Find billige fly til Quetta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Quetta

Få indsigter om din flyrejse til Quetta, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Quetta?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Quetta fra Danmark i april i stedet. Fly til Quetta i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.810 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Quetta på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Quetta på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.105 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Quetta på en fredag på 8.606 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Quetta?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Quetta normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Quetta om formiddagen helt ned til 7.222 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.129 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Quetta?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Quetta fra Danmark, når du booker 56 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Quetta for omkring 7.240 kr., når du søger 56 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Quetta

Find de billigste fly til disse Quetta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Quetta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Quetta

København (CPH) til Quetta (UET)

Fly til Quetta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Quetta, hvor den gennemsnitlige pris er 7.240 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL QUETTA FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Quetta ​​koster i gennemsnit blot 6.121 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL QUETTA FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 8.784 kr. at flyve til Quetta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL QUETTA FRA KØBENHAVNmarts919% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Quetta fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Quetta

Den typiske rejsetid fra København Lufthavn (CPH) til Quetta Internationale Lufthavn (UET) i Pakistan er mellem 17 og 25 timer. Fra Aalborg (AAL) er turen typisk omkring 21 til 25 timer, og flyver du fra Billund (BLL) vil rejsen vare omkring 21 til 23 timer. Fra København kan du nøjes med en enkelt mellemlanding, mens du fra Aalborg og Billund skal regne med mindst to mellemlandinger undervejs. Din rejsetid vil altså variere en anelse, alt efter hvilken lufthavn du flyver fra, og hvilken rute du vælger. På ruten fra Danmark til Quetta, kan du typisk opnå en billigere flybillet ved at indlægge et ekstra stop undervejs.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Quetta i Pakistan. Har dine flybilletter afgang fra København, vil turen typisk gå over Dubai (DBX). Fra Aalborg vil den hurtigste rejsetid typisk være via København og derefter endnu en mellemlanding i Dubai. En anden mulighed og billigere løsning, er at indlægge en ekstra mellemlanding i Istanbul Sabiha Gokcen Lufthavn i Tyrkiet (SAW) efter København, og herefter via Dubai. Fra Billund er det muligt at flyve via Krakow (KRK) i Polen, og herefter Dubai. Er du ude på en billigere tre-stops-strategi, så bliver mulighederne lidt mere eksotiske. For eksempel kan du mellemlande i Krakow, efterfulgt af Tel Avivs Ben Gurion Internationale Lufthavn (TLV) i Israel, inden du mellemlander i Dubai og endelig når din destination i Pakistan.


Andre kabineklasser på fly til Quetta

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Quetta

Hvilke flyselskaber flyver til Quetta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Quetta

Hvilke flyselskaber flyver til Quetta?

Emirates er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Quetta regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Quetta med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Emirates-fly til Quetta

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Quetta. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Quetta, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.782 kr. (fra København Kastrup). I 134 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.


Lufthavne i nærheden af Quetta

Neden for finder du alle lufthavne i Quetta samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra lufthavnen i Quetta til centrum?

Selvom lufthavnen i Quetta er den næststørste i provinsen, er det stadig en mindre lufthavn, der kun betjenes af ganske få internationale selskaber. Det betyder også, at transportmulighederne til og fra lufthavnen er begrænsede. Derfor anbefales det at arrangere transport gennem dit hotel eller din vært, inden ankomst. Det er dog også muligt at praje en taxa fra lufthavnen til en af de få moderate hoteller i byen. Er du mere eventyrlysten, er det også muligt at benytte sig af en af de lokale rickshaws. Der er i dag ingen internationale udbydere af billeje i lufthavnen, og generelt anbefales det ikke at leje en bil, medmindre du lejer en bil med fast chauffør. Generelt skal du være årvågen, når du rejser i Baluchistan provinsen.


Visumkrav for Quetta

Ja, du skal være i besiddelse af et visum til Pakistan inden indrejse, og for at få et visum skal du have en invitation. Der er indført restriktioner for indrejse til provinsen Balucistan, hvor Quetta er hovedstad. Derfor skal du søge om særlig tilladelse forud for din rejse. Husk også, at du altid skal have dit pas på dig, så du kan fremvise gyldigt billede-ID, når du rejser i Pakistan. Er du dansk-pakistansk dobbelt statsborger, kan du som udgangspunkt ikke få konsulær hjælp af Udenrigsministeriet over for Pakistan. Vi anbefaler, at du kontakter Pakistans ambassade før din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Quetta


De bedste oplevelser og seværdigheder i Quetta

Quetta er den største by og hovedstad i provinsen Baluchistan. Byen ligger i mere end 1.500 meters højde og beliggenheden og klimaet omkring giver gode betingelser for at gro et stort udvalg af frugter. Derfor kaldes byen også for Pakistans frugtkurv, på grund af de mange frugthaver i og omkring byen, hvor der også produceres store mængder af tørrede frugter. Byen er omringet af bjerge, og kan du lide at vandre, bør besøge nationalparken Hazarganji Chiltan, hvor du kan opleve forskellige vilde gedeantiloper så som Chiltian Ibex og Sulaiman Makhor. For de historieinteresserede anbefales det at besøge Ziarat, der er en mindre bjergby, mest kendt for at være stedet hvor Pakistans første leder, Muhammad Ali Jinnah eller Quaid-e-Azam boede i sine sidste dage.


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Quetta, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Quetta, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Quetta, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Quetta vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Quetta. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.