Find billige fly til Tjekkiet

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Tjekkiet.
Se nuværende rejserestriktioner for Tjekkiet

De billigste fly til byer i Tjekkiet

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tjekkiet fra Danmark
Prag
Prag

Brugbar information om dit fly til Tjekkiet

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tjekkiet
 • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Tjekkiet?

  Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Tjekkiet. Den mest populære by at rejse til i Tjekkiet er Prag, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 399% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Tjekkiet er Brno og Ostrava.

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Náměstí Republiky?

  At flyve til Lufthavn: Prag er typisk den bedste måde at besøge Náměstí Republiky på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

 • Hvad er det billigste fly til Tjekkiet?

  Den bedste pris fundet på momondo for fly til Tjekkiet er:
  78 kr. pr. person med Ryanair
  431 kr. pr. person med Czech Airlines
  460 kr. pr. person med SAS


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Tjekkiet?

Indrejserestriktioner

Fra den 22. oktober har rejsende kun adgang til Tjekkiet i forbindelse med forretningsaktiviteter eller studier. Fra den 23. december har tjekkiske statsborgere og indbyggere fra Storbritannien adgang.

Indrejsekrav

Den tjekkiske regering har klassificeret lande på grundlag af deres COVID-19-tilfælde. Rejsende fra lande, der anses for at være af lav risiko, vil ikke blive pålagt karantæne eller fremlæggelse af en PCR-test. Rejsende fra lande, der ikke anses for at være "lavrisikorejsende", må kun rejse ind i Tjekkiet til begrænsede, specifikke formål. Undtagelser herfra omfatter familiemedlemmer til EØS/britiske statsborgere, der er bosiddende i Tjekkiet (og som skal dokumentere deres forhold), samt rejsende med et D-visum udstedt af Tjekkiet eller et C-visum udstedt af Tjekkiet efter den 11. maj 2020. Detaljer om, hvordan lande er klassificeret, og de gældende regler for rejsende fra disse lande findes på det tjekkiske indenrigsministeriums websted. Tjekkiske statsborgere og indbyggere der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst.

Karantænekrav

Fra den 20. december har Tjekkiet indført en obligatorisk karantæneperiode for rejsende, der ankommer fra Storbritannien eller har tilbragt mere end 24 timer i Storbritannien inden for de sidste 14 dage. De bør selvisolere sig og tage en Covid-19 PCR-test mellem 5 og 7 dage efter deres ankomst fra Storbritannien. Dette er en reaktion på dokumentation for en ny variant af COVID-19. Tjekkiske borgere og indbyggere, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en obligatorisk 5-dages karantæne indtil de tager en RT-PCR eller antigen test.

Hvis du planlægger rejser til Tjekkiet nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Tjekkiet? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tjekkiet

Find fly til disse populære byer i Tjekkiet fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tjekkiet

Se de billigste flyrejser til Tjekkiet fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnPrag133 kr.
BillundPrag423 kr.
AalborgPrag890 kr.
KøbenhavnBrno922 kr.
AarhusPrag1.143 kr.

Fly til Tjekkiet

Flere af de centraleuropæiske lande som Polen, Ungarn og Slovakiet er stadig billige at rejse til. Det samme gælder for flyrejser til Tjekkiet, hvor du får en del for pengene, hvad enten det gælder hoteller, forplejning eller flybilletter. Hovedstaden Prag er dog lidt længere fremme prismæssigt, da det er landets turistmagnet. Du kan også booke indenrigsrejser til destinationer som den næststørste by Brno, der er en kendt universitetsby med masser af leben, eller Ostrava, der er landets tredjestørste by. Men de fleste vil rejse til Tjekkiet for at opleve en storbyferie i smukke, historiske kulisser. Landet har ingen kyster og er derfor præget af et fastlandslandsklima, hvor vintrene generelt er meget kolde og snefyldte, mens somrene er meget varme. Til gengæld er Tjekkiet beriget med mange floder og store skovområder, der indbyder til friluftsaktiviteter. Højsæsonen varer fra juni til august, hvor vejret netop er varmest og hvor der er masser af udeliv i byerne. Det betyder samtidig, at priserne på flybilletter til Tjekkiet samt på hoteller kan være opadgående i sommerperioden.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Tjekkiet?

Flyrejser til Tjekkiet er populære, hvilket også betyder flere flyselskaber, der tilbyder direkte rejser til landet. Selskaber som Czech Airlines og Norwegian byder eksempelvis på direkte fly fra Københavns Lufthavn til Prag. Flyver du fra nogle af de andre danske lufthavne, så kommer der et stop på undervejs med selskaber som KLM, SAS, Lufthansa og flere andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tjekkiet?

En rejse med direkte fly til Tjekkiet kan klares på omkring en time og 20 minutter, hvis du vel og mærke flyver fra København til Prag. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så tager turen ca. tre timer og 30 minutter. Har du ikke noget imod at tilføje endnu mere rejsetid til din tur, så er der ofte penge at spare på de længere rejser med en lang mellemlanding.

Hvilken årstid skal man rejse til Tjekkiet?

Tjekkiet rejser er mest populære om sommeren – især når det drejer sig om en storbyferie. Foråret og efteråret er dog også oplagte sæsoner at rejse i, da det ofte betyder billigere priser, da størstedelen af turisterne har forladt landet. Er du til skiløb, så er Tjekkiet desuden et oplagt feriemål i vintermånederne.


Populære ruter til Tjekkiet

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris133 kr.
Fly fra Billund til Prag
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris423 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Hurtigste flyvetid4t. 35min.
Laveste pris890 kr.
Fly fra København til Brno
Hurtigste flyvetid9t. 40min.
Laveste pris922 kr.
Fly fra Aarhus til Prag
Hurtigste flyvetid20t. 55min.
Laveste pris1.143 kr.

Find fly til Tjekkiet

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Tjekkiet

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tjekkiet