Find billige fly til Tjekkiet

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Om fly til Tjekkiet

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tjekkiet

Bedste pris på enkeltbillet

85 kr.

Bedste pris på returbillet

141 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tjekkiet fra Danmark i de seneste 72 timer er 85 kr. (Billund til Prag Václav Havel Prague).
Den bedste pris på en returbillet til Tjekkiet fra Danmark i de seneste 72 timer er 141 kr. (Billund til Prag Václav Havel Prague).
Det hurtigste fly til Tjekkiet fra Danmark tager 1t. 20min. (København Kastrup til Prag Václav Havel Prague).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Tjekkiet, herunder Eurowings, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til byer i Tjekkiet

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tjekkiet fra Danmark
Prag
Prag

Brugbar information om dit fly til Tjekkiet

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tjekkiet

Den lufthavn nærmest Náměstí Republiky er Lufthavn: Prag, som ligger i Prag. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Lufthavn: Prag.

Hvis du leder efter flybilletter til Tjekkiet billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Eurowings og Air France med priser der starter på henholdsvis 64 kr., 310 kr. og 387 kr..

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Tjekkiet afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Prag Václav Havel Prague (den mest populære lufthavn i Tjekkiet), så tager det 1t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Prag Václav Havel Prague, er den gennemsnitlige rejsetid 1t. 25min..

Det billigste fly til Tjekkiet, fundet for nylig på momondo, var 78 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 1.616 kr. anses for at være en god pris for fly til Tjekkiet. 1.708 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Tjekkiet, mens 11.256 kr. er den dyreste.

Den bedste dag på ugen at flyve til Tjekkiet er mandag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en fredag, da denne dag også har tendens til at være billigere. torsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Tjekkiet.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tjekkiet

Find fly til disse populære byer i Tjekkiet fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tjekkiet

Se de billigste flyrejser til Tjekkiet fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundPrag1t. 25min.141 kr.
KøbenhavnPrag1t. 20min.247 kr.
AarhusPrag5t. 30min.571 kr.
AalborgPrag13t. 00min.691 kr.
KøbenhavnBrno18t. 35min.2.692 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Tjekkiet

Flyrejser til Tjekkiet er populære, hvilket også betyder flere flyselskaber, der tilbyder direkte rejser til landet. Selskaber som Czech Airlines og Norwegian byder eksempelvis på direkte fly fra Københavns Lufthavn til Prag. Flyver du fra nogle af de andre danske lufthavne, så kommer der et stop på undervejs med selskaber som KLM, SAS, Lufthansa og flere andre.

En rejse med direkte fly til Tjekkiet kan klares på omkring en time og 20 minutter, hvis du vel og mærke flyver fra København til Prag. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så tager turen ca. tre timer og 30 minutter. Har du ikke noget imod at tilføje endnu mere rejsetid til din tur, så er der ofte penge at spare på de længere rejser med en lang mellemlanding.

Tjekkiet rejser er mest populære om sommeren – især når det drejer sig om en storbyferie. Foråret og efteråret er dog også oplagte sæsoner at rejse i, da det ofte betyder billigere priser, da størstedelen af turisterne har forladt landet. Er du til skiløb, så er Tjekkiet desuden et oplagt feriemål i vintermånederne.


Populære ruter til Tjekkiet

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris247 kr.
Fly fra Billund til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris141 kr.
Fly fra København til Brno
Hurtigste flyvetid18t. 35min.
Laveste pris2.692 kr.
Fly fra Aarhus til Prag
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris571 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Hurtigste flyvetid13t. 00min.
Laveste pris691 kr.

Find fly til Tjekkiet

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Tjekkiet

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tjekkiet


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Tjekkiet. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Tjekkiet på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Tjekkiet, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Tjekkiet. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.