Find billige flybilletter til Baltimore

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Baltimore (BWI)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Baltimore. De nuværende restriktioner til Baltimore er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Baltimore

Find de billigste fly til disse Baltimore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Baltimore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Baltimore

København (CPH) til Washington D.C. (WAS)

Fly til Baltimore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Washington D.C., hvor den gennemsnitlige pris er 3.203 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BALTIMORE FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Baltimore ​​koster i gennemsnit blot 2.552 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BALTIMORE FRA KØBENHAVNjuli69% dyrereDet koster cirka 5.508 kr. at flyve til Baltimore ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BALTIMORE FRA KØBENHAVNoktober294% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Baltimore fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Baltimore?

Hvilket er det absolut billigste fly til Baltimore?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Baltimore fra Los Angeles for 863 kr.. Det er 60% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Baltimore. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Baltimore fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Baltimore?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Baltimore på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.552 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Baltimore i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.674 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Baltimore?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Baltimore fra Danmark, når du bestiller 59 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Baltimore for omkring 3.254 kr., når du søger 59 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.662 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Baltimore på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Baltimore er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Baltimore på en fredag kan finde billetter helt ned til 3.104 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Baltimore på en mandag på 3.970 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Baltimore?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Baltimore normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Baltimore om morgenen helt ned til 3.476 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 4.969 kr. i gennemsnit. Fly til Baltimore fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Baltimore?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Baltimore. Hvis du har planer om at flyve til Baltimore, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat (61 km fra Baltimore centrum), Lufthavn: Frederick (67 km fra Baltimore centrum) eller Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl (82 km fra Baltimore centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Baltimore på?

Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat har en gennemsnitspris på 2.164 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Baltimore. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Baltimore?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Baltimore. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Baltimore nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Baltimore/Washington

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Baltimore/Washington fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
1. sep.
CPH09:40København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BWI21:05Baltimore/Washington
6. sep.
BWI16:50Baltimore/Washington
10t. 10min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
4.431 kr.
Find lignende
American Airlines
1. sep.
CPH09:40København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BWI21:05Baltimore/Washington
5. sep.
BWI11:31Baltimore/Washington
15t. 24min.
2 stop
CPH02:55København Kastrup
4.547 kr.
Find lignende
American Airlines
1. sep.
CPH04:45København Kastrup
14t. 51min.
2 stop
BWI19:36Baltimore/Washington
6. sep.
BWI16:50Baltimore/Washington
12t. 45min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
4.290 kr.
Find lignende
Finnair
14. jul.
CPH09:40København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BWI21:05Baltimore/Washington
21. dec.
BWI15:45Baltimore/Washington
16t. 20min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
4.529 kr.
Find lignende
British Airways
2. jul.
CPH06:45København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
BWI21:05Baltimore/Washington
18. jul.
BWI16:50Baltimore/Washington
14t. 15min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
4.535 kr.
Find lignende
KLM
15. jun.
CPH02:00København Kastrup
17t. 46min.
2 stop
BWI19:46Baltimore/Washington
19. jul.
BWI09:36Baltimore/Washington
13t. 04min.
2 stop
CPH22:40København Kastrup
4.076 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Baltimore/Washington

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Baltimore, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH07:20København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
BWI20:45Baltimore/Washington
4.676 kr.
Find lignende
KLM
31. jul.
CPH10:40København Kastrup
15t. 50min.
2 stop
BWI02:30Baltimore/Washington
5.790 kr.
Find lignende
KLM
18. jun.
CPH07:50København Kastrup
16t. 03min.
2 stop
BWI23:53Baltimore/Washington
2.999 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class