Find billige flybilletter til Kitale

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kitale. De nuværende restriktioner til Kitale er baseret på Kenya rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kenya

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kitale

Find de billigste fly til disse Kitale-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kisumu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kitale

København (CPH) til Kisumu (KIS)

Fly til Kitale ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kisumu, hvor den gennemsnitlige pris er 4.204 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kitale?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Kitale?

    Brugere, der bestiller rejser til Kitale fra Barnet, har fundet fly, der er 78% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kitale. Hvis du vil finde den billigste pris til Kitale fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kitale?

    Lufthavn: Eldoret eller Lufthavn: Kisumu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kitale.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Kitale på?

    Med en gennemsnitspris på 2.668 kr. pr. person er Lufthavn: Eldoret den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kitale. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kitale?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kenya rejserestriktioner rejser til Kitale. Indrejserestriktioner

Kenya genåbnede sine lufthavne for internationale flyvninger den 1. august

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Kenya, skal fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 96 timer før rejser, der er blevet verificeret digitalt via initiativet Trusted Travel (TT) . Personer, der rejser til Kenya fra lande, der endnu ikke er med i Trusted Travel Initiative, skal bruge et værktøj, der stilles til rådighed gennem Global Haven partnerskab til COVID-19 testresultater og verifikation af vaccinecertifikater. Et negativt hurtigt testresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Rejsende skal udfylde "Travelers Health Surveillance Formular" online. Passagerlokaliseringskort (PLC, som angives både på flyet og i lufthavnsterminalen) bruges til at spore passagerer der kommer ind i Kenya.

Karantænekrav

Rejsende uden et negativt hurtigtestresultat vil være underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne. Alle rejsende vil blive screenet ved ankomsten. Alle, der udviser symptomer på COVID-19, vil blive udsat for 14 dages karantæne i deres bolig eller på et hotel. Rejsende kan være underlagt karantænerestriktioner, hvis passagerer inden for to rækker af deres sæde synes symptomatiske. Der kræves karantæne for rejsende afhængigt af deres oprindelsesland. Rejsende fra lande, der er omfattet af denne liste er undtaget fra karantæne medmindre de er symptomatiske.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Kenya, skal have et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt indenfor 96 timer før ankomst til Kenya.

Hvis du planlægger rejser til Kitale nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kitale


Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?