Find billige fly til Kenya fra 3.486 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kenya

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kenya

Bedste pris på returbillet

3.486 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 45min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Kenya fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.486 kr. (København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta).
Det hurtigste fly til Kenya fra Danmark tager 10t. 45min. (København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kenya, herunder Turkish Airlines, Egypt Air og Ethiopian Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Kenya

Få indsigter om din flyrejse til Kenya, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Kenya?

For momondo-brugere er Nairobi den mest populære by i Kenya, som besøges ca. 83% oftere end nogen anden by i Kenya. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Mombasa og Kisumu.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Kenya?

Rejsetiden fra Danmark til Kenya varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 10t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Kenya er at flyve fra Billund til Nairobi Jomo Kenyatta, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Kenya?

Ud af 14 flyselskaber der flyver til Kenya, er Kenya Airways, Turkish Airlines og Egypt Air de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Kenya Airways er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 37% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Kenya.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Kenya? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Kenya

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kenya fra Danmark
Nairobi
Nairobi

Brugbar information om dit fly til Kenya

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kenya

Hvad er det billigste fly til Kenya?

Hvis du leder efter flybilletter til Kenya billigere, så søg efter flyselsskaber som Skyward Express, Jambojet og Kenya Airways med priser der starter på henholdsvis 422 kr., 423 kr. og 572 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Kenya at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kenya?

Priser for fly til Kenya opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kenya?

Antallet af udbydere for fly til Kenya er 21 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kenya?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kenya hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kenya?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kenya kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kenya. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kenya

Find fly til disse populære byer i Kenya fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kenya

Se de billigste flyrejser til Kenya fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNairobi11t. 10min.3.275 kr.
KøbenhavnMombasa15t. 59min.5.005 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kenya

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Kenya?

Der findes for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Kenya. Det er dog muligt at komme afsted fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nairobi med en mellemlanding undervejs, med selskaber som Kenya Airways, Egypt Air, KLM, British Airways, SAS og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kenya?

Når du har booket flybilletter til Kenya, så kan du komme fra Københavns Lufthavn til Nairobi med et stop undervejs på ca. 11 timer. Fra Billund Lufthavn til Mombasa tager rejsen ca. 12 timer med en eller to mellemlandinger. Rejser med to eller tre stop er ofte billigere end de hurtigste ture.

Hvilken årstid skal man rejse til Kenya?

Det er mest oplagt og populært at rejse til Kenya imellem de to regnsæsoner. Det betyder nemlig, at ferien kan nydes uden byger med lækre badedage ud til Det Indiske Ocean. Du kan også rejse i regntiden, hvor hoteller og flybilletter ofte er billigere, men hvor du blot skal være forberedt og derfor medbringe den rette beklædning grundet korte, men kraftige regnskyl ind imellem.

Kan man rejse til Kenya uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, der rejser på ferie til Kenya. Du kan søge om e-visum på forhånd: https://www.ecitizen.go.ke/ eller manuelt ved ankomst til lufthavnen i Nairobi. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder fra den dag, du rejser ind i landet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Kenya

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Kenya?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Kenya falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Kenya med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kenya?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kenya. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Kenya med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Kenya, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kenya?

Når alle potentielle fly til Kenya vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kenya lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kenya. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kenya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.