Find billige fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Få indsigter om din flyrejse til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 7.047 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) i april, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 8.052 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) på en fredag kan finde billetter helt ned til 8.753 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) på en tirsdag på 10.516 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)?

Når du flyver til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 8.616 kr. for fly med afgang om morgenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 12.319 kr. i gennemsnit. Fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Find de billigste fly til disse Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cordoba

København (CPH) til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) (COR)

Fly til Cordoba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cordoba Pajas Blancas, hvor den gennemsnitlige pris er 11.134 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CORDOBA, CÓRDOBA (PROVINS I ARGENTINA) FRA KØBENHAVNapril37% billigereAt flyve fra København til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) ​​koster i gennemsnit blot 7.047 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CORDOBA, CÓRDOBA (PROVINS I ARGENTINA) FRA KØBENHAVNaugust36% dyrereDet koster cirka 15.149 kr. at flyve til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CORDOBA, CÓRDOBA (PROVINS I ARGENTINA) FRA KØBENHAVNdecember511% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

At komme til Cordoba via Cordoba Pajas Blancas Lufthavn (COR) er desværre en længere og mere omstændig tur. Typisk vil turen involvere to til tre mellemlandinger, og med de hurtigste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager turen mellem 22 og 30 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du medregne ekstra rejsetid, da din flyrejse til Cordoba-provinsen i Argentina normalt tager dig på et ekstra stop i Københavns Lufthavn. Dette gør sig også gældende, når du køber flybilletter til Cordoba fra Aalborg Lufthavn (ALL).

Desværre er der ingen direkte flyvninger til Cordoba fra danske lufthavne. Det er heller ikke muligt at finde direkte rutefly fra lufthavne i det nordlige Tyskland eller Malmö i Sverige. De fleste ruter går først via europæiske lufthavne som Paris Charles De Gaulle (CDG) eller Frankfurt Intl. (FRA), hvorfra du flyver til Lima J Chavez Intl. (LIM) og derfra direkte til Cordoba. Det er også muligt at vælge flyvninger til Cordoba via New York John F Kennedy (JFK). Det er først fra Lima, at du kan hoppe på et direkte fly til Cordoba.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cordoba, Córdoba (provins i Argentina). Hvis du har planer om at flyve til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Villa de Merlo Valle Del Conlara (144 km fra Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) centrum).


Andre kabineklasser på fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Hvilke flyselskaber flyver til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Hvilke flyselskaber flyver til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)?

For fly fra Danmark til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air Europa, KLM og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) på momondo er KLM, som flyver 3 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Buenos Aires J. Newbery, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) kostede 5.867 kr. (returrejse fra København Kastrup til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 175 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

Air Europa-fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Et andet populært valg for fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) er Air Europa (6,8/10, 49 anmeldelser). De fleste Air Europa-fly, der lander i Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), kommer fra Asuncion Silvio Pettirossi, men der er 4 Air Europa-fly til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air Europa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 6.185 kr. (København Kastrup til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), returrejse).


Lufthavne i nærheden af Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Neden for finder du alle lufthavne i Cordoba, Córdoba (provins i Argentina) samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Cordoba fra lufthavnen?

Flyvninger til Cordoba tager tid, hvorfor det er rart at kunne sætte sig direkte ind i en lufthavnsbus og derfra videre til hotellet. Når du ankommer i Cordoba, er det muligt at køre med lufthavnsbussen Aerobu til det centrale Cordoba. Hvis du vælger at benytte en taxa, kan du praje én foran ankomsthallen i lufthavnen. Har du lejet en bil, afhentes denne efter bagageafhentningen i ankomsthallen. Flere hoteller tilbyder shuttlebusser til og fra lufthavnen. Dette skal dog bookes direkte med hotellet inden ankomst. Hvis du rejser med meget bagage, er det smartest at booke en taxa eller shuttlebusser på forhånd, da ikke alle hyrevogne godtager store mængder bagage eller har plads til en hel gruppe.


Visumkrav for Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Hvis du rejser til Cordoba i Argentina i mindre end 90 dage, er det muligt at tage dertil uden et visum. Har du ikke fået nok efter tre måneder, er der mulighed for at søge om en enkelt forlængelse under dit ophold. Dit pas skal være gyldigt under hele din rejse, men du skal være opmærksom på, at midlertidige (provisoriske) pas kun anerkendes ved udrejse. Hvis du rejser med mindreårige børn, kan der være særlige regler for dem, afhængigt af hvor din rejse til Argentina tager dig hen. Derfor bør du som rejsende med mindreårige kontakte den argentinske ambassade inden afrejsen og høre om de gældende regler for dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cordoba, Córdoba (provins i Argentina)

Få steder i verden har lige så meget charme som i Cordoba-provinsen i Argentina. Områdets mest populære attraktion er Mazquita. Denne smukke bygning er på én gang både en stormoské, en katedral og opført på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du gå langs de nærmest endeløse stribede gange og tage en tur op i klokketårnet og nyde en udsigt, du vil have lyst til at fotografere i timevis. Omkring Mezquita klan du tilbringe timer på at gå rundt langs de snørklede gader. Gå i retning af Callega de las Flores, hvor du finder et fotovenligt udsyn til Mezquita. Når sulten melder sig, er det på tide at smage det argentinske køkken. I dette område finder du den største samling af lokale restauranter og caféer, der alle byder på lokale lækkerier til langt ud på aftenen. Når du trænger til et lille pusterum, er Viana-paladset den perfekte destination. Det er placeret i udkanten af byen og byder på et af områdets mest fascinerende museer.


Find billige flybilletter til andre byer i Argentina

Argentina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Cordoba. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Cordoba, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Cordoba.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Cordoba, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Cordoba spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.