Find billige flybilletter til Chimoio

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 31.7
lør 7.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Chimoio. De nuværende restriktioner til Chimoio er baseret på Mozambique rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Mozambique

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chimoio?


  Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Chimoio?

  På nuværende tidspunkt inkluderer Mozambique rejserestriktioner rejser til Chimoio. Indrejserestriktioner

  Det er forbudt at rejse ind i Mozambique, undtagen for statsborgere fra Mozambique og udenlandske statsborgere med gyldigt turist- eller opholdstilladelse. Fly til Mozambique er indstillet med undtagelse af flyvninger fra Etiopien, Kenya, Portugal, Qatar, Sydafrika og Tyrkiet samt humanitære flyvninger, flyvninger med medeva og flyvninger med repatriering. Suspendering af visum ved ankomstfaciliteter for statsborgere i Bangladesh, Eritrea, Indien, Pakistan, Somalia og Sri Lanka.

  Indrejsekrav

  Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang, og attesten skal være udstedt på fransk, engelsk eller portugisisk. Dette krav gælder ikke børn under 11 år.

  Karantænekrav

  Rejsende skal underkastes en lægeundersøgelse. Enhver, der ikke har en negativ COVID-19-test eller har testet positiv, mens han opholder sig i Mozambique, vil blive sat i karantæne i 14 dage. Flypersonalet er underlagt medicinsk screening og karantæne indtil deres næste planlagte fly.

  Hvis du planlægger rejser til Chimoio nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

  Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Chimoio

  Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Chimoio?

   Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Chimoio med momondo?

   Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

   momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


  Kom i gang med at planlægge din rejse til Chimoio


  Find billige flybilletter til andre byer i Mozambique

  Mozambique er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?