Find billige flybilletter til Belfast

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Belfast (BFS)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Belfast. De nuværende restriktioner til Belfast er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Belfast

Find de billigste fly til disse Belfast-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Belfast

København (CPH) til Dublin (DUB)

Fly til Belfast ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dublin, hvor den gennemsnitlige pris er 807 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Belfast ​​koster i gennemsnit blot 1.376 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNnovember20% dyrereDet koster cirka 1.938 kr. at flyve til Belfast ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BELFAST FRA KØBENHAVNseptember607% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Belfast fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Belfast?

Det er blevet nemt at flyve til storbyer i verden. Du kan eksempelvis hive en weekend ud af kalenderen og rejse med fly til Belfast i Nordirland. Storbritannien og Nordirland har ry for at være steder med en del regn, men Belfast oplever mindre regn end eksempelvis Wales og Skotland. Sommeren er den bedste sæson at rejse med fly til Belfast, da det er en periode med sol, temperaturer omkring 24 °C og stort set ingen byger. Det er også populært at rejse om foråret eller efteråret, hvor byen er hjemsted for mange festivaler. Om vinteren kan du opleve smukke optog og julemarkeder.

Hvilket er det absolut billigste fly til Belfast?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Belfast fra Edinburgh for 256 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Belfast. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Belfast fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Belfast?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Belfast fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.376 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Belfast fra Danmark i januar i stedet. Fly til Belfast i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.439 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Belfast?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Belfast fra Danmark, når du bestiller 55 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Belfast for omkring 1.615 kr., når du søger 55 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Belfast udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Belfast for 915 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Belfast på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Belfast er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.387 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.740 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Belfast?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Belfast på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Belfast om eftermiddagen helt ned til 1.599 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Belfast, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.727 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Belfast?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Belfast. Hvis du har planer om at flyve til Belfast, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Belfast Intl (20 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Londonderry Eglinton (93 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Campbeltown Machrihanish (95 km fra Belfast centrum), Lufthavn: Isle of Islay Glenegedale (122 km fra Belfast centrum) eller Lufthavn: Glasgow Prestwick (132 km fra Belfast centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Belfast på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Londonderry Eglinton for 961 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Belfast?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Belfast. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Belfast nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Belfast

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Belfast fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH03:20København Kastrup
10t. 55min.
3 stop
BHD14:15Belfast City
4. sep.
BHD10:30Belfast City
7t. 00min.
1 stop
CPH17:30København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH03:20København Kastrup
10t. 55min.
3 stop
BHD14:15Belfast City
4. sep.
BHD03:40Belfast City
8t. 05min.
2 stop
CPH11:45København Kastrup
2.001 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH04:10København Kastrup
10t. 05min.
3 stop
BHD14:15Belfast City
4. sep.
BHD05:30Belfast City
11t. 20min.
3 stop
CPH16:50København Kastrup
1.793 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH13:15København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
BHD16:00Belfast City
4. sep.
BHD13:55Belfast City
17t. 15min.
1 stop
CPH07:10København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH13:15København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
BHD16:00Belfast City
4. sep.
BHD14:55Belfast City
18t. 05min.
2 stop
CPH09:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Belfast

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Belfast, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
easyJet
22. aug.
CPH18:40København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
BFS05:10Belfast Intl
Ryanair
21. aug.
CPH04:40København Kastrup
10t. 50min.
2 stop
BHD15:30Belfast City
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH03:20København Kastrup
13t. 35min.
2 stop
BFS16:55Belfast Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Belfast?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Belfast

Listen med flyselskaber, der tilbyder fly til Belfast, er lang. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske udbydere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som Ryanair og easyJet. Hos lavprisselskaberne er der ofte gode muligheder for at købe billige flybilletter til Belfast og mange andre byer, men oftest er der ikke frit sædevalg og check-in bagage inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Belfast?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Belfast fra Danmark. Du finder derimod en masse flybilletter til Belfast med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Belfast?

Fra Københavns Lufthavn kan du komme til Belfast i løbet af ca. 4 t og 15 min med blot et enkelt stop undervejs. Fra Billund Lufthavn tager den hurtigste flyvetur ikke mere end ca. 3 t og 45 min – ligeledes med en mellemlanding undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Belfast samt afstand til centrum

Lander du i Belfast City Lufthavn, kan du tage Airport Express Bus nummer 600 direkte til centrum. En returbillet koster ca. 4 GBP (ca. 35 DKK). Rejser du på flybilletter til Belfast med landing i Belfast International Lufthavn, kan du køre med Airport Express Bus nummer 300 til byen. En returbillet koster ca. 11.50 GBP (ca. 100 DKK).


Populære fly til Belfast

Find dine flybilletter til Belfast blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belfast
Korteste rejsetid
11t. 50min.
Laveste pris
916 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Belfast?

Du kommer nemmest rundt i Belfasts kompakte centrum til fods. På de lidt længere ture kan du benytte bybusserne fra selskabet Metro. Der kører 12 busser hvert tiende minut fra tidlig morgen til midnat. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.20 GBP (ca. 37 DKK).


Kan man rejse til Belfast uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i Belfast, da du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Belfast

Hvad skal man se i Belfast?

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Belfast. Ikke mindst takket være en af byens hovedattraktioner i form af Belfast City Hall fra 1906, der står med sine karakteristiske kobbergrønne kupler. Belfast Botaniske Have er også et populært sted for turister, hvor især parkens indendørs palmehus er værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Belfast, er der noget for både store og små. Titanic Belfast er et stort, nyt oplevelsesmuseum, hvor du kan opleve historien om byggeriet, der foregik i den nordirske hovedstad. En efterfølgende sejltur på floden Lagan er også værd at tage med. Belfast Castle er desuden et oplagt sted til en familieudflugt, hvorfra du belønnes med en smuk udsigt.

Skal man købe rejseforsikring?

I Belfast betyder sygebehandling oftest delvis egenbetaling. Dermed kan du som EU-borger risikere at skulle betale noget af regningen, hvis du bliver syg. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket. Den kan også udvides med bagage- og tyveridækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Belfast.

Giver man drikkepenge i Belfast?

I Belfast er der ofte inkluderet et servicetillæg på regningen, men derudover er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Victoria Square, Castlecourt og St. George’s Market byder på gode indkøbsmuligheder. (Priser checket: 04/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class