Find billige flybilletter til Belfast

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Belfast?

2.550 kr
2.100 kr
1.650 kr
1.207 kr
Pris
1,207 kr - 2,548 kr

Det er blevet nemt at flyve til storbyer i verden. Du kan eksempelvis hive en weekend ud af kalenderen og rejse med fly til Belfast i Nordirland. Storbritannien og Nordirland har ry for at være steder med en del regn, men Belfast oplever mindre regn end eksempelvis Wales og Skotland. Sommeren er den bedste sæson at rejse med fly til Belfast, da det er en periode med sol, temperaturer omkring 24 °C og stort set ingen byger. Det er også populært at rejse om foråret eller efteråret, hvor byen er hjemsted for mange festivaler. Om vinteren kan du opleve smukke optog og julemarkeder.


Gode tilbud på fly til Belfast

De hurtigste ruter og billigste flyrejser til Belfast fundet af brugere
Hurtigste
Billigste
British Airways
British Airways
07 jul.
18:25
CPH
Lufthavn: København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
BFS
22:50
Lufthavn: Belfast Intl
British Airways
11 jul.
16:10
BFS
Lufthavn: Belfast Intl
7t. 15min.
1 stop
CPH
00:25
+1
Lufthavn: København Kastrup
1.784 kr
British Airways
British Airways
07 jul.
18:25
CPH
Lufthavn: København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
BFS
22:50
Lufthavn: Belfast Intl
British Airways
11 jul.
16:10
BFS
Lufthavn: Belfast Intl
7t. 15min.
1 stop
CPH
00:25
+1
Lufthavn: København Kastrup
1.784 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Belfast?

Listen med flyselskaber, der tilbyder fly til Belfast, er lang. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske udbydere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som Ryanair og easyJet. Hos lavprisselskaberne er der ofte gode muligheder for at købe billige flybilletter til Belfast og mange andre byer, men oftest er der ikke frit sædevalg og check-in bagage inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Belfast?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Belfast fra Danmark. Du finder derimod en masse flybilletter til Belfast med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Belfast?

Fra Københavns Lufthavn kan du komme til Belfast i løbet af ca. 4 t og 15 min med blot et enkelt stop undervejs. Fra Billund Lufthavn tager den hurtigste flyvetur ikke mere end ca. 3 t og 45 min – ligeledes med en mellemlanding undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Belfast samt afstand til centrum
Belfast Intl
19 km fra centrum
Belfast City
3 km fra centrum

Lander du i Belfast City Lufthavn, kan du tage Airport Express Bus nummer 600 direkte til centrum. En returbillet koster ca. 4 GBP (ca. 35 DKK). Rejser du på flybilletter til Belfast med landing i Belfast International Lufthavn, kan du køre med Airport Express Bus nummer 300 til byen. En returbillet koster ca. 11.50 GBP (ca. 100 DKK).


Populære fly til Belfast

Find dine flybilletter til Belfast blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belfast
Korteste rejsetid
5t. 25min.
Laveste pris
1.133 kr

Hvordan kommer man nemmest rundt i Belfast?

Du kommer nemmest rundt i Belfasts kompakte centrum til fods. På de lidt længere ture kan du benytte bybusserne fra selskabet Metro. Der kører 12 busser hvert tiende minut fra tidlig morgen til midnat. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.20 GBP (ca. 37 DKK).


Kan man rejse til Belfast uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i Belfast, da du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belfast


Tips og gode råd til Belfast

Hvad skal man se i Belfast?

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Belfast. Ikke mindst takket være en af byens hovedattraktioner i form af Belfast City Hall fra 1906, der står med sine karakteristiske kobbergrønne kupler. Belfast Botaniske Have er også et populært sted for turister, hvor især parkens indendørs palmehus er værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Belfast, er der noget for både store og små. Titanic Belfast er et stort, nyt oplevelsesmuseum, hvor du kan opleve historien om byggeriet, der foregik i den nordirske hovedstad. En efterfølgende sejltur på floden Lagan er også værd at tage med. Belfast Castle er desuden et oplagt sted til en familieudflugt, hvorfra du belønnes med en smuk udsigt.

Skal man købe rejseforsikring?

I Belfast betyder sygebehandling oftest delvis egenbetaling. Dermed kan du som EU-borger risikere at skulle betale noget af regningen, hvis du bliver syg. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket. Den kan også udvides med bagage- og tyveridækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Belfast.

Giver man drikkepenge i Belfast?

I Belfast er der ofte inkluderet et servicetillæg på regningen, men derudover er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Victoria Square, Castlecourt og St. George’s Market byder på gode indkøbsmuligheder. (Priser checket: 04/05/2019).

*Flypriser til Belfast er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.