Find billige flybilletter til Multān

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Multān

Find de billigste fly til disse Multān-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Multān

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Multān

København (CPH) til Multān (MUX)

Fly til Multān ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Multan, hvor den gennemsnitlige pris er 5.794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MULTĀN FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Multān ​​koster i gennemsnit blot 4.513 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MULTĀN FRA KØBENHAVNjuli71% dyrereDet koster cirka 9.089 kr. at flyve til Multān ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MULTĀN FRA KØBENHAVNfebruar796% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Multān fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Multān?

Hvis du ikke kan rejse til Multān i januar, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.767 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Multān er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.794 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Multān er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.533 kr.. Fly fra Danmark til Multān på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.395 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det billigste tidspunkt at flyve til Multān på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.857 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Multān, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.405 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Multān, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bahawalpur (97 km fra Multān centrum) eller Lufthavn: Dera Ghazi Khan (99 km fra Multān centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Bahawalpur har en gennemsnitspris på 2.801 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Multān. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Multān?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Multān

Hvilke flyselskaber flyver til Multān?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Multān fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Emirates, Pakistan International Airlines, Qatar Airways og British Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Multān, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Pakistan International Airlines-fly til Multān

Pakistan International Airlines flyver omkring 1 fly til Multān om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Karachi Quaid-E-Azam Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Pakistan International Airlines var på 3.668 kr. (København Kastrup til Multān). Brugerne har bedømt Pakistan International Airlines med 10,0/10 i over 1 anmeldelse på momondo.

Emirates-fly til Multān

4.209 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Emirates til Multān, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Emirates har 2 fly til Multān de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 122 momondo-brugere har anmeldt Emirates, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,6/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Multān


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Multān. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Multān med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Multān.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Multān. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.