Find billige flybilletter til Belfast

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Belfast

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Belfast

Bedste pris på enkeltbillet

487 kr.

Bedste pris på returbillet

1.038 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 45min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Belfast fra Danmark i de seneste 72 timer er 487 kr. (København Kastrup til Belfast Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Belfast fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.038 kr. (København Kastrup til Belfast Intl).
Det hurtigste fly til Belfast fra Danmark tager 9t. 45min. (København Kastrup til Belfast City).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Belfast, herunder British Airways, KLM og Stort flyselskab.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Belfast

Find de billigste fly til disse Belfast-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Castletown

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Belfast

København (CPH) til Dublin (DUB)

Fly til Belfast ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dublin, hvor den gennemsnitlige pris er 905 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Belfast ​​koster i gennemsnit blot 1.271 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNapril41% dyrereDet koster cirka 2.429 kr. at flyve til Belfast ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNmaj726% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Belfast fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Belfast?

Det er blevet nemt at flyve til storbyer i verden. Du kan eksempelvis hive en weekend ud af kalenderen og rejse med fly til Belfast i Nordirland. Storbritannien og Nordirland har ry for at være steder med en del regn, men Belfast oplever mindre regn end eksempelvis Wales og Skotland. Sommeren er den bedste sæson at rejse med fly til Belfast, da det er en periode med sol, temperaturer omkring 24 °C og stort set ingen byger. Det er også populært at rejse om foråret eller efteråret, hvor byen er hjemsted for mange festivaler. Om vinteren kan du opleve smukke optog og julemarkeder.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Belfast fra Manchester for 488 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Belfast. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Belfast fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Belfast fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.271 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Belfast fra Danmark i marts i stedet. Fly til Belfast i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.462 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Belfast fra Danmark, når du booker 51 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Belfast for omkring 1.727 kr., når du søger 51 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Belfast udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Belfast for 1.038 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Belfast. Hvis du har planer om at flyve til Belfast, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Belfast Intl (20 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Londonderry Eglinton (93 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Campbeltown Machrihanish (95 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Isle of Islay Glenegedale (122 km fra Belfast centrum) eller Lufthavn: Glasgow Prestwick (132 km fra Belfast centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Londonderry Eglinton for 1.186 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Belfast

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Belfast fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
BFS10:50Belfast Intl
26. sep.
BFS08:55Belfast Intl
7t. 55min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
1.038 kr.
Find lignende
KLM
24. sep.
CPH07:50København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
BHD13:45Belfast City
26. sep.
BHD13:15Belfast City
14t. 25min.
1 stop
CPH03:40København Kastrup
1.215 kr.
Find lignende
KLM
24. sep.
CPH02:00København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
BHD13:45Belfast City
25. sep.
BHD13:15Belfast City
14t. 25min.
1 stop
CPH03:40København Kastrup
1.448 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH18:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
BFS06:40Belfast Intl
25. jul.
BFS16:10Belfast Intl
24t. 35min.
1 stop
CPH16:45København Kastrup
1.660 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. jul.
CPH19:05København Kastrup
9t. 55min.
1 stop
BFS05:00Belfast Intl
24. jul.
BFS14:45Belfast Intl
13t. 15min.
1 stop
CPH04:00København Kastrup
1.667 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH11:05København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
BFS17:45Belfast Intl
25. jul.
BFS13:45Belfast Intl
12t. 45min.
2 stop
CPH02:30København Kastrup
1.766 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Belfast

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Belfast, så se nogle af vores tilbud herunder fra Stort flyselskab og easyJet
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH18:10København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
BFS04:55Belfast Intl
Flere flyselskaber
14. jul.
CPH18:35København Kastrup
10t. 00min.
1 stop
BFS04:35Belfast Intl
easyJet
26. jul.
CPH13:25København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
BHD05:20Belfast City

Hvilke flyselskaber flyver til Belfast?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Belfast

Hvilke flyselskaber flyver til Belfast?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Belfast fra Danmark, KLM, British Airways, easyJet og Ryanair. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Belfast

Neden for finder du alle lufthavne i Belfast samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Belfast fra lufthavnen

Lander du i Belfast City Lufthavn, kan du tage Airport Express Bus nummer 600 direkte til centrum. En returbillet koster ca. 4 GBP (ca. 35 DKK). Rejser du på flybilletter til Belfast med landing i Belfast International Lufthavn, kan du køre med Airport Express Bus nummer 300 til byen. En returbillet koster ca. 11.50 GBP (ca. 100 DKK).


Populære fly til Belfast

Find dine flybilletter til Belfast blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belfast
Hurtigste flyvetid7t. 30min.
Laveste pris1.038 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Belfast

Du kommer nemmest rundt i Belfasts kompakte centrum til fods. På de lidt længere ture kan du benytte bybusserne fra selskabet Metro. Der kører 12 busser hvert tiende minut fra tidlig morgen til midnat. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.20 GBP (ca. 37 DKK).


Visumkrav for Belfast

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i Belfast, da du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belfast


De bedste oplevelser og seværdigheder i Belfast

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Belfast. Ikke mindst takket være en af byens hovedattraktioner i form af Belfast City Hall fra 1906, der står med sine karakteristiske kobbergrønne kupler. Belfast Botaniske Have er også et populært sted for turister, hvor især parkens indendørs palmehus er værd at besøge.

I Belfast betyder sygebehandling oftest delvis egenbetaling. Dermed kan du som EU-borger risikere at skulle betale noget af regningen, hvis du bliver syg. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket. Den kan også udvides med bagage- og tyveridækning.

Vand fra hanen kan drikkes i Belfast.

I Belfast er der ofte inkluderet et servicetillæg på regningen, men derudover er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Victoria Square, Castlecourt og St. George’s Market byder på gode indkøbsmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Belfast på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Belfast, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Belfast, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Belfast ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Belfast. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.