Find billige flybilletter til Mombasa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Mombasa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mombasa

Bedste pris på enkeltbillet

3.240 kr.

Hurtigste flyvetid

26t. 00min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Mombasa fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.240 kr. (København Kastrup til Mombasa Moi Intl).
Det hurtigste fly til Mombasa fra Danmark tager 26t. 00min. (København Kastrup til Mombasa Moi Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Mombasa, herunder Lufthansa.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mombasa

Find de billigste fly til disse Mombasa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mombasa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mombasa

København (CPH) til Mombasa (MBA)

Fly til Mombasa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mombasa Moi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.588 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MOMBASA FRA KØBENHAVNmarts13% billigereAt flyve fra København til Mombasa ​​koster i gennemsnit blot 4.877 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MOMBASA FRA KØBENHAVNdecember31% dyrereDet koster cirka 7.305 kr. at flyve til Mombasa ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MOMBASA FRA KØBENHAVNfebruar555% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mombasa fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mombasa?

335 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Mombasa. Dette fly er fra Nairobi og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Mombasa. Hvis du vil finde den billigste pris til Mombasa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Mombasa på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.877 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Mombasa fra Danmark i september i stedet. Fly til Mombasa i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.962 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Mombasa er 28 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.588 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Mombasa er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.362 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Mombasa er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.969 kr..

Når du flyver til Mombasa fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.378 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Mombasa på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.283 kr..

Rejsende, som flyver til Mombasa, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ukunda (29 km fra Mombasa centrum), Lufthavn: Kikambala Vipingo (30 km fra Mombasa centrum) eller Lufthavn: Malindi (103 km fra Mombasa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Ukunda for 3.036 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Mombasa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mombasa fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 05min.
MBAMombasa Moi Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Mombasa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mombasa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH02:00København Kastrup
26t. 00min.
2 stop
MBA04:00Mombasa Moi Intl
3.240 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH04:50København Kastrup
26t. 40min.
3 stop
MBA07:30Mombasa Moi Intl
3.607 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH16:50København Kastrup
35t. 40min.
3 stop
MBA04:30Mombasa Moi Intl
3.713 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Mombasa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mombasa

Hvilke flyselskaber flyver til Mombasa?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Mombasa fra Danmark, Qatar Airways, Lufthansa, KLM og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Egypt Air-fly til Mombasa

Der er 6 fly med Egypt Air til Mombasa på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Nairobi Jomo Kenyatta, og den bedste pris på en Egypt Air-billet, der er set på momondo, er 5.210 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Mombasa). Egypt Air har en bedømmelse på 8,0 fra 35 brugeranmeldelser på momondo.

Air France-fly til Mombasa

Et andet populært valg for fly til Mombasa er Air France (7,8/10, 154 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Mombasa, kommer fra Nairobi Jomo Kenyatta, men der er 7 Air France-fly til Mombasa fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.876 kr. (København Kastrup til Mombasa, returrejse).


Populære fly til Mombasa

Find dine flybilletter til Mombasa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mombasa
Hurtigste flyvetid16t. 05min.
Laveste pris8.456 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mombasa


Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Mombasa. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Mombasa på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Mombasa, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mombasa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mombasa og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.