Find billige flybilletter til Liguria

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Liguria. De nuværende restriktioner til Liguria er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til byer i Liguria

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Liguria fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Liguria

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Liguria
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Liguria?

    Den gennemsnitlige flybillet til Liguria koster 1.467 kr./pr. person og den billigste flybillet til Liguria koster 242 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvordan er vejret i Liguria?

    Liguria har typisk temperature mellem 8 °C(januar) til 24 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Liguria, bør man planlægge sin rejse i juli, juni eller maj, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Liguria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Liguria. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Liguria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Liguria? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Liguria.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Liguria

Find fly til disse populære byer i Liguria fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Liguria

Se de billigste flyrejser til Liguria fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
AarhusMilano302 kr.
KøbenhavnMilano359 kr.
BillundMilano403 kr.
KøbenhavnGenova919 kr.
AalborgMilano2.561 kr.
EsbjergMilano4.323 kr.

Populære fly til Liguria

Find dine flybilletter til Liguria blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aarhus til Milano
Hurtigste flyvetid5t. 50min.
Laveste pris302 kr.
Fly fra København til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris359 kr.
Fly fra Billund til Milano
Hurtigste flyvetid7t. 05min.
Laveste pris403 kr.
Fly fra København til Genova
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris919 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris2.561 kr.
Fly fra Esbjerg til Milano
Hurtigste flyvetid27t. 25min.
Laveste pris4.323 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Liguria