Find billige fly til Kinshasa

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kinshasa

Få indsigter om din flyrejse til Kinshasa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kinshasa?

Den billigste måned at flyve til Kinshasa fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.258 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Kinshasa i maj, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.278 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kinshasa på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Kinshasa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.537 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Kinshasa på en fredag på 7.816 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kinshasa?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kinshasa på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Kinshasa på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.730 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Kinshasa, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.226 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kinshasa?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Kinshasa du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 14t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kinshasa N'Djili. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kinshasa?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 22 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kinshasa. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.086 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kinshasa

Find de billigste fly til disse Kinshasa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kinshasa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kinshasa

København (CPH) til Kinshasa (FIH)

Fly til Kinshasa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili, hvor den gennemsnitlige pris er 7.086 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNmaj12% billigereAt flyve fra København til Kinshasa ​​koster i gennemsnit blot 6.258 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNdecember12% dyrereDet koster cirka 7.994 kr. at flyve til Kinshasa ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KINSHASA FRA KØBENHAVNjuni787% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kinshasa fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kinshasa

Hvor lang tid tager det at flyve til Kinshasa?

Den samlede rejsetid til Kinshasa Lufthavn (FIH) afhænger ikke nødvendigvis af, hvor i Danmark din rejse begynder, men i højere grad af, hvor længe din rutes mellemlandinger varer. De hurtigste flyrejser til DR Congo finder du fra Kastrup Lufthavn, hvor de fleste ruter typisk kun involverer én enkel mellemlanding, og i alt vil tage omkring 11 timer. Flyver du derimod fra Billund eller Aalborg Lufthavn, kan du forvente to mellemlandinger og en samlet rejsetid på gennemsnitligt 16 timer, men det svinger dog fra 13 og helt op til 30 timer. Denne store variation i rutens varighed kan du også se på nogle af de flyrejser, som begynder i København. Det kan derfor stærkt anbefales at planlægge din rejse til DR Congo i god tid, ved at søge efter flybilletter og gode Kinshasa flytilbud på momondo.

Hvorfra kan du flyve direkte til Kinshasa?

Desværre er det endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Kinshasa i Den Demokratiske Republik Congo. De fleste ruter fra danske lufthavne til den store hovedstad, vil indebære en eller flere mellemlandinger. Flyver du fra København, vil din rejse ofte kun byde på et enkelt stop, som for eksempel kunne finde sted i Bruxelles. Rejser du fra Billund eller Aalborg Lufthavn bør du regne med gennemsnitligt to mellemlandinger, samt en længere rejsetid. Disse stop vil altid foregå i internationale og passagervenlige lufthavne, som meget vel kunne være Paris Charles de Gaulle og Amsterdam Schiphol. Den specifikke by varierer dog, men du kan være sikker på, at der er tale om lufthavne, hvor du uden besvær kan få ventetiden til at gå.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kinshasa N'Djili Lufthavn?

Priser for fly til Kinshasa N'Djili Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kinshasa N'Djili Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Kinshasa N'Djili Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kinshasa N'Djili Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kinshasa N'Djili Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kinshasa N'Djili Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Kinshasa N'Djili Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Kinshasa N'Djili Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Kinshasa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kinshasa fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 05min.
FIHKinshasa N'Djili

Find de billigste enkeltbilletter til Kinshasa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kinshasa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 05min.
FIHKinshasa N'Djili

Visumkrav for Kinshasa

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Kinshasa?

Det kræver et godkendt visum for at rejse til Kinshasa i Den Demokratiske Republik Congo, hvilket typisk vil koste imellem 1500 og 2000kr. Derudover skal du også være opmærksom på, at dit nationale pas ikke blot skal være gyldigt ved indrejse, men i en periode på minimum seks måneder efter udrejse. Sidst, men ikke mindst, kan det være nødvendigt at kunne fremvise dokumentation for at have modtaget en vaccination imod gul feber.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kinshasa

Hvad kan man se og lave i Kinshasa?

Der venter dig mange spændende oplevelser i Kinshasa, som er hovedstaden i Den Demokratiske Republik Congo. Det er en storby med stort S, hvilket tydeligt kan fornemmes overalt i de travle gader og i den livlige stemning, som i særdeleshed kan opleves på byens farverige markeder. På trods af byens størrelse, skal du dog ikke lede længe efter den smukke natur, som Congo er så berømt for. Du kan for eksempel besøge Lola Ya Bonobo, der både fungerer som dyrepark og reservat for forældreløse bonobo-aber. I centrum af byen kan du også opleve landets natur ved at tage en bådtur på Congo-floden eller nyde en picnic ved dens bredder. Herefter kan det anbefales at besøge kunstmarkedet Marché des Voleurs eller det imponerende museum MoMAA, hvor du kan lære mere om landets rige kulturhistorie.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kinshasa?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Kinshasa med fleksibel booking på momondo?

Fly til Kinshasa med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kinshasa?

Når alle potentielle fly til Kinshasa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kinshasa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kinshasa, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kinshasa spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kinshasa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.