Find billige fly til Kinshasa

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kinshasa

Få indsigter om din flyrejse til Kinshasa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kinshasa?

Den billigste måned at flyve til Kinshasa fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.229 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Kinshasa i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.459 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kinshasa på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Kinshasa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.350 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Kinshasa på en søndag på 8.941 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kinshasa?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kinshasa på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Kinshasa på dette tidspunkt kan findes helt ned til 6.155 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Kinshasa, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.254 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kinshasa?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Kinshasa du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 37t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kinshasa N'Djili. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kinshasa?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kinshasa. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.018 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kinshasa

Find de billigste fly til disse Kinshasa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kinshasa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kinshasa

København (CPH) til Kinshasa (FIH)

Fly til Kinshasa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili, hvor den gennemsnitlige pris er 7.018 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNnovember11% billigereAt flyve fra København til Kinshasa ​​koster i gennemsnit blot 6.229 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 8.511 kr. at flyve til Kinshasa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNjuli620% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kinshasa fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kinshasa

Den samlede rejsetid til Kinshasa Lufthavn (FIH) afhænger ikke nødvendigvis af, hvor i Danmark din rejse begynder, men i højere grad af, hvor længe din rutes mellemlandinger varer. De hurtigste flyrejser til DR Congo finder du fra Kastrup Lufthavn, hvor de fleste ruter typisk kun involverer én enkel mellemlanding, og i alt vil tage omkring 11 timer. Flyver du derimod fra Billund eller Aalborg Lufthavn, kan du forvente to mellemlandinger og en samlet rejsetid på gennemsnitligt 16 timer, men det svinger dog fra 13 og helt op til 30 timer. Denne store variation i rutens varighed kan du også se på nogle af de flyrejser, som begynder i København. Det kan derfor stærkt anbefales at planlægge din rejse til DR Congo i god tid, ved at søge efter flybilletter og gode Kinshasa flytilbud på momondo.

Desværre er det endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Kinshasa i Den Demokratiske Republik Congo. De fleste ruter fra danske lufthavne til den store hovedstad, vil indebære en eller flere mellemlandinger. Flyver du fra København, vil din rejse ofte kun byde på et enkelt stop, som for eksempel kunne finde sted i Bruxelles. Rejser du fra Billund eller Aalborg Lufthavn bør du regne med gennemsnitligt to mellemlandinger, samt en længere rejsetid. Disse stop vil altid foregå i internationale og passagervenlige lufthavne, som meget vel kunne være Paris Charles de Gaulle og Amsterdam Schiphol. Den specifikke by varierer dog, men du kan være sikker på, at der er tale om lufthavne, hvor du uden besvær kan få ventetiden til at gå.


Gode tilbud på fly til Kinshasa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kinshasa fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Kinshasa

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kinshasa

Hvilke flyselskaber flyver til Kinshasa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kinshasa

Hvilke flyselskaber flyver til Kinshasa?

På rejser til Kinshasa fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Brussels Airlines, Air France, Turkish Airlines eller Ethiopian Air. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Turkish Airlines-fly til Kinshasa

Der er 2 fly med Turkish Airlines til Kinshasa på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Istanbul, og den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er set på momondo, er 6.032 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Kinshasa). Turkish Airlines har en bedømmelse på 8,0 fra 158 brugeranmeldelser på momondo.

Ethiopian Air-fly til Kinshasa

Ethiopian Air (7,7/10, 106 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Kinshasa med tilbud fra helt ned til 5.754 kr. retur fra København Kastrup. Med 10 Ethiopian Air-fly til Kinshasa om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Kinshasa

Neden for finder du alle lufthavne i Kinshasa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Kinshasa fra lufthavnen?

Der er mange forskellige transportmidler tilgængelige i Kinshasa Lufthavn, men den nemmeste mulighed for at komme ind til centrum er ofte ved at køre i bil. Udenfor ankomstterminalen vil du finde flere taxaer, som du kan benytte hele døgnet rundt. Foretrækker du derimod at køre selv, kan du også bestille en bil igennem en af de mange biludlejningsfirmaer, som er til stede i lufthavnen, hvoraf flere tilbyder, at du kan afhente din lejebil 24 timer i døgnet. Det er dog også muligt at bestille din transport hjemmefra igennem enten dit hotel eller en af de mange private kørselstjenester, som er tilgængelige i Kinshasa.


Populære fly til Kinshasa

Find dine flybilletter til Kinshasa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kinshasa
Hurtigste flyvetid37t. 15min.
Laveste pris5.763 kr.

Visumkrav for Kinshasa

Det kræver et godkendt visum for at rejse til Kinshasa i Den Demokratiske Republik Congo, hvilket typisk vil koste imellem 1500 og 2000kr. Derudover skal du også være opmærksom på, at dit nationale pas ikke blot skal være gyldigt ved indrejse, men i en periode på minimum seks måneder efter udrejse. Sidst, men ikke mindst, kan det være nødvendigt at kunne fremvise dokumentation for at have modtaget en vaccination imod gul feber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kinshasa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kinshasa

Der venter dig mange spændende oplevelser i Kinshasa, som er hovedstaden i Den Demokratiske Republik Congo. Det er en storby med stort S, hvilket tydeligt kan fornemmes overalt i de travle gader og i den livlige stemning, som i særdeleshed kan opleves på byens farverige markeder. På trods af byens størrelse, skal du dog ikke lede længe efter den smukke natur, som Congo er så berømt for. Du kan for eksempel besøge Lola Ya Bonobo, der både fungerer som dyrepark og reservat for forældreløse bonobo-aber. I centrum af byen kan du også opleve landets natur ved at tage en bådtur på Congo-floden eller nyde en picnic ved dens bredder. Herefter kan det anbefales at besøge kunstmarkedet Marché des Voleurs eller det imponerende museum MoMAA, hvor du kan lære mere om landets rige kulturhistorie.


Find billige flybilletter til andre byer i Demokratiske Republik Congo

Demokratiske Republik Congo er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Kinshasa med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Kinshasa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kinshasa, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kinshasa spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.