Find billige flybilletter til Malindi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malindi

Find de billigste fly til disse Malindi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mombasa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malindi

København (CPH) til Mombasa (MBA)

Fly til Malindi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mombasa Moi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.632 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malindi?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Malindi for 358 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Malindi. Hvis du vil finde den billigste pris til Malindi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Malindi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kikambala Vipingo (75 km fra Malindi centrum), Lufthavn: Mombasa Moi Intl (108 km fra Malindi centrum), Lufthavn: Ukunda (134 km fra Malindi centrum) eller Lufthavn: Lamu (139 km fra fra Malindi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Malindi Lufthavn: Lamu, hvor gennemsnitsprisen er 597 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Kom i gang med at planlægge din rejse til Malindi


Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Malindi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Malindi på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Malindi.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Malindi. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.