Find billige flybilletter til Nairobi

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Nairobi (NBO)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nairobi. De nuværende restriktioner til Nairobi er baseret på Kenya rejserestriktioner.

Se nuværende Kenya rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Nairobi

Find de billigste fly til disse Nairobi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nairobi

København (CPH) til Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta (NBO)

Fly til Nairobi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta, hvor den gennemsnitlige pris er 3.492 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNnovember12% billigereAt flyve fra København til Nairobi ​​koster i gennemsnit blot 3.071 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 4.485 kr. at flyve til Nairobi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNdecember440% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nairobi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nairobi?

Rejser du med fly til Nairobi, er du garanteret en begivenhedsrig ferie uanset årstid. Regntiden er fra sidst i oktober til og med december. Vejret er mildt og varmt hele året. Hvis du undgår juli og december, har du oftest gode chancer for at finde billige flybilletter til Nairobi.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nairobi?

338 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Nairobi. Dette fly er fra Malindi og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Nairobi. Hvis du vil finde den billigste pris til Nairobi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nairobi?

Hvis du ikke kan rejse til Nairobi i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.120 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nairobi?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Nairobi. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.492 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Nairobi på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 3.231 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nairobi på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Nairobi er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.591 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.817 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nairobi?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Nairobi normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Nairobi om formiddagen helt ned til 3.596 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 3.821 kr. i gennemsnit. Fly til Nairobi fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nairobi?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nairobi. Hvis du har planer om at flyve til Nairobi, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta (12 km fra Nairobi centrum), Lufthavn: Nanyuki (138 km fra Nairobi centrum) eller Lufthavn: Amboseli (158 km fra Nairobi centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Nairobi på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Nairobi er normalt Lufthavn: Nanyuki med en gennemsnitspris på 3.890 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nairobi?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kenya rejserestriktioner rejser til Nairobi. Indrejserestriktioner

Kenya genåbnede sine lufthavne for internationale flyvninger den 1. august

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Kenya, skal fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 96 timer før rejser, der er blevet verificeret digitalt via initiativet Trusted Travel (TT) . Personer, der rejser til Kenya fra lande, der endnu ikke er med i Trusted Travel Initiative, skal bruge et værktøj, der stilles til rådighed gennem Global Haven partnerskab til COVID-19 testresultater og verifikation af vaccinecertifikater. Et negativt hurtigt testresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Rejsende skal udfylde "Travelers Health Surveillance Formular" online. Passagerlokaliseringskort (PLC, som angives både på flyet og i lufthavnsterminalen) bruges til at spore passagerer der kommer ind i Kenya.

Karantænekrav

Rejsende uden et negativt hurtigtestresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Alle rejsende vil blive screenet ved ankomsten. Alle, der udviser symptomer på COVID-19, vil blive udsat for 14 dages karantæne i deres bolig eller på et hotel. Rejsende kan være underlagt karantænerestriktioner, hvis passagerer inden for to rækker af deres sæde synes symptomatiske. Der kræves karantæne for rejsende afhængigt af deres oprindelsesland. Rejsende fra lande, der er omfattet af denne liste er undtaget fra karantæne medmindre de er symptomatiske.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Kenya, skal have et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt indenfor 96 timer før ankomst til Kenya.

Hvis du planlægger rejser til Nairobi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Nairobi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nairobi fundet af momondos brugere for nylig
Egypt Air
1. maj
11:45
København Kastrup
14t. 00min.
2 stop
01:45
Nairobi Jomo Kenyatta
12. jun.
00:25
Nairobi Jomo Kenyatta
11t. 20min.
1 stop
11:45
København Kastrup
3.567 kr.
Find lignende
Egypt Air
29. maj
11:45
København Kastrup
14t. 00min.
2 stop
01:45
Nairobi Jomo Kenyatta
26. jun.
00:25
Nairobi Jomo Kenyatta
11t. 20min.
1 stop
11:45
København Kastrup
3.573 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. apr.
02:25
København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
14:20
Nairobi Jomo Kenyatta
12. jun.
19:50
Nairobi Jomo Kenyatta
15t. 05min.
1 stop
10:55
København Kastrup
3.359 kr.
Find lignende
Air France
25. mar.
11:10
København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
00:20
Nairobi Jomo Kenyatta
5. apr.
18:20
Nairobi Jomo Kenyatta
14t. 10min.
1 stop
08:30
København Kastrup
3.365 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
29. apr.
07:25
København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
21:55
Nairobi Jomo Kenyatta
18. jun.
00:25
Nairobi Jomo Kenyatta
14t. 10min.
1 stop
14:35
København Kastrup
3.231 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. maj
02:25
København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
14:20
Nairobi Jomo Kenyatta
12. jun.
19:50
Nairobi Jomo Kenyatta
16t. 50min.
1 stop
12:40
København Kastrup
3.237 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Nairobi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nairobi

