nå dit mål på den argentinske sydspids. Du starter som regel rejsen med at mellemlande i én eller flere europæiske lufthavne, heriblandt i Amsterdam, Madrid og Frankfurt, og slutter med et flyskift i Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Som sagt er der på nogle afgange lange ventetider i forbindelse med mellemlandingerne, men det kan også give mulighed for at dele rejsen op i flere etaper, for eksempel med en overnatning på et hotel i nærheden af transitlufthavnen. Men hvis du både er fleksibel og ude i god tid, kan du godt finde flybilletter, hvor både prisen og rejsetiden er overkommelig.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ushuaia. Hvis du har planer om at flyve til Ushuaia, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Rio Grande (119 km fra Ushuaia centrum).

Lufthavn: Rio Grande har en gennemsnitspris på 54.066 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Ushuaia. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Ushuaia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ushuaia

Hvilke flyselskaber flyver til Ushuaia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ushuaia

Hvilke flyselskaber flyver til Ushuaia?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Ushuaia fra Danmark, KLM og Air France. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Ushuaia

Neden for finder du alle lufthavne i Ushuaia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Ushuaia Lufthavn?

Du skal ikke regne med at finde et bredt udvalg af offentlige transportmidler, når du ankommer. Faktisk er der slet ingen, og det betyder, at du skal have fat i en taxa eller en anden form for privat transport, for eksempel hoteltransfer, for at komme ind til centrum. Det er heldigvis hverken dyrt eller besværligt, og turen ind til det centrale Ushuaia tager kun i omegnen af ti minutter. En håndfuld af de store biludlejningsfirmaer holder også til i Ushuaia Lufthavn (USH), hvis du har planer om at udforske området i bil.


Visumkrav for Ushuaia

Danske statsborgere er visumfri i op til 90 dage, når de besøger Argentina, og derfor skal du sandsynligvis ikke bekymre dig om at søge visum inden afrejse. Du skal til gengæld have dit pas med dig, når du rejser til Ushuaia, og det skal mindst være gyldigt ved indrejsen. For at være på den sikre side er det dog en god idé at medbringe et pas, hvis gyldighed rækker ud over opholdsperioden i Argentina.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ushuaia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ushuaia

Det er måske ikke ligefrem billigt at rejse fra Danmark til Ushuaia, men det skyldes i høj grad, at området ikke er et sted, man kommer hver dag som dansk turist. Hvis du ikke har noget imod at komme lidt uden for selve byen, har du en masse spændende naturoplevelser, der venter på dig, blandt andet Tierra del Fuego-nationalparken. Navnet "Ildlandet" giver ikke et detaljeret billede af området, da der her et gletsjerlandskab med både bjerge, dale, floder og søer, der er en lang vandretur værd. Det er dog også muligt at cykle, campere, fiske og sejle i kano i nationalparken. Du forbinder måske ikke Argentina med pingviner, men du har ikke desto mindre mulighed for at opleve fuglene i deres naturlige habitat på Isla Martillo. Efter en lang dag i naturen kan du tage tilbage til byen, og nyde en lokal øl på et af de mange mikrobryggerier, som området også er kendt for.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ushuaia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ushuaia, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Ushuaia på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Ushuaia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Ushuaia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.