Find billige fly til La Plata

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 9.12
Sat 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til La Plata

Få indsigter om din flyrejse til La Plata, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til La Plata?

Rejsetiden fra Danmark til La Plata afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle tager det i gennemsnit 16t. 45min., imens det i gennemsnit tager 23t. 40min., hvis du flyver fra Billund til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle. Buenos Aires Ministro Pistarini Intle er den mest populære lufthavn i La Plata.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Plata

Find de billigste fly til disse La Plata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Buenos Aires Ministro Pistarini Intle Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Plata

København (CPH) til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle Lufthavn (EZE)

Fly til La Plata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 10.265 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til La Plata

Hvilket er det absolut billigste fly til La Plata?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til La Plata fra Puerto Iguazú for 501 kr.. Det er 58% billigere end de fleste flyrejsetilbud til La Plata. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til La Plata fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af La Plata?

Rejsende, som flyver til La Plata, kan måske finde bedre priser til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle Lufthavn (54 km fra La Plata centrum) eller Buenos Aires J. Newbery Lufthavn (58 km fra La Plata centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til La Plata på?

Du kan finde tilbud til Buenos Aires J. Newbery Lufthavn for 1.187 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til La Plata Lufthavn?

Priser for fly til La Plata Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til La Plata Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til La Plata Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til La Plata Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din La Plata Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i La Plata Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til La Plata?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til La Plata. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til La Plata med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til La Plata, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til La Plata?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til La Plata. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til La Plata lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til La Plata. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til La Plata på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.