Find billige flybilletter til Adelaide

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Adelaide (ADL)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Adelaide. De nuværende restriktioner til Adelaide er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Adelaide

Find de billigste fly til disse Adelaide-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Adelaide

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Adelaide

København (CPH) til Adelaide (ADL)

Fly til Adelaide ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adelaide, hvor den gennemsnitlige pris er 6.063 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Adelaide ​​koster i gennemsnit blot 5.313 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 7.760 kr. at flyve til Adelaide ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNdecember553% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Adelaide fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adelaide?

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Adelaide fra juni til december. Du finder som regel billige flybilletter fra februar til maj. Priserne på flybilletter til Adelaide varierer generelt fra 3500-10.000 DKK. Der er varmest fra december til marts, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger over 20 °C. I Adelaides vintermåneder fra juni til august er vejret mildere og mere vådt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Adelaide?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Adelaide for 519 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Adelaide. Hvis du vil finde den billigste pris til Adelaide fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Adelaide?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Adelaide på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.313 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Adelaide fra Danmark i november i stedet. Fly til Adelaide i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.399 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Adelaide?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Adelaide er 26 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.063 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Adelaide på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Adelaide er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Adelaide på en mandag kan finde billetter helt ned til 5.926 kr.. Fly fra Danmark til Adelaide på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.701 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Adelaide?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Adelaide på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Adelaide om formiddagen helt ned til 6.054 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Adelaide på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 6.436 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Adelaide?

Rejsende, som flyver til Adelaide, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kingscote (131 km fra Adelaide centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Adelaide på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kingscote for 6.117 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Adelaide?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Adelaide. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Adelaide nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Adelaide

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Adelaide fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
41t. 50min.
ADLAdelaide
ADLAdelaide
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Adelaide

Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
41t. 50min.
ADLAdelaide

Hvilke flyselskaber flyver til Adelaide?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Adelaide

Skal du med fly til Adelaide, kan du flyve med traditionelle flyselskaber som Emirates, Singapore Airlines eller Qatar Airways.

Hvem flyver direkte til Adelaide?

Der afgår ikke direkte fly til Adelaide fra Danmark. I stedet kan du for eksempel mellemlande i Dubai eller Doha, hvorfra der går direkte fly til Adelaide.

Hvor lang tid tager det at flyve til Adelaide?

Flyafgange fra København til Adelaide tager ofte ca. 21-30 t inklusiv mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Adelaide samt afstand til centrum

Fra Adelaide Airport kan du tage en dobbeltdækkerbus ved navn JetExpress. Disse kører mellem lufthavnen og centrum. Du kan også tage JetBus til Glenelg og West Beach. Billetter kan købes billigt hos buschaufføren. En anden mulighed er shuttlebusserne, der kører til centrum og byens hoteller. Prisen for shuttlebusserne er ca. 10 USD (ca. 47 DKK) pr. person.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Adelaide?

Adelaide har et velfungerende offentligt transportsystem, som organiseres af Adelaide Metro. Det består af sporvogne, tog og busnetværket O-Bahn Busway. Der findes endda gratis busruter, der kan tage dig til byens attraktioner og seværdigheder. Buslinje 99A og 99C forbinder den centrale del af Adelaide, mens 98A og 98C forbinder den nordlige del af byen med centrum.


Kan man rejse til Adelaide uden pas eller visum?

Skal du rejse til Adelaide, skal du ansøge om visum inden afrejse. Planlægger du en ferie i Adelaide, skal du ansøge om et turistvisum. Her skal du kontakte den australske ambassade. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at nogle transitlande kræver, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder frem.


Tips og gode råd til Adelaide

Hvad skal man se i Adelaide?

I Adelaide Botanical Garden kan du opleve Australiens flotte natur. Den botaniske have består af et hav af farverige og unikke planter i en oase, der er kendt for sit unikke design. The Art Gallery of South Australia byder på en af Australiens ældste kunstudstillinger. Blandt andet kan du opleve verdens ældste samling af keramik, som stammer fra Sydøstasien. På The South Australian Museum tages du med gennem Australiens og aboriginernes historie. Er du sportsinteresseret, kan du på Adelaide Oval og AAMI Stadium opleve populære sportsgrene som rugby, australsk fodbold og cricket tæt på. Du kan runde turen af med et besøg i smukke Adelaide Hills. Her finder du nogle af Australiens bedste vinområder, ligesom områdets restauranter bruger råvarerne omkring Adelaide Hills i deres madlavning.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Adelaide med børn, kan I nyde en af de mange fine sandstrande. Her kan du tage til enten Glenelg, Henly, Semaphore eller Brighton, hvor du også finder mange butikker, caféer og restauranter. I Cleland Wildlife Park kommer du tæt på Australiens dyreliv, og her kan du blandt andet fodre en kænguru eller holde en koala.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det blå eller gule sygesikringskort gælder i Australien, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret imod for eksempel tyveri og sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen i Adelaide.

Giver man drikkepenge i Adelaide?

I Australien forventes det ikke, at du giver drikkepenge. Er du tilfreds med den service, du har fået på for eksempel restauranten, kan du give lidt ekstra til tjeneren, men det er ikke påkrævet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rundle Mall er med sine mere end 700 butikker det mest populære shoppingområde i Adelaide. I Burnside og Glenelg finder du store outlets. Rundle Street har mange dyre og moderne tøjbutikker, ligesom mange lokale designere har butikker der. På Adelaide Central Market finder du alverdens fødevarer. Det indebærer australske og internationale madvarer og måltider fra mere end 60 forskellige kulturer. (Priser checket: 24/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class