Find billige flybilletter til Siālkot

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Siālkot. De nuværende restriktioner til Siālkot er baseret på Pakistan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Pakistan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Siālkot

Find de billigste fly til disse Siālkot-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Siālkot

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Siālkot

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Siālkot ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 3.956 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Siālkot ​​koster i gennemsnit blot 4.867 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNjuli71% dyrereDet koster cirka 10.385 kr. at flyve til Siālkot ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNdecember184% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Siālkot fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Siālkot?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Siālkot?

  2.072 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Siālkot. Dette fly er fra Madrid og er 54% billigere end de fleste andre flyrejser til Siālkot. Hvis du vil finde den billigste pris til Siālkot fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Siālkot?

  Den billigste måned at flyve til Siālkot fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.867 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Siālkot med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.032 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Siālkot?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 0 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Siālkot. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.067 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Siālkot på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Siālkot er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.918 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en fredag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Siālkot på en fredag på 6.068 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Siālkot?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Siālkot på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.126 kr.. Fly til Siālkot koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 6.065 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Siālkot?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Siālkot. Hvis du har planer om at flyve til Siālkot, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Lahore (109 km fra Siālkot centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Siālkot på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Siālkot er normalt Lufthavn: Siālkot med en gennemsnitspris på 4.536 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Siālkot?

På nuværende tidspunkt inkluderer Pakistan rejserestriktioner rejser til Siālkot. Indrejserestriktioner

Pakistan har åbnet sine lufthavne for internationale flyvninger med undtagelse af Gwadar (GWD) og Turbat (TUK). Fra den 9. januar har alle dem, der har et pakistansk pas, et nationalt identitetskort til oversøiske pakistanere (NICOP) eller et pakistansk oprindelseskort (POC) adgang til Pakistan. Der er nogle yderligere ordninger ved ankomsten, se Pakistans regerings råd for at bekræfte berettigelse. Rejsende, der har tilladelse til at rejse ind i Pakistan fra Storbritannien og Sydafrika, skal fremlægge bevis for en negativ COVID-19-test taget op til 72 timer før rejsens start. For information om denne og mulige karantæneperioder ved ankomst, se Pakistans regeringsrådgivning.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Pakistan, skal oplyse kontaktoplysninger via PassTrack mobile app eller en tilgængelig webbaseret formular, gennemgå screening af en sundhedsmedarbejder, fremlægge et certifikat for negativ COVID-19 RT-PCR-test, udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten og vil blive underkastet termisk screening ved ankomsten. Fra den 5. oktober skal alle internationale rejsende fremvise bevis for en negativ COVID-19 RT-PCR-test, som er foretaget inden for 96 timer efter rejsedatoen. Der er dog en liste over lande, der er fritaget for de obligatoriske testkrav. Børn under 12 år og handicappede rejsende er undtaget fra kravet om Covid-19-test, og sporapp-kravet, men skal udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten.

Karantænekrav

Rejsende, der har symptomer på COVID-19 (herunder feber, hoste og vejrtrækningsbesvær), vil få lov til at fortsætte til deres bestemmelsessted, men vil blive bedt om at få en COVID-19-test inden for 48 timer efter ankomsten og indsende resultaterne af testen til myndighederne. Hvis testen er positiv, skal de selvisolere sig i overensstemmelse med Pakistans retningslinjer. Internationale rejsende bør selvisolere sig i 10 dage efter ankomst (også hvis de er asymptomatiske ved ankomst).

Hvis du planlægger rejser til Siālkot nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Siālkot


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?