Fly Afrika Kenya

Find billige fly til Kenya

ons.. 26.2.
ons.. 4.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Kenya

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kenya

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Kenya? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Nairobi
City Square
City Market
Nairobi National Museum
Parliament Building
Nairobi Railway Museum
Mombasa
Bamburi Beach
Tiwi Beach
Voyager Beach
Fort Jesus
Mombasa Marine National Park
Malindi
Malindi Beach
Ukunda
Diani - Chale Marine National Park and Reserve
Lamu
Lamu Fort
Shela Beach
Manda Beach
Lodwar
Sibiloi National Park
Amboseli
Amboseli National Park

Billige flybilletter til Kenya

Se de billigste flyrejser til Kenya fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Nairobi 3.433 kr
København Mombasa 3.846 kr

Fly til Kenya

Flyrejser til Kenya giver dig helt ny inspiration, og fører dig ind i en verden, der er meget anderledes end Danmark. Savanner, masaier, safari samt kaffe- og te-plantager er blot nogle af de spændende ting, du kan opleve. Samtidig er vejret tropisk, så der er sol-garanti på rejser med fly til Kenya. Dette østafrikanske land er også kendt for hovedstaden Nairobi, hvor langt de fleste internationale fly lander, men du kan med fordel flyve indenrigs på dine Kenya-rejser. Byer som Mombasa eller Malindi helt ude på østkysten, eller Maasai Mara ved vestkysten, på grænsen til Tanzania, er eksempelvis også værd at kigge nærmere på. Du skal blot anvende priskalenderen for at danne dig et overblik over de billigste rejsedage. En rejse med fly til Kenya bringer dig ned til et afrikansk land helt ud til Det Indiske Ocean. Det er noget, som indbyder til badeferier på et af de mange resorts langs østkysten. Kenya har højsommer fra december til februar, hvor det oftest er koldt i Danmark, hvorfor det vil være oplagt at drage afsted her. Landet oplever to regnsæsoner, hvor den ene varer fra marts til maj, mens den anden finder sted i oktober og november. Den tørre sæson fra juni til september er også en oplagt periode at rejse i, da vejret på det tidspunkt ikke er alt for hedt.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Kenya?

Der findes for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Kenya. Det er dog muligt at komme afsted fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nairobi med en mellemlanding undervejs, med selskaber som Kenya Airways, Egypt Air, KLM, British Airways, SAS og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kenya?

Når du har booket flybilletter til Kenya, så kan du komme fra Københavns Lufthavn til Nairobi med et stop undervejs på ca. 11 timer. Fra Billund Lufthavn til Mombasa tager rejsen ca. 12 timer med en eller to mellemlandinger. Rejser med to eller tre stop er ofte billigere end de hurtigste ture.

Hvilken årstid skal man rejse til Kenya?

Det er mest oplagt og populært at rejse til Kenya imellem de to regnsæsoner. Det betyder nemlig, at ferien kan nydes uden byger med lækre badedage ud til Det Indiske Ocean. Du kan også rejse i regntiden, hvor hoteller og flybilletter ofte er billigere, men hvor du blot skal være forberedt og derfor medbringe den rette beklædning grundet korte, men kraftige regnskyl ind imellem.

Kan man rejse til Kenya uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, der rejser på ferie til Kenya. Du kan søge om e-visum på forhånd: https://www.ecitizen.go.ke/ eller manuelt ved ankomst til lufthavnen i Nairobi. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder fra den dag, du rejser ind i landet.


Populære internationale ruter til Kenya

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne, for at finde de bedste priser og mest praktiske afgangstider
Fly fra København til Nairobi
Korteste rejsetid
13t. 35min.
Laveste pris
3.433 kr
Fly fra København til Mombasa
Korteste rejsetid
13t. 55min.
Laveste pris
3.846 kr
Fly Afrika Kenya