Find billige flybilletter til Nairobi

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Nairobi (NBO)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nairobi. De nuværende restriktioner til Nairobi er baseret på Kenya rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kenya

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nairobi

Find de billigste fly til disse Nairobi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nairobi

København (CPH) til Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta (NBO)

Fly til Nairobi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta, hvor den gennemsnitlige pris er 3.591 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNnovember12% billigereAt flyve fra København til Nairobi ​​koster i gennemsnit blot 3.159 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 4.612 kr. at flyve til Nairobi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAIROBI FRA KØBENHAVNdecember440% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nairobi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nairobi?

Rejser du med fly til Nairobi, er du garanteret en begivenhedsrig ferie uanset årstid. Regntiden er fra sidst i oktober til og med december. Vejret er mildt og varmt hele året. Hvis du undgår juli og december, har du oftest gode chancer for at finde billige flybilletter til Nairobi.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nairobi?

359 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Nairobi. Dette fly er fra Malindi og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Nairobi. Hvis du vil finde den billigste pris til Nairobi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nairobi?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Nairobi fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.159 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nairobi i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.209 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nairobi?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Nairobi. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.592 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 3.020 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nairobi på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Nairobi fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 3.693 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.948 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nairobi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Nairobi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.601 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.927 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nairobi?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nairobi. Hvis du har planer om at flyve til Nairobi, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nairobi Jomo Kenyatta (12 km fra Nairobi centrum), Lufthavn: Nanyuki (138 km fra Nairobi centrum) eller Lufthavn: Amboseli (158 km fra Nairobi centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Nairobi på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Nairobi er normalt Lufthavn: Nairobi Wilson med en gennemsnitspris på 5.184 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nairobi?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kenya rejserestriktioner rejser til Nairobi. Indrejserestriktioner

Kenya genåbnede sine lufthavne for internationale flyvninger den 1. august

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Kenya, skal fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 96 timer før rejser, der er blevet verificeret digitalt via initiativet Trusted Travel (TT) . Personer, der rejser til Kenya fra lande, der endnu ikke er med i Trusted Travel Initiative, skal bruge et værktøj, der stilles til rådighed gennem Global Haven partnerskab til COVID-19 testresultater og verifikation af vaccinecertifikater. Et negativt hurtigt testresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Rejsende skal udfylde "Travelers Health Surveillance Formular" online. Passagerlokaliseringskort (PLC, som angives både på flyet og i lufthavnsterminalen) bruges til at spore passagerer der kommer ind i Kenya.

Karantænekrav

Rejsende uden et negativt hurtigtestresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Alle rejsende vil blive screenet ved ankomsten. Alle, der udviser symptomer på COVID-19, vil blive udsat for 14 dages karantæne i deres bolig eller på et hotel. Rejsende kan være underlagt karantænerestriktioner, hvis passagerer inden for to rækker af deres sæde synes symptomatiske. Der kræves karantæne for rejsende afhængigt af deres oprindelsesland. Rejsende fra lande, der er omfattet af denne liste er undtaget fra karantæne medmindre de er symptomatiske.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Kenya, skal have et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt indenfor 96 timer før ankomst til Kenya.

Hvis du planlægger rejser til Nairobi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Nairobi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nairobi fundet af momondos brugere for nylig
KLM
29. okt.
CPH05:10København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
NBO16:50Nairobi Jomo Kenyatta
5. nov.
NBO19:59Nairobi Jomo Kenyatta
11t. 11min.
1 stop
CPH07:10København Kastrup
3.115 kr.
Find lignende
Egypt Air
5. dec.
CPH09:45København Kastrup
14t. 00min.
2 stop
NBO23:45Nairobi Jomo Kenyatta
17. dec.
NBO23:20Nairobi Jomo Kenyatta
11t. 25min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup
3.713 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH02:25København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
NBO16:35Nairobi Jomo Kenyatta
25. sep.
NBO19:50Nairobi Jomo Kenyatta
12t. 15min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
3.499 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH02:25København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
NBO16:35Nairobi Jomo Kenyatta
25. sep.
NBO19:50Nairobi Jomo Kenyatta
12t. 15min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
3.505 kr.
Find lignende
Qatar Airways
19. nov.
CPH10:35København Kastrup
13t. 35min.
1 stop
NBO00:10Nairobi Jomo Kenyatta
25. nov.
NBO20:25Nairobi Jomo Kenyatta
13t. 10min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
3.215 kr.
Find lignende
Qatar Airways
5. dec.
CPH10:35København Kastrup
13t. 35min.
1 stop
NBO00:10Nairobi Jomo Kenyatta
17. dec.
NBO20:25Nairobi Jomo Kenyatta
13t. 10min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
3.486 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nairobi

