Find billige flybilletter til Lahore

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lahore

Find de billigste fly til disse Lahore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lahore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lahore

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Lahore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 4.712 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Lahore ​​koster i gennemsnit blot 4.000 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNjuli22% dyrereDet koster cirka 5.751 kr. at flyve til Lahore ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAHORE FRA KØBENHAVNjuli306% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lahore fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lahore?

Flyrejser fra Danmark til Lahore i Pakistan tager fra 13 timer som det hurtigste og op til mere end 30 timer, hvis mellemlandinger og ventetider ikke er optimale. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Lahore Lufthavn (LHE) varer rejsen cirka 13 timer, mens du på en rejse fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal forvente, at turen tager knap 18 timer. Er du rejsende fra Billund Lufthavn (BLL), kan du nå frem til Lahore Lufthavn i Pakistan på knap og nap 14 timer.

Flyvningen mellem Danmark og Pakistan kan desværre ikke gøres direkte. En enkelt mellemlanding undervejs må du tage med, men så er du også fremme. Du kan rejse med Turkish Airlines fra København Lufthavn til Istanbul, hvor du mellemlander og siden flyver videre til Lahore Lufthavn. Du kan flyve den præcis samme rute med Pakistan International Airlines også. Og det minder lidt om, hvis du kommer fra Aalborg Lufthavn, hvor du flyver med Danish Air til København, og her hopper du på turen med Pakistan International Airlines via Istanbul og frem til Lahore. Billund Lufthavn har en tur med Turkish Airlines, som går fra Billund over Istanbul og derfra videre til Lahore i Pakistan.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Lahore, lå på 1.848 kr./pr. person fra Abu Dhabi, hvilket er 73% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lahore. Hvis du vil finde de billigste priser til Lahore fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Lahore på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.000 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lahore med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.149 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lahore fra Danmark er 48 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.712 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Lahore fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 4.738 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lahore på en fredag på 5.403 kr..

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Lahore, hvor du kan finde priser helt ned til 4.582 kr.. Hvis du flyver fra Lahore om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lahore, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.437 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Lahore, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Sialkot (109 km fra Lahore centrum) eller Lufthavn: Faisalabad (129 km fra Lahore centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sialkot for 3.884 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Lahore

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lahore fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Lahore?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lahore

Hvilke flyselskaber flyver til Lahore?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Lahore fra Danmark, Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates og Pakistan International Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Pakistan International Airlines-fly til Lahore

Pakistan International Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Lahore. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Lahore, og de flyver oftest fra Karachi Quaid-E-Azam Intl. Billetpriserne hos Pakistan International Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.080 kr. (fra København Kastrup). I 1 anmeldelse har momondo-brugere givet Pakistan International Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 10,0/10.

Emirates-fly til Lahore

Flytilbud med Emirates til Lahore begynder fra 3.303 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Emirates oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Dubai Intl er det mest populære afgangssted med Emirates til Lahore, så generelt er der større tilgængelighed. Emirates har fået en bedømmelse på 8,6/10 i 122 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Lahore

Neden for finder du alle lufthavne i Lahore samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Lahore Lufthavn?

Når du skal fra Lahore Lufthavn og ind mod Lahore centrum er den letteste løsning at tage en taxi fra et af de to selskaber, som opererer fra lufthavnen. Turen er af overkommelig distance, og derfor varer den heller ikke længe. Relativt store indfaldsveje sørger for, at det meste af turen foregår på lige og fornuftig vej, så du slipper for sving og bumlen. To forskellige lokale busruter kan også bringe dig til og fra lufthavnen. Her slipper du ikke for bumlen, men det er til gengæld klart den mest økonomiske måde at komme frem og tilbage på.


Visumkrav for Lahore

Har du fundet et godt flytilbud til Lahore, skal du som dansk statsborger have visum for at rejse ind i Pakistan. Rejser du på familie- eller turistvisum, må du opholde dig i landet i op til seks måneder, mens et businessvisum har en gyldighed på et år. Dit pas skal gælde i en måned ud over rejsens varighed, og hvis det er et dansk nødpas, skal det være gyldigt i seks måneder længere end dit ophold. Du kan bruge både midlertidige danske pas og nødpas til ind- og udrejse. Hvis det er et nødpas, du har fået under opholdet, skal du dog have en udrejsetilladelse fra Pakistans indenrigsministerium.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lahore


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lahore

Med dine flybilletter til Lahore kan du forvente massevis af oplevelser. Her er historie, kultur, parker og museer, og her er højlydte og berusende markeder og delikate restauranter. Du kan lige så godt springe på hovedet ud i det hele på Food Street og M M Alam Road, hvor du finder stribevis af forskellige markeder og spisesteder lige fra eksklusive restauranter med gastronomiske lækkerier til hyper velsmagende streetfood. Med maven fyldt er det tid at fylde hovedet også. Lahore Fort er unik arkitektur med parker, haver og moskeer i alle afskygninger, og alene det, at bygningen er næsten 1.000 år gammel, er nok til at give åndenød. Badshahi-moskeen fra 1700-tallet er måske ikke helt så gammel som Lahore Fort, men det moskeen mangler i alder, opvejer den for ved kun at være opført i sandsten og ved at kunne rumme op til 40.000 mennesker og at have relikvier, som var ejet af selveste profeten Muhammad. På det meget smukke Lahore Museum kan du lære alt, der er værd at vide om Pakistans historie.


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lahore, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lahore, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Lahore, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lahore.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lahore. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.