Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Adelaide

Find billige fly til Adelaide fra 34.653 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Adelaide

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Adelaide

Bedste pris på returbillet

34.653 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Adelaide fra Danmark i de seneste 72 timer er 34.653 kr. (København Kastrup til Adelaide).
Det hurtigste fly til Adelaide fra Danmark tager 23t. 00min. (København Kastrup til Adelaide).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Adelaide, herunder British Airways, KLM og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Adelaide

Få indsigter om din flyrejse til Adelaide, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Adelaide?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Adelaide på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 10.537 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du booke flyrejser til Adelaide fra Danmark i maj i stedet. Fly til Adelaide i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 11.528 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Adelaide på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Adelaide er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Adelaide på en onsdag kan finde billetter helt ned til 12.062 kr.. Fly fra Danmark til Adelaide på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 13.263 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Adelaide?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Adelaide på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Adelaide om aftenen helt ned til 10.227 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Adelaide på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 13.645 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Adelaide?

Det tager i gennemsnit 35t. 45min. at flyve fra Danmark til Adelaide, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Adelaide (den mest populære lufthavn i Adelaide). Hvis du flyver fra Billund til Adelaide, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Adelaide?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Adelaide er 9 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 12.807 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Adelaide

Find de billigste fly til disse Adelaide-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Adelaide

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Adelaide

København (CPH) til Adelaide (ADL)

Fly til Adelaide ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adelaide, hvor den gennemsnitlige pris er 12.807 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNaugust18% billigereAt flyve fra København til Adelaide ​​koster i gennemsnit blot 10.537 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNjuli13% dyrereDet koster cirka 14.515 kr. at flyve til Adelaide ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADELAIDE FRA KØBENHAVNdecember506% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Adelaide fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Adelaide

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Adelaide fra juni til december. Du finder som regel billige flybilletter fra februar til maj. Priserne på flybilletter til Adelaide varierer generelt fra 3500-10.000 DKK. Der er varmest fra december til marts, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger over 20 °C. I Adelaides vintermåneder fra juni til august er vejret mildere og mere vådt.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Adelaide?

Rejsende, som flyver til Adelaide, kan måske finde bedre priser til Kingscote Lufthavn (131 km fra Adelaide centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Adelaide Lufthavn?

Priser for fly til Adelaide Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Adelaide Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Adelaide Lufthavn er 10 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Adelaide Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Adelaide Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Adelaide Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Adelaide Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Adelaide Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Adelaide

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Adelaide fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
13. mar.
CPH15:15København Kastrup
40t. 20min.
1 stop
ADL17:05Adelaide
26. mar.
ADL22:00Adelaide
24t. 40min.
1 stop
CPH13:10København Kastrup
34.653 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. mar.
CPH17:55København Kastrup
28t. 35min.
2 stop
ADL08:00Adelaide
26. mar.
ADL11:00Adelaide
56t. 30min.
2 stop
CPH10:00København Kastrup
34.770 kr.
Find lignende
Qatar Airways
13. mar.
CPH08:35København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
ADL17:05Adelaide
26. mar.
ADL12:40Adelaide
27t. 30min.
2 stop
CPH06:40København Kastrup
37.743 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. mar.
CPH22:55København Kastrup
46t. 10min.
3 stop
ADL06:35Adelaide
26. mar.
ADL12:40Adelaide
34t. 00min.
2 stop
CPH13:10København Kastrup
38.589 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. mar.
CPH20:55København Kastrup
34t. 40min.
2 stop
ADL17:05Adelaide
26. mar.
ADL22:00Adelaide
42t. 10min.
1 stop
CPH06:40København Kastrup
38.631 kr.
Find lignende
Qatar Airways
14. mar.
CPH15:15København Kastrup
40t. 20min.
1 stop
ADL17:05Adelaide
26. mar.
ADL11:40Adelaide
28t. 30min.
2 stop
CPH06:40København Kastrup
40.840 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Adelaide

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Adelaide, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 45min.
ADLAdelaide

Hvordan rejser jeg rundt i Adelaide

Adelaide har et velfungerende offentligt transportsystem, som organiseres af Adelaide Metro. Det består af sporvogne, tog og busnetværket O-Bahn Busway. Der findes endda gratis busruter, der kan tage dig til byens attraktioner og seværdigheder. Buslinje 99A og 99C forbinder den centrale del af Adelaide, mens 98A og 98C forbinder den nordlige del af byen med centrum.


Visumkrav for Adelaide

Skal du rejse til Adelaide, skal du ansøge om visum inden afrejse. Planlægger du en ferie i Adelaide, skal du ansøge om et turistvisum. Her skal du kontakte den australske ambassade. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at nogle transitlande kræver, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder frem.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Adelaide

Hvad skal man se i Adelaide?

I Adelaide Botanical Garden kan du opleve Australiens flotte natur. Den botaniske have består af et hav af farverige og unikke planter i en oase, der er kendt for sit unikke design. The Art Gallery of South Australia byder på en af Australiens ældste kunstudstillinger. Blandt andet kan du opleve verdens ældste samling af keramik, som stammer fra Sydøstasien. På The South Australian Museum tages du med gennem Australiens og aboriginernes historie. Er du sportsinteresseret, kan du på Adelaide Oval og AAMI Stadium opleve populære sportsgrene som rugby, australsk fodbold og cricket tæt på. Du kan runde turen af med et besøg i smukke Adelaide Hills. Her finder du nogle af Australiens bedste vinområder, ligesom områdets restauranter bruger råvarerne omkring Adelaide Hills i deres madlavning.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det blå eller gule sygesikringskort gælder i Australien, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret imod for eksempel tyveri og sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen i Adelaide.

Giver man drikkepenge i Adelaide?

I Australien forventes det ikke, at du giver drikkepenge. Er du tilfreds med den service, du har fået på for eksempel restauranten, kan du give lidt ekstra til tjeneren, men det er ikke påkrævet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rundle Mall er med sine mere end 700 butikker det mest populære shoppingområde i Adelaide. I Burnside og Glenelg finder du store outlets. Rundle Street har mange dyre og moderne tøjbutikker, ligesom mange lokale designere har butikker der. På Adelaide Central Market finder du alverdens fødevarer. Det indebærer australske og internationale madvarer og måltider fra mere end 60 forskellige kulturer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Adelaide?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Adelaide.

Kan jeg finde fly til Adelaide med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Adelaide, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Adelaide?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Adelaide. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Adelaide lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Adelaide og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Adelaide på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Adelaide

Populære flyrejser til Adelaide
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Adelaide
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo