Find billige flybilletter til La Plata

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Plata

Find de billigste fly til disse La Plata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Plata

København (CPH) til Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle (EZE)

Fly til La Plata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 7.985 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til La Plata?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til La Plata fra San Carlos de Bariloche for 890 kr.. Det er 85% billigere end de fleste flyrejsetilbud til La Plata. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til La Plata fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til La Plata, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle (54 km fra La Plata centrum) eller Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery (58 km fra La Plata centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery for 6.006 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Kom i gang med at planlægge din rejse til La Plata


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til La Plata. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til La Plata, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til La Plata. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til La Plata. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.