Find billige flybilletter til Adelaide

søn.. 23.2.
søn.. 1.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Adelaide

Find de billigste fly til disse Adelaide-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adelaide?

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Adelaide fra juni til december. Du finder som regel billige flybilletter fra februar til maj. Priserne på flybilletter til Adelaide varierer generelt fra 3500-10.000 DKK. Der er varmest fra december til marts, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger over 20 °C. I Adelaides vintermåneder fra juni til august er vejret mildere og mere vådt.

Hvad er den billigste måned at flyve til Adelaide?

Næsten uanset hvor du flyver fra, finder du de billigste flybilletter til Adelaide ​​i løbet af november måned; du kan dog også finde gode tilbud på andre tidspunkter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Adelaide?

Fra de fleste lokationer til Adelaide finder du de bedste tilbud ved at booke dine fly ​​omkring 27 dage før din afrejsedato.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve til Adelaide?

Generelt har det vist sig, at bestillinger på fly til Adelaide på en mandag giver dig de bedste tilbud på flybilletter. Prøv at undgå at flyve på en lørdag for at undgå de højeste priser.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigste for at flyve til Adelaide?

Generelt kan du få mest for pengene ved at bestille en flyrejse med afgang ved middagstid, når du vil flyve til Adelaide. Hvis du bestiller med afgang om eftermiddagen, kan du risikere at finde dyrere priser.


Hvilke flyselskaber flyver til Adelaide?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Adelaide

Skal du med fly til Adelaide, kan du flyve med traditionelle flyselskaber som Emirates, Singapore Airlines eller Qatar Airways.

Hvem flyver direkte til Adelaide?

Der afgår ikke direkte fly til Adelaide fra Danmark. I stedet kan du for eksempel mellemlande i Dubai eller Doha, hvorfra der går direkte fly til Adelaide.

Hvor lang tid tager det at flyve til Adelaide?

Flyafgange fra København til Adelaide tager ofte ca. 21-30 t inklusiv mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Adelaide samt afstand til centrum

Fra Adelaide Airport kan du tage en dobbeltdækkerbus ved navn JetExpress. Disse kører mellem lufthavnen og centrum. Du kan også tage JetBus til Glenelg og West Beach. Billetter kan købes billigt hos buschaufføren. En anden mulighed er shuttlebusserne, der kører til centrum og byens hoteller. Prisen for shuttlebusserne er ca. 10 USD (ca. 47 DKK) pr. person.


Populære fly til Adelaide

Find dine flybilletter til Adelaide blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Adelaide
Korteste rejsetid
23t. 10min.
Laveste pris
6.254 kr

Hvordan kommer man nemmest rundt i Adelaide?

Adelaide har et velfungerende offentligt transportsystem, som organiseres af Adelaide Metro. Det består af sporvogne, tog og busnetværket O-Bahn Busway. Der findes endda gratis busruter, der kan tage dig til byens attraktioner og seværdigheder. Buslinje 99A og 99C forbinder den centrale del af Adelaide, mens 98A og 98C forbinder den nordlige del af byen med centrum.


Kan man rejse til Adelaide uden pas eller visum?

Skal du rejse til Adelaide, skal du ansøge om visum inden afrejse. Planlægger du en ferie i Adelaide, skal du ansøge om et turistvisum. Her skal du kontakte den australske ambassade. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at nogle transitlande kræver, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder frem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adelaide


Tips og gode råd til Adelaide

Hvad skal man se i Adelaide?

I Adelaide Botanical Garden kan du opleve Australiens flotte natur. Den botaniske have består af et hav af farverige og unikke planter i en oase, der er kendt for sit unikke design. The Art Gallery of South Australia byder på en af Australiens ældste kunstudstillinger. Blandt andet kan du opleve verdens ældste samling af keramik, som stammer fra Sydøstasien. På The South Australian Museum tages du med gennem Australiens og aboriginernes historie. Er du sportsinteresseret, kan du på Adelaide Oval og AAMI Stadium opleve populære sportsgrene som rugby, australsk fodbold og cricket tæt på. Du kan runde turen af med et besøg i smukke Adelaide Hills. Her finder du nogle af Australiens bedste vinområder, ligesom områdets restauranter bruger råvarerne omkring Adelaide Hills i deres madlavning.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Adelaide med børn, kan I nyde en af de mange fine sandstrande. Her kan du tage til enten Glenelg, Henly, Semaphore eller Brighton, hvor du også finder mange butikker, caféer og restauranter. I Cleland Wildlife Park kommer du tæt på Australiens dyreliv, og her kan du blandt andet fodre en kænguru eller holde en koala.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det blå eller gule sygesikringskort gælder i Australien, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret imod for eksempel tyveri og sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen i Adelaide.

Giver man drikkepenge i Adelaide?

I Australien forventes det ikke, at du giver drikkepenge. Er du tilfreds med den service, du har fået på for eksempel restauranten, kan du give lidt ekstra til tjeneren, men det er ikke påkrævet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rundle Mall er med sine mere end 700 butikker det mest populære shoppingområde i Adelaide. I Burnside og Glenelg finder du store outlets. Rundle Street har mange dyre og moderne tøjbutikker, ligesom mange lokale designere har butikker der. På Adelaide Central Market finder du alverdens fødevarer. Det indebærer australske og internationale madvarer og måltider fra mere end 60 forskellige kulturer. (Priser checket: 24/04/2019).

*Flypriser til Adelaide er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.