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Nairobi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Egypt Air og Turkish Airlines
Egypt Air
16. aug.
CPH11:45København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
NBO22:30Nairobi Jomo Kenyatta
2.215 kr.
Find lignende
Egypt Air
4. sep.
CPH11:45København Kastrup
14t. 00min.
2 stop
NBO01:45Nairobi Jomo Kenyatta
2.133 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. sep.
CPH07:45København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
NBO21:55Nairobi Jomo Kenyatta
2.599 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Nairobi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nairobi

Der er mange gode muligheder for at komme med fly til Nairobi. Blandt andet har Kenya Airways, Qatar Airways, Emirates, Ethiopian Air, Turkish Airlines, SAS og KLM flyafgange fra Københavns Lufthavn.

Hvem flyver direkte til Nairobi?

Der afgår ingen direkte fly fra København til Nairobi. Du kan for eksempel mellemlande i Doha, Amsterdam eller Dubai, alt afhængig af, hvor du køber dine flybilletter til Nairobi.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nairobi?

Den hurtigste rute med fly til Nairobi varer ca. 11-12 t og er med Kenya Airways via Amsterdam. Er du på udkig efter en billig flybillet, er ruten med Turkish Airways via Istanbul ofte et godt bud. Her er rejsetiden ca. 15 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nairobi samt afstand til centrum

Nairobi Jomo Kenyatta er en stor, moderne lufthavn med ca. 4.4 mio. rejsende hvert år. Lufthavnen ligger ca. 17 km. øst for Nairobi. Buslinje 34 kører til Nairobi fra lufthavnen med ca. 20 min interval frem til kl. 21.00. Køreturen tager ca. 45-75 min., og en billet koster ca. 50 KES (ca. 3.5 DKK). Mange hoteller tilbyder afhentning i lufthavnen med gratis shuttle, hvis du forudbestiller.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nairobi?

I centrum af Nairobi er det nemmest at komme rundt til fods, eftersom der er tæt trafik hele døgnet. Skal du til yderkanterne af byen, kører der minibusser – de såkaldte matatus – samt enkelte almindelige busser. Der er ikke køreplaner eller stoppesteder, men en konduktør på hver bus råber destinationen, så du kan orientere dig. Prisen er ca. 40 KES (ca. 2.75 DKK). Vær opmærksom på, at de såkaldte matatus kan være fyldte og trafiksikkerheden ikke altid er i top.


Kan man rejse til Nairobi uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du søge visum forud for din rejse til Nairobi. Visum søges online og koster ca. 340 DKK. Print af visum skal medbringes på rejsen.


Tips og gode råd til Nairobi

Hvad skal man se i Nairobi?

Nairobi er fuld af seværdigheder. Besøg KICC Helipad, der er Nairobis højeste bygning. Her kan du se byen fra oven. Bliv klogere på stammekultur og dans hos Bomas of Kenya, eller lad dig inspirere af de skønne glasskulpturer og mosaikker hos Kitengela Glass Art.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er masser at opleve i Nairobi, hvis du rejser med børn. Karen Blixen-museet, som er indrettet i forfatterens eget hus, er et spændende sted at besøge med store børn. I Nairobi er der også mulighed for at lære om vilde dyr såsom elefanter og næsehorn hos David Sheldrick’s elefantbørnehjem. Maasai Ostrich Farm byder på strudse, mens The Giraffe Center giver jer mulighed for at fodre giraffer. Sidst men ikke mindst kan I hilse på fritgående løver og bøfler i Nairobi National Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Kenya. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved ulykke, tyveri og sygdom. Husk også alle relevante vacciner, inden du rejser.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Nairobi. Køb i stedet vand på flaske, og husk rigelige mængder væske på varme dage.

Giver man drikkepenge i Nairobi?

I Nairobi betaler du typisk ca. 10 % i drikkepenge på restauranter. På hoteller kan du give ca. 100 KES (ca. 7 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

I Nairobi kan du købe inventar til hjemmet lavet af perler og glas. Små træfigurer af dyr er ligeledes populære souvenirs. Læg vejen forbi det summende Maasai Market, og gør et kup. Er du på jagt efter håndlavede artefakter og tøj, der støtter lokale kunstnere og skræddere, bør du besøge Wasp and Sprout. Glem ikke at få et par poser kenyansk kaffe med hjem. (Priser checket: 24/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class