Find billige flybilletter til Pardubice

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Pardubice. De nuværende restriktioner til Pardubice er baseret på Tjekkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tjekkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pardubice

Find de billigste fly til disse Pardubice-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Prag

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pardubice

København (CPH) til Prag (PRG)

Fly til Pardubice ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Prag Václav Havel Prague, hvor den gennemsnitlige pris er 697 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pardubice?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Pardubice?

    85 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Pardubice. Dette fly er fra Edinburgh og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Pardubice. Hvis du vil finde den billigste pris til Pardubice fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pardubice?

    Rejsende, som flyver til Pardubice, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Prag Václav Havel Prague (108 km fra Pardubice centrum) eller Lufthavn: Brno-Turany (119 km fra Pardubice centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Pardubice på?

    Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Pardubice Lufthavn: Brno-Turany, hvor gennemsnitsprisen er 1.499 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Pardubice?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tjekkiet rejserestriktioner rejser til Pardubice. Indrejserestriktioner

Fra den 22. oktober har rejsende kun adgang til Tjekkiet i forbindelse med forretningsaktiviteter eller studier. Fra den 23. december har tjekkiske statsborgere og indbyggere fra Storbritannien adgang.

Indrejsekrav

Den tjekkiske regering har klassificeret lande på grundlag af deres COVID-19-tilfælde. Rejsende fra lande, der anses for at være af lav risiko, vil ikke blive pålagt karantæne eller fremlæggelse af en PCR-test. Rejsende fra lande, der ikke anses for at være "lavrisikorejsende", må kun rejse ind i Tjekkiet til begrænsede, specifikke formål. Undtagelser herfra omfatter familiemedlemmer til EØS/britiske statsborgere, der er bosiddende i Tjekkiet (og som skal dokumentere deres forhold), samt rejsende med et D-visum udstedt af Tjekkiet eller et C-visum udstedt af Tjekkiet efter den 11. maj 2020. Detaljer om, hvordan lande er klassificeret, og de gældende regler for rejsende fra disse lande findes på det tjekkiske indenrigsministeriums websted. Tjekkiske statsborgere og indbyggere der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst.

Karantænekrav

Fra den 20. december har Tjekkiet indført en obligatorisk karantæneperiode for rejsende, der ankommer fra Storbritannien eller har tilbragt mere end 24 timer i Storbritannien inden for de sidste 14 dage. De bør selvisolere sig og tage en Covid-19 PCR-test mellem 5 og 7 dage efter deres ankomst fra Storbritannien. Dette er en reaktion på dokumentation for en ny variant af COVID-19. Tjekkiske borgere og indbyggere, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en obligatorisk 5-dages karantæne indtil de tager en RT-PCR eller antigen test.

Hvis du planlægger rejser til Pardubice nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pardubice


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?