Find billige fly til Maputo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 4.10
tir. 11.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Maputo

Få indsigter om din flyrejse til Maputo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Maputo?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Maputo i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.158 kr..

See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Maputo på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Maputo på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.281 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Maputo på en fredag på 9.377 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Maputo?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Maputo på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Maputo om formiddagen helt ned til 5.944 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Maputo, så priserne er ofte dyrere på omkring 9.146 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Maputo?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Maputo du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 34t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Maputo Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Maputo Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Maputo?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Maputo er 43 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.821 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maputo

Find de billigste fly til disse Maputo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Maputo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maputo

København (CPH) til Maputo (MPM)

Fly til Maputo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Maputo Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.821 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Maputo ​​koster i gennemsnit blot 6.104 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 9.998 kr. at flyve til Maputo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MAPUTO FRA KØBENHAVNjuli488% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Maputo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Maputo

Det er som regel dyrt at finde flybilletter til Maputo i juli, august og december. Selvom du rejser uden for højsæsonen, skal du ikke være bange for at blive ramt af dårligt vejr. Der er nemlig 24-30 °C i gennemsnit året rundt i Maputo. Du finder ofte billige flybilletter til Maputo i september og november. Fly til Maputo koster som regel ca. 4.000-9.500 DKK.Gode tilbud på fly til Maputo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Maputo fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Maputo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Maputo

Hvilke flyselskaber flyver til Maputo?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Maputo fra Danmark, Qatar Airways, South African, TAP AIR PORTUGAL og Ethiopian Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

South African-fly til Maputo

13 South African-fly flyver til Maputo i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Johannesburg OR Tambo til Maputo, der er den mest populære rute, som South African har til Maputo. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste South African-fly til Maputo, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.312 kr. og afgik fra København Kastrup. South African er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,1/10 af 10 af vores brugere.

Qatar Airways-fly til Maputo

Qatar Airways flyver normalt til Maputo 1 gang om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Maputo fra Doha Hamad Intl. Qatar Airways (bedømmelse: 7,9, 334 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Maputo, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Qatar Airways-billet, der er fundet på momondo til Maputo, var fra København Kastrup (6.293 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Maputo

Neden for finder du alle lufthavne i Maputo samt deres afstand til centrum

Mange hoteller sørger for lufthavnstransport til deres gæster. Ellers kan du tage en taxi til centrum og være fremme efter ca. 10-20 min. Prisen er ca. 500 MZN (ca. 52 DKK).


Populære fly til Maputo

Find dine flybilletter til Maputo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Maputo
Hurtigste flyvetid34t. 50min.
Laveste pris9.257 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Maputo

Vil du benytte offentlig transport til at komme rundt i Maputo, er den billigste offentlige transport Chapa eller minibusser. Billetter koster 7.5 MZN (ca. 1 DKK). Det er også muligt at komme billigt rundt med taxi i Maputo. Normalt koster en taxitur i centrum ca. 150-200 MZN (ca. 16-21 DKK).


Visumkrav for Maputo

Det er påkrævet, at du søger visum inden afrejse til Mozambique. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder ud over opholdets varighed, ligesom du skal have mindst tre blanke sider i dit pas til visum og stempler.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maputo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Maputo

Hvad skal man se i Maputo?

Maputo er kendt for sine mange fester, der finder sted i byen, i gaderne og på stranden nat og dag. På Centro Cultural Franco-Mocambicano kan du opleve forskellige events med musik og teater på daglig basis. Der ligger ligeledes mange caféer og restauranter i området. En stor del af det mozambiquiske køkken er centreret om fisk og skaldyr fra Det Indiske Ocean. På Mercado do Peixe finder du alt godt fra havet i et stort fiskemarked nær byens centrum. Centrum af byen byder ligeledes på en stor fæstning, der blev bygget af portugisiske kolonister tilbage i 1787. I fæstningen finder du et hav af kanoner, som portugiserne brugte til at beskytte sig mod invaderinger langs kysten. I området finder du også populære seværdigheder som statuen af Samora Machel samt en katedral. National History Museum udstiller udstoppede dyr som løver, elefanter og slanger. En atypisk attraktion er byens togstation, der siden 1910 har været knudepunkt for trafikken til og fra Maputo. Med sin hvid-grønne facade og flotte arkitektur er togstationen blevet populær og indeholder både et museum og flere madsteder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Maputo, kan I opleve de mange sandstrande. Byens lange kystlinje ved Det Indiske Ocean betyder adskillige flotte strande.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du anskaffer dig en privat rejseforsikring, inden du rejser til Maputo, da du ikke er dækket gennem det blå sygesikringskort i Mozambique. Med en rejseforsikring er du dækket, hvis uheldet er ude på din ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Maputo. I stedet skal du købe vand på flaske i supermarkeder og på restauranter.

Giver man drikkepenge i Maputo?

I Maputo er det normalt at give drikkepenge. Kutymen er ca. 10 % i drikkepenge til tjenere, guider, taxichauffører og stuepiger.


Find billige flybilletter til andre byer i Mozambique

Mozambique er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Maputo på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Maputo, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Maputo med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Maputo.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Maputo, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Maputo spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.