Find billige fly til Vientiane

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Indsigter og trends for flyrejser til Vientiane

Få indsigter om din flyrejse til Vientiane, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vientiane?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Vientiane fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.371 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Vientiane i august, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Vientiane i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 6.892 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vientiane på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Vientiane er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Vientiane på en lørdag kan finde billetter helt ned til 7.841 kr.. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 10.394 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vientiane?

Det billigste tidspunkt at flyve til Vientiane på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 8.243 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 11.590 kr. i gennemsnit. Fly til Vientiane fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Vientiane?

Rejsetiden fra Danmark til Vientiane afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Vientiane Wattay tager det i gennemsnit 20t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Vientiane Wattay. Vientiane Wattay er den mest populære lufthavn i Vientiane.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vientiane

Find de billigste fly til disse Vientiane-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vientiane

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vientiane

København (CPH) til Vientiane (VTE)

Fly til Vientiane ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vientiane Wattay, hvor den gennemsnitlige pris er 9.251 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VIENTIANE FRA KØBENHAVNaugust31% billigereAt flyve fra København til Vientiane ​​koster i gennemsnit blot 6.371 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VIENTIANE FRA KØBENHAVNdecember52% dyrereDet koster cirka 14.063 kr. at flyve til Vientiane ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VIENTIANE FRA KØBENHAVNaugust393% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vientiane fra København i august end i andre måneder

Gode tilbud på fly til Vientiane

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vientiane fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Vientiane

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Vientiane

Hvilke flyselskaber flyver til Vientiane?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Vientiane

Hvilke flyselskaber flyver til Vientiane?

Thai Airways og Singapore Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Vientiane regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Vientiane med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Thai Airways-fly til Vientiane

Der er 12 fly med Thai Airways til Vientiane på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Bangkok Suvarnabhumi, og den bedste pris på en Thai Airways-billet, der er set på momondo, er 5.811 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Vientiane). Thai Airways har en bedømmelse på 7,6 fra 24 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til Vientiane

Find dine flybilletter til Vientiane blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vientiane
Hurtigste flyvetid20t. 35min.
Laveste pris8.235 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vientiane


Find billige flybilletter til andre byer i Laos

Laos er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Vientiane. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Vientiane med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Vientiane ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Vientiane. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.