Der er mange gode muligheder for at komme med fly til Nairobi. Blandt andet har Kenya Airways, Qatar Airways, Emirates, Ethiopian Air, Turkish Airlines, SAS og KLM flyafgange fra Københavns Lufthavn.

Hvem flyver direkte til Nairobi?

Der afgår ingen direkte fly fra København til Nairobi. Du kan for eksempel mellemlande i Doha, Amsterdam eller Dubai, alt afhængig af, hvor du køber dine flybilletter til Nairobi.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nairobi?

Den hurtigste rute med fly til Nairobi varer ca. 11-12 t og er med Kenya Airways via Amsterdam. Er du på udkig efter en billig flybillet, er ruten med Turkish Airways via Istanbul ofte et godt bud. Her er rejsetiden ca. 15 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nairobi samt afstand til centrum

Nairobi Jomo Kenyatta er en stor, moderne lufthavn med ca. 4.4 mio. rejsende hvert år. Lufthavnen ligger ca. 17 km. øst for Nairobi. Buslinje 34 kører til Nairobi fra lufthavnen med ca. 20 min interval frem til kl. 21.00. Køreturen tager ca. 45-75 min., og en billet koster ca. 50 KES (ca. 3.5 DKK). Mange hoteller tilbyder afhentning i lufthavnen med gratis shuttle, hvis du forudbestiller.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nairobi?

I centrum af Nairobi er det nemmest at komme rundt til fods, eftersom der er tæt trafik hele døgnet. Skal du til yderkanterne af byen, kører der minibusser – de såkaldte matatus – samt enkelte almindelige busser. Der er ikke køreplaner eller stoppesteder, men en konduktør på hver bus råber destinationen, så du kan orientere dig. Prisen er ca. 40 KES (ca. 2.75 DKK). Vær opmærksom på, at de såkaldte matatus kan være fyldte og trafiksikkerheden ikke altid er i top.


Kan man rejse til Nairobi uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du søge visum forud for din rejse til Nairobi. Visum søges online og koster ca. 340 DKK. Print af visum skal medbringes på rejsen.


Tips og gode råd til Nairobi

Hvad skal man se i Nairobi?

Nairobi er fuld af seværdigheder. Besøg KICC Helipad, der er Nairobis højeste bygning. Her kan du se byen fra oven. Bliv klogere på stammekultur og dans hos Bomas of Kenya, eller lad dig inspirere af de skønne glasskulpturer og mosaikker hos Kitengela Glass Art.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er masser at opleve i Nairobi, hvis du rejser med børn. Karen Blixen-museet, som er indrettet i forfatterens eget hus, er et spændende sted at besøge med store børn. I Nairobi er der også mulighed for at lære om vilde dyr såsom elefanter og næsehorn hos David Sheldrick’s elefantbørnehjem. Maasai Ostrich Farm byder på strudse, mens The Giraffe Center giver jer mulighed for at fodre giraffer. Sidst men ikke mindst kan I hilse på fritgående løver og bøfler i Nairobi National Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Kenya. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved ulykke, tyveri og sygdom. Husk også alle relevante vacciner, inden du rejser.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Nairobi. Køb i stedet vand på flaske, og husk rigelige mængder væske på varme dage.

Giver man drikkepenge i Nairobi?

I Nairobi betaler du typisk ca. 10 % i drikkepenge på restauranter. På hoteller kan du give ca. 100 KES (ca. 7 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

I Nairobi kan du købe inventar til hjemmet lavet af perler og glas. Små træfigurer af dyr er ligeledes populære souvenirs. Læg vejen forbi det summende Maasai Market, og gør et kup. Er du på jagt efter håndlavede artefakter og tøj, der støtter lokale kunstnere og skræddere, bør du besøge Wasp and Sprout. Glem ikke at få et par poser kenyansk kaffe med hjem. (Priser checket: 24/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class