Find billige flybilletter til Klippekirkerne i Lalibela

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Klippekirkerne i Lalibela. De nuværende restriktioner til Klippekirkerne i Lalibela er baseret på Etiopien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Etiopien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Klippekirkerne i Lalibela?

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Klippekirkerne i Lalibela?

    Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Klippekirkerne i Lalibela. Hvis du har planer om at flyve til Klippekirkerne i Lalibela, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Dessie Combolcha (129 km fra Klippekirkerne i Lalibela centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Klippekirkerne i Lalibela?

På nuværende tidspunkt inkluderer Etiopien rejserestriktioner rejser til Klippekirkerne i Lalibela. Indrejserestriktioner

Etiopien har lukket sine landgrænser, men lufthavnene forbliver åbne.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat, der udstedes senest 120 timer før ankomsten, og som begynder ved den tid, prøven er afgivet. Addis Abeba Bole Internationale Lufthavn (og andre internationale ankomsthavne) har indført yderligere foranstaltninger for at screene passagerer, der ankommer, rejser eller kører gennem Etiopien. Screeningen kan omfatte temperaturmålinger, udfyldelse af et spørgeskema til sundhedsscreening og besvarelse af spørgsmål fra sundhedspersonale. Dette vil omfatte kontrol af nylige rejser til berørte områder og oplysninger om indkvartering for at blive isoleret. Rejsende bliver også testet igen før de forlader lufthavnen.

Karantænekrav

Rejsende med en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat er underlagt en obligatorisk 7-dages selvisolering i deres hjem og skal også afgive en prøve ved ankomsten. Rejsende, der tester positive for virussen, men kun udviser milde symptomer, skal forblive i isolation i yderligere 14 dage (hvis det er muligt). Hvis de ikke kan isolere sig selv, skal de blive på et statsudpeget isolationscenter, indtil de er kommet sig og testet negative med opfølgningsprøver. Personer med alvorligere symptomer kan blive bragt til et statsligt udpeget isolationscenter eller hospital med henblik på behandling. Rejsende uden helbredsgodkendelse med negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat er underlagt en obligatorisk 14-dages selvisolering. De første 7 dage vil blive placeret på et statsudpeget anlæg for egen regning og de resterende 7 dage vil blive hjemme.

Transitregler

Rejsende med en videre billet til et andet rejsemål kan være i transit i etiopiske lufthavne, så længe transittiden er under 72 timer. Rejsende, der rejser i 8 timer eller derunder, kan opholde sig i lufthavnens afgangslounge. Ved transport over 8 timer vil du blive kørt til et udpeget transithotel under hele dit ophold. Rejsende bliver undersøgt af en læge.

Hvis du planlægger rejser til Klippekirkerne i Lalibela nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Klippekirkerne i Lalibela


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?