Find billige fly til Demokratiske Republik Congo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Demokratiske Republik Congo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Demokratiske Republik Congo

Bedste pris på returbillet

6.875 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Demokratiske Republik Congo fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.875 kr. (København Kastrup til Kinshasa N'Djili).
Det hurtigste fly til Demokratiske Republik Congo fra Danmark tager 13t. 40min. (København Kastrup til Kinshasa N'Djili).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Demokratiske Republik Congo, herunder Ethiopian Air og Brussels Airlines.

De billigste fly til byer i Demokratiske Republik Congo

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Demokratiske Republik Congo fra Danmark
Kinshasa
Kinshasa

Brugbar information om dit fly til Demokratiske Republik Congo

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Demokratiske Republik Congo

De billigste flybilletter til Demokratiske Republik Congo fundet fornyligt af momondo brugere er 2.768 kr. med Airlink, 3.351 kr. med Air France og 3.407 kr. med Turkish Airlines.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Demokratiske Republik Congo du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 21t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Kinshasa N'Djili. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kinshasa N'Djili. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 10.632 kr. på et fly til Demokratiske Republik Congo. Vores brugere fandt dog fly til Demokratiske Republik Congo for 2.305 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 39.347 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Demokratiske Republik Congo, mens alt fra 10.344 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Det er bedst at flyve til Demokratiske Republik Congo på en fredag eller lørdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Demokratiske Republik Congo er på en søndag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Demokratiske Republik Congo

Find fly til disse populære byer i Demokratiske Republik Congo fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Demokratiske Republik Congo

Se de billigste flyrejser til Demokratiske Republik Congo fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKinshasa21t. 25min.6.890 kr.
KøbenhavnLubumbashi22t. 30min.11.836 kr.

Populære ruter til Demokratiske Republik Congo

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Kinshasa
Hurtigste flyvetid21t. 25min.
Laveste pris6.890 kr.
Fly fra København til Lubumbashi
Hurtigste flyvetid22t. 30min.
Laveste pris11.836 kr.

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Demokratiske Republik Congo.

Fly til Demokratiske Republik Congo med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Demokratiske Republik Congo ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Demokratiske Republik Congo og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.