Find billige fly til Siālkot

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.9
tir. 4.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Siālkot

Få indsigter om din flyrejse til Siālkot, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Siālkot?

Den billigste måned at flyve til Siālkot fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.450 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Siālkot med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.662 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Siālkot?

1.231 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Siālkot. Dette fly er fra Kuwait og er 80% billigere end de fleste andre flyrejser til Siālkot. Hvis du vil finde den billigste pris til Siālkot fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Siālkot på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Siālkot er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.087 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Siālkot på en lørdag på 5.958 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Siālkot?

Det billigste tidspunkt at flyve til Siālkot på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.255 kr.. Fly til Siālkot koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.141 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Siālkot?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Siālkot. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 5.774 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Siālkot

Find de billigste fly til disse Siālkot-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Siālkot

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Siālkot

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Siālkot ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 5.177 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Siālkot ​​koster i gennemsnit blot 4.450 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 7.986 kr. at flyve til Siālkot ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIĀLKOT FRA KØBENHAVNjuni482% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Siālkot fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Siālkot

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Siālkot. Hvis du har planer om at flyve til Siālkot, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Lahore (109 km fra Siālkot centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Siālkot er normalt Lufthavn: Sialkot med en gennemsnitspris på 6.157 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Andre kabineklasser på fly til Siālkot

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Siālkot

Hvilke flyselskaber flyver til Siālkot?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Siālkot

Hvilke flyselskaber flyver til Siālkot?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Siālkot fra Danmark, Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates og Pakistan International Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Emirates-fly til Siālkot

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Siālkot. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Siālkot, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.489 kr. (fra København Kastrup). I 129 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Qatar Airways-fly til Siālkot

Qatar Airways-fly til Siālkot kan fås fra helt ned til 4.139 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 4 fly, som Qatar Airways flyver til Siālkot på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Qatar Airways til Siālkot er fra Doha Hamad Intl. Qatar Airways er blevet bedømt med 7,9/10 af momondo-brugere i 334 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Siālkot


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Siālkot.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Siālkot med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Siālkot ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Siālkot, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Siālkot spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.