Find billige fly til Demokratiske Republik Congo fra 6.552 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Demokratiske Republik Congo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Demokratiske Republik Congo

Bedste pris på returbillet

6.552 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Demokratiske Republik Congo fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.552 kr. (København Kastrup til Kinshasa N'Djili).
Det hurtigste fly til Demokratiske Republik Congo fra Danmark tager 14t. 05min. (København Kastrup til Kinshasa N'Djili).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Demokratiske Republik Congo, herunder Air France, Turkish Airlines og Ethiopian Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Demokratiske Republik Congo

Få indsigter om din flyrejse til Demokratiske Republik Congo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Demokratiske Republik Congo?

For momondo-brugere er Kinshasa den mest populære by i Demokratiske Republik Congo, som besøges ca. 87% oftere end nogen anden by i Demokratiske Republik Congo. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Goma og Lubumbashi.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Demokratiske Republik Congo?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Demokratiske Republik Congo du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 14t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kinshasa N'Djili. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Demokratiske Republik Congo?

Turkish Airlines, Air France og Brussels Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Demokratiske Republik Congo, ifølge vores data. Turkish Airlines er vores brugeres foretrukne valg, idet 32% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Demokratiske Republik Congo. Vær opmærksom på, at der er 6 forskellige flyselskaber, der flyver til Demokratiske Republik Congo regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Demokratiske Republik Congo

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Demokratiske Republik Congo fra Danmark
Kinshasa
Kinshasa

Brugbar information om dit fly til Demokratiske Republik Congo

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Demokratiske Republik Congo

Hvad er det billigste fly til Demokratiske Republik Congo?

De billigste flybilletter til Demokratiske Republik Congo fundet fornyligt af momondo brugere er 3.080 kr. med Turkish Airlines, 3.936 kr. med Egypt Air og 3.971 kr. med Brussels Airlines.

Hvad er den mest populære lufthavn i Demokratiske Republik Congo at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Demokratiske Republik Congo?

Det er bedst at flyve til Demokratiske Republik Congo på en lørdag eller søndag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Demokratiske Republik Congo er på en fredag.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Demokratiske Republik Congo?

Priser for fly til Demokratiske Republik Congo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Demokratiske Republik Congo?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Demokratiske Republik Congo.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Demokratiske Republik Congo?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Demokratiske Republik Congo hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Demokratiske Republik Congo?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Demokratiske Republik Congo kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Demokratiske Republik Congo

Find fly til disse populære byer i Demokratiske Republik Congo fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Demokratiske Republik Congo

Se de billigste flyrejser til Demokratiske Republik Congo fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKinshasa14t. 05min.7.051 kr.
KøbenhavnLubumbashi22t. 00min.9.774 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Demokratiske Republik Congo

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Demokratiske Republik Congo?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Demokratiske Republik Congo med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Demokratiske Republik Congo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Demokratiske Republik Congo.

Kan jeg finde fly til Demokratiske Republik Congo med fleksibel booking på momondo?

Fly til Demokratiske Republik Congo med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Demokratiske Republik Congo?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Demokratiske Republik Congo ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Demokratiske Republik Congo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Demokratiske Republik Congo og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Demokratiske Republik Congo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.