Find billige fly til Kenya

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kenya

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kenya

Bedste pris på enkeltbillet

3.367 kr.

Bedste pris på returbillet

2.954 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kenya fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.367 kr. (København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta).
Den bedste pris på en returbillet til Kenya fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.954 kr. (København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta).
Det hurtigste fly til Kenya fra Danmark tager 13t. 05min. (København Kastrup til Mombasa Moi Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kenya, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste fly til byer i Kenya

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kenya fra Danmark
Nairobi
Nairobi

Brugbar information om dit fly til Kenya

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kenya

Hvis du leder efter flybilletter til Kenya billigere, så søg efter flyselsskaber som Fly540, 748 Air Services og Jambojet med priser der starter på henholdsvis 148 kr., 346 kr. og 353 kr..

Rejsetiden fra Danmark til Kenya varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Nairobi Jomo Kenyatta (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 11t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Kenya er at flyve fra Billund til Nairobi Jomo Kenyatta, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 9.431 kr. på et fly til Kenya. Vores brugere fandt dog fly til Kenya for 2.381 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 80.164 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Kenya, mens alt fra 8.941 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kenya

Find fly til disse populære byer i Kenya fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kenya

Se de billigste flyrejser til Kenya fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNairobi11t. 35min.3.139 kr.
KøbenhavnMombasa13t. 05min.5.395 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kenya

Der findes for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Kenya. Det er dog muligt at komme afsted fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nairobi med en mellemlanding undervejs, med selskaber som Kenya Airways, Egypt Air, KLM, British Airways, SAS og mange andre.

Når du har booket flybilletter til Kenya, så kan du komme fra Københavns Lufthavn til Nairobi med et stop undervejs på ca. 11 timer. Fra Billund Lufthavn til Mombasa tager rejsen ca. 12 timer med en eller to mellemlandinger. Rejser med to eller tre stop er ofte billigere end de hurtigste ture.

Det er mest oplagt og populært at rejse til Kenya imellem de to regnsæsoner. Det betyder nemlig, at ferien kan nydes uden byger med lækre badedage ud til Det Indiske Ocean. Du kan også rejse i regntiden, hvor hoteller og flybilletter ofte er billigere, men hvor du blot skal være forberedt og derfor medbringe den rette beklædning grundet korte, men kraftige regnskyl ind imellem.

Der er visumpligt for danske statsborgere, der rejser på ferie til Kenya. Du kan søge om e-visum på forhånd: https://www.ecitizen.go.ke/ eller manuelt ved ankomst til lufthavnen i Nairobi. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder fra den dag, du rejser ind i landet.


Populære ruter til Kenya

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Nairobi
Hurtigste flyvetid11t. 35min.
Laveste pris3.139 kr.
Fly fra København til Mombasa
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris5.395 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kenya


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kenya. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Kenya, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Kenya vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kenya. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.