Find billige fly til Mozambique

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Mozambique

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Mozambique fra Danmark
Maputo
Maputo

Brugbar information om dit fly til Mozambique

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Mozambique

De billigste flybilletter til Mozambique fundet fornyligt af momondo brugere er 1.328 kr. med Ethiopian Air, 1.769 kr. med Airlink og 2.837 kr. med LAM.

Rejsetiden fra Danmark til Mozambique afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Maputo Intl tager det i gennemsnit 23t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Maputo Intl. Maputo Intl er den mest populære lufthavn i Mozambique.

Det billigste fly til Mozambique, fundet for nylig på momondo, var 3.719 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 14.847 kr. anses for at være en god pris for fly til Mozambique. 15.126 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Mozambique, mens 56.855 kr. er den dyreste.

Det er bedst at flyve til Mozambique på en torsdag eller mandag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Mozambique er på en fredag.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Mozambique? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Mozambique

Find fly til disse populære byer i Mozambique fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Mozambique

Se de billigste flyrejser til Mozambique fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMaputo23t. 35min.6.961 kr.

Populære ruter til Mozambique

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Maputo
Hurtigste flyvetid23t. 35min.
Laveste pris6.961 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mozambique


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Mozambique. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Mozambique med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Mozambique ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mozambique lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mozambique og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.