Find billige fly til Lahore

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lahore

Få indsigter om din flyrejse til Lahore, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lahore?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Lahore på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.717 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lahore med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.833 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lahore på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Lahore fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.219 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lahore på en lørdag på 5.823 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lahore?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Lahore, hvor du kan finde priser helt ned til 5.325 kr.. Hvis du flyver fra Lahore om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lahore, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.625 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lahore?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lahore fra Danmark er 56 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.363 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lahore

Find de billigste fly til disse Lahore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lahore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lahore

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Lahore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 5.363 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNmaj13% billigereAt flyve fra København til Lahore ​​koster i gennemsnit blot 4.717 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 6.756 kr. at flyve til Lahore ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNoktober252% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lahore fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lahore

Hvor lang tid tager det at flyve til Lahore?

Flyrejser fra Danmark til Lahore i Pakistan tager fra 13 timer som det hurtigste og op til mere end 30 timer, hvis mellemlandinger og ventetider ikke er optimale. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Lahore Lufthavn (LHE) varer rejsen cirka 13 timer, mens du på en rejse fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal forvente, at turen tager knap 18 timer. Er du rejsende fra Billund Lufthavn (BLL), kan du nå frem til Lahore Lufthavn i Pakistan på knap og nap 14 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Lahore?

Flyvningen mellem Danmark og Pakistan kan desværre ikke gøres direkte. En enkelt mellemlanding undervejs må du tage med, men så er du også fremme. Du kan rejse med Turkish Airlines fra København Lufthavn til Istanbul, hvor du mellemlander og siden flyver videre til Lahore Lufthavn. Du kan flyve den præcis samme rute med Pakistan International Airlines også. Og det minder lidt om, hvis du kommer fra Aalborg Lufthavn, hvor du flyver med Danish Air til København, og her hopper du på turen med Pakistan International Airlines via Istanbul og frem til Lahore. Billund Lufthavn har en tur med Turkish Airlines, som går fra Billund over Istanbul og derfra videre til Lahore i Pakistan.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lahore?

Rejsende, som flyver til Lahore, kan måske finde bedre priser til Sialkot Lufthavn (109 km fra Lahore centrum) eller Faisalabad Intl Lufthavn (129 km fra Lahore centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Lahore på?

Du kan finde tilbud til Faisalabad Intl Lufthavn for 1.730 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lahore Lufthavn?

Priser for fly til Lahore Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Lahore Lufthavn?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Lahore Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lahore Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lahore Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lahore Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Lahore Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lahore Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Lahore

Er der krav til pas og visum for at komme til Lahore?

Har du fundet et godt flytilbud til Lahore, skal du som dansk statsborger have visum for at rejse ind i Pakistan. Rejser du på familie- eller turistvisum, må du opholde dig i landet i op til seks måneder, mens et businessvisum har en gyldighed på et år. Dit pas skal gælde i en måned ud over rejsens varighed, og hvis det er et dansk nødpas, skal det være gyldigt i seks måneder længere end dit ophold. Du kan bruge både midlertidige danske pas og nødpas til ind- og udrejse. Hvis det er et nødpas, du har fået under opholdet, skal du dog have en udrejsetilladelse fra Pakistans indenrigsministerium.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lahore

Hvad kan man se i Lahore?

Med dine flybilletter til Lahore kan du forvente massevis af oplevelser. Her er historie, kultur, parker og museer, og her er højlydte og berusende markeder og delikate restauranter. Du kan lige så godt springe på hovedet ud i det hele på Food Street og M M Alam Road, hvor du finder stribevis af forskellige markeder og spisesteder lige fra eksklusive restauranter med gastronomiske lækkerier til hyper velsmagende streetfood. Med maven fyldt er det tid at fylde hovedet også. Lahore Fort er unik arkitektur med parker, haver og moskeer i alle afskygninger, og alene det, at bygningen er næsten 1.000 år gammel, er nok til at give åndenød. Badshahi-moskeen fra 1700-tallet er måske ikke helt så gammel som Lahore Fort, men det moskeen mangler i alder, opvejer den for ved kun at være opført i sandsten og ved at kunne rumme op til 40.000 mennesker og at have relikvier, som var ejet af selveste profeten Muhammad. På det meget smukke Lahore Museum kan du lære alt, der er værd at vide om Pakistans historie.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lahore?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lahore, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lahore, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Lahore med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Lahore, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lahore?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lahore.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lahore lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lahore. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lahore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.