Find billige flybilletter til Adelaide

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Adelaide (ADL)
man.. 1.3.
man.. 8.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Adelaide. De nuværende restriktioner til Adelaide er baseret på Australien rejserestriktioner.

Se nuværende Australien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Adelaide

Find de billigste fly til disse Adelaide-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Adelaide

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Adelaide

København (CPH) til Adelaide (ADL)

Fly til Adelaide ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adelaide, hvor den gennemsnitlige pris er 6.073 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Adelaide ​​koster i gennemsnit blot 5.321 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 7.772 kr. at flyve til Adelaide ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNdecember553% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Adelaide fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adelaide?

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Adelaide fra juni til december. Du finder som regel billige flybilletter fra februar til maj. Priserne på flybilletter til Adelaide varierer generelt fra 3500-10.000 DKK. Der er varmest fra december til marts, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger over 20 °C. I Adelaides vintermåneder fra juni til august er vejret mildere og mere vådt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Adelaide?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Adelaide for 581 kr./person, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Adelaide. Hvis du vil finde den billigste pris til Adelaide fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Adelaide?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Adelaide fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.321 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Adelaide i marts, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.407 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Adelaide?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Adelaide på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 6.073 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Adelaide på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Adelaide er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Adelaide på en søndag kan finde billetter helt ned til 5.878 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Adelaide på en lørdag på 6.738 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Adelaide?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Adelaide, hvor du kan finde priser helt ned til 5.997 kr.. Hvis du flyver fra Adelaide om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 6.538 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Adelaide?

Rejsende, som flyver til Adelaide, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kingscote (131 km fra Adelaide centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Adelaide på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kingscote for 6.126 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Adelaide?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Adelaide. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Adelaide nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Adelaide

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Adelaide fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
4. jun.
05:30
København Kastrup
23t. 20min.
1 stop
04:50
Adelaide
8. jun.
18:20
Adelaide
23t. 25min.
1 stop
17:45
København Kastrup
15.131 kr.
Find lignende
Qatar Airways
4. jun.
05:30
København Kastrup
23t. 20min.
1 stop
04:50
Adelaide
8. jun.
18:20
Adelaide
23t. 25min.
1 stop
17:45
København Kastrup
15.137 kr.
Find lignende
Qatar Airways
4. jun.
05:30
København Kastrup
23t. 20min.
1 stop
04:50
Adelaide
8. jun.
18:20
Adelaide
23t. 25min.
1 stop
17:45
København Kastrup
15.180 kr.
Find lignende
Qantas Airways
4. jun.
11:35
København Kastrup
34t. 50min.
2 stop
22:25
Adelaide
8. jun.
08:55
Adelaide
31t. 50min.
2 stop
16:45
København Kastrup
20.390 kr.
Find lignende
Qantas Airways
4. jun.
11:35
København Kastrup
37t. 05min.
2 stop
00:40
Adelaide
8. jun.
08:55
Adelaide
31t. 50min.
2 stop
16:45
København Kastrup
15.032 kr.
Find lignende
Qantas Airways
4. jun.
11:35
København Kastrup
37t. 05min.
2 stop
00:40
Adelaide
8. jun.
08:55
Adelaide
31t. 50min.
2 stop
16:45
København Kastrup
20.322 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Adelaide?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Adelaide

Skal du med fly til Adelaide, kan du flyve med traditionelle flyselskaber som Emirates, Singapore Airlines eller Qatar Airways.

Hvem flyver direkte til Adelaide?

Der afgår ikke direkte fly til Adelaide fra Danmark. I stedet kan du for eksempel mellemlande i Dubai eller Doha, hvorfra der går direkte fly til Adelaide.

Hvor lang tid tager det at flyve til Adelaide?

Flyafgange fra København til Adelaide tager ofte ca. 21-30 t inklusiv mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Adelaide samt afstand til centrum

Fra Adelaide Airport kan du tage en dobbeltdækkerbus ved navn JetExpress. Disse kører mellem lufthavnen og centrum. Du kan også tage JetBus til Glenelg og West Beach. Billetter kan købes billigt hos buschaufføren. En anden mulighed er shuttlebusserne, der kører til centrum og byens hoteller. Prisen for shuttlebusserne er ca. 10 USD (ca. 47 DKK) pr. person.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Adelaide?

Adelaide har et velfungerende offentligt transportsystem, som organiseres af Adelaide Metro. Det består af sporvogne, tog og busnetværket O-Bahn Busway. Der findes endda gratis busruter, der kan tage dig til byens attraktioner og seværdigheder. Buslinje 99A og 99C forbinder den centrale del af Adelaide, mens 98A og 98C forbinder den nordlige del af byen med centrum.


Kan man rejse til Adelaide uden pas eller visum?

Skal du rejse til Adelaide, skal du ansøge om visum inden afrejse. Planlægger du en ferie i Adelaide, skal du ansøge om et turistvisum. Her skal du kontakte den australske ambassade. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at nogle transitlande kræver, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder frem.


Tips og gode råd til Adelaide

Hvad skal man se i Adelaide?

I Adelaide Botanical Garden kan du opleve Australiens flotte natur. Den botaniske have består af et hav af farverige og unikke planter i en oase, der er kendt for sit unikke design. The Art Gallery of South Australia byder på en af Australiens ældste kunstudstillinger. Blandt andet kan du opleve verdens ældste samling af keramik, som stammer fra Sydøstasien. På The South Australian Museum tages du med gennem Australiens og aboriginernes historie. Er du sportsinteresseret, kan du på Adelaide Oval og AAMI Stadium opleve populære sportsgrene som rugby, australsk fodbold og cricket tæt på. Du kan runde turen af med et besøg i smukke Adelaide Hills. Her finder du nogle af Australiens bedste vinområder, ligesom områdets restauranter bruger råvarerne omkring Adelaide Hills i deres madlavning.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Adelaide med børn, kan I nyde en af de mange fine sandstrande. Her kan du tage til enten Glenelg, Henly, Semaphore eller Brighton, hvor du også finder mange butikker, caféer og restauranter. I Cleland Wildlife Park kommer du tæt på Australiens dyreliv, og her kan du blandt andet fodre en kænguru eller holde en koala.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det blå eller gule sygesikringskort gælder i Australien, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret imod for eksempel tyveri og sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen i Adelaide.

Giver man drikkepenge i Adelaide?

I Australien forventes det ikke, at du giver drikkepenge. Er du tilfreds med den service, du har fået på for eksempel restauranten, kan du give lidt ekstra til tjeneren, men det er ikke påkrævet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rundle Mall er med sine mere end 700 butikker det mest populære shoppingområde i Adelaide. I Burnside og Glenelg finder du store outlets. Rundle Street har mange dyre og moderne tøjbutikker, ligesom mange lokale designere har butikker der. På Adelaide Central Market finder du alverdens fødevarer. Det indebærer australske og internationale madvarer og måltider fra mere end 60 forskellige kulturer. (Priser checket: 24/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class