Find billige flybilletter til Maputo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Maputo. De nuværende restriktioner til Maputo er baseret på Mozambique rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Mozambique

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maputo

Find de billigste fly til disse Maputo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Maputo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maputo

København (CPH) til Maputo (MPM)

Fly til Maputo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Maputo Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.155 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNapril18% billigereAt flyve fra København til Maputo ​​koster i gennemsnit blot 4.242 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNdecember29% dyrereDet koster cirka 6.660 kr. at flyve til Maputo ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNdecember683% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Maputo fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maputo?

Det er som regel dyrt at finde flybilletter til Maputo i juli, august og december. Selvom du rejser uden for højsæsonen, skal du ikke være bange for at blive ramt af dårligt vejr. Der er nemlig 24-30 °C i gennemsnit året rundt i Maputo. Du finder ofte billige flybilletter til Maputo i september og november. Fly til Maputo koster som regel ca. 4.000-9.500 DKK.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Maputo?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Maputo i april, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.476 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Maputo?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Maputo er 54 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.155 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Maputo på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Maputo på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.138 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en onsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Maputo på en onsdag på 6.097 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Maputo?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Maputo på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Maputo om eftermiddagen helt ned til 5.485 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Maputo, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.388 kr. pr. billet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Maputo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Mozambique rejserestriktioner rejser til Maputo. Indrejserestriktioner

Det er forbudt at rejse ind i Mozambique, undtagen for statsborgere fra Mozambique og udenlandske statsborgere med gyldigt turist- eller opholdstilladelse. Fly til Mozambique er indstillet med undtagelse af flyvninger fra Etiopien, Kenya, Portugal, Qatar, Sydafrika og Tyrkiet samt humanitære flyvninger, flyvninger med medeva og flyvninger med repatriering. Suspendering af visum ved ankomstfaciliteter for statsborgere i Bangladesh, Eritrea, Indien, Pakistan, Somalia og Sri Lanka.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang, og attesten skal være udstedt på fransk, engelsk eller portugisisk. Dette krav gælder ikke børn under 11 år.

Karantænekrav

Rejsende skal underkastes en lægeundersøgelse. Enhver, der ikke har en negativ COVID-19-test eller har testet positiv, mens han opholder sig i Mozambique, vil blive sat i karantæne i 14 dage. Flypersonalet er underlagt medicinsk screening og karantæne indtil deres næste planlagte fly.

Hvis du planlægger rejser til Maputo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Maputo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Maputo fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
25. nov.
CPH13:00København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
MPM07:10Maputo Intl
28. nov.
MPM11:35Maputo Intl
19t. 15min.
2 stop
CPH06:50København Kastrup
6.553 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
25. nov.
CPH06:45København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
MPM07:10Maputo Intl
28. nov.
MPM11:35Maputo Intl
19t. 15min.
2 stop
CPH06:50København Kastrup
6.547 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
25. nov.
CPH06:45København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
MPM07:10Maputo Intl
28. nov.
MPM11:35Maputo Intl
25t. 30min.
2 stop
CPH13:05København Kastrup
6.566 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Maputo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Maputo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ethiopian Air
Ethiopian Air
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 35min.
MPMMaputo Intl

Lufthavne i nærheden af Maputo

Neden for finder du alle lufthavne i Maputo samt deres afstand til centrum

Mange hoteller sørger for lufthavnstransport til deres gæster. Ellers kan du tage en taxi til centrum og være fremme efter ca. 10-20 min. Prisen er ca. 500 MZN (ca. 52 DKK).


Populære fly til Maputo

Find dine flybilletter til Maputo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Maputo
Hurtigste flyvetid19t. 35min.
Laveste pris5.884 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Maputo?

Vil du benytte offentlig transport til at komme rundt i Maputo, er den billigste offentlige transport Chapa eller minibusser. Billetter koster 7.5 MZN (ca. 1 DKK). Det er også muligt at komme billigt rundt med taxi i Maputo. Normalt koster en taxitur i centrum ca. 150-200 MZN (ca. 16-21 DKK).


Kan man rejse til Maputo uden pas eller visum?

Det er påkrævet, at du søger visum inden afrejse til Mozambique. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder ud over opholdets varighed, ligesom du skal have mindst tre blanke sider i dit pas til visum og stempler.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maputo


Tips og gode råd til Maputo

Hvad skal man se i Maputo?

Maputo er kendt for sine mange fester, der finder sted i byen, i gaderne og på stranden nat og dag. På Centro Cultural Franco-Mocambicano kan du opleve forskellige events med musik og teater på daglig basis. Der ligger ligeledes mange caféer og restauranter i området. En stor del af det mozambiquiske køkken er centreret om fisk og skaldyr fra Det Indiske Ocean. På Mercado do Peixe finder du alt godt fra havet i et stort fiskemarked nær byens centrum. Centrum af byen byder ligeledes på en stor fæstning, der blev bygget af portugisiske kolonister tilbage i 1787. I fæstningen finder du et hav af kanoner, som portugiserne brugte til at beskytte sig mod invaderinger langs kysten. I området finder du også populære seværdigheder som statuen af Samora Machel samt en katedral. National History Museum udstiller udstoppede dyr som løver, elefanter og slanger. En atypisk attraktion er byens togstation, der siden 1910 har været knudepunkt for trafikken til og fra Maputo. Med sin hvid-grønne facade og flotte arkitektur er togstationen blevet populær og indeholder både et museum og flere madsteder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Maputo, kan I opleve de mange sandstrande. Byens lange kystlinje ved Det Indiske Ocean betyder adskillige flotte strande.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du anskaffer dig en privat rejseforsikring, inden du rejser til Maputo, da du ikke er dækket gennem det blå sygesikringskort i Mozambique. Med en rejseforsikring er du dækket, hvis uheldet er ude på din ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Maputo. I stedet skal du købe vand på flaske i supermarkeder og på restauranter.

Giver man drikkepenge i Maputo?

I Maputo er det normalt at give drikkepenge. Kutymen er ca. 10 % i drikkepenge til tjenere, guider, taxichauffører og stuepiger. (Priser checket: 01/05/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Mozambique

Mozambique er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?