Find billige flybilletter til Albuquerque

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Albuquerque (ABQ)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Albuquerque. De nuværende restriktioner til Albuquerque er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Albuquerque

Find de billigste fly til disse Albuquerque-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Albuquerque

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Albuquerque

København (CPH) til Albuquerque (ABQ)

Fly til Albuquerque ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Albuquerque, hvor den gennemsnitlige pris er 5.785 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALBUQUERQUE FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Albuquerque ​​koster i gennemsnit blot 4.602 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALBUQUERQUE FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 8.844 kr. at flyve til Albuquerque ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALBUQUERQUE FRA KØBENHAVNseptember417% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Albuquerque fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Albuquerque?

Hvilket er det absolut billigste fly til Albuquerque?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Albuquerque for 1.117 kr./person, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Albuquerque. Hvis du vil finde den billigste pris til Albuquerque fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Albuquerque?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Albuquerque i september, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.792 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Albuquerque?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Albuquerque fra Danmark, når du bestiller 38 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Albuquerque for omkring 5.785 kr., når du søger 38 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Albuquerque på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 5.429 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Albuquerque på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Albuquerque fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 4.757 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.292 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Albuquerque.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Albuquerque?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Albuquerque. Hvis du har planer om at flyve til Albuquerque, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Santa Fe (78 km fra Albuquerque centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Albuquerque på?

Lufthavn: Santa Fe har en gennemsnitspris på 11.992 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Albuquerque. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Albuquerque?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Albuquerque. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Albuquerque nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Albuquerque

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Albuquerque fundet af momondos brugere for nylig
Air France
15. okt.
CPH02:25København Kastrup
19t. 46min.
2 stop
ABQ22:11Albuquerque
19. okt.
ABQ02:00Albuquerque
21t. 30min.
2 stop
CPH23:30København Kastrup
5.429 kr.
Find lignende
Iberia
15. okt.
CPH11:35København Kastrup
40t. 24min.
2 stop
ABQ03:59Albuquerque
19. okt.
ABQ02:50Albuquerque
24t. 05min.
2 stop
CPH02:55København Kastrup
7.258 kr.
Find lignende
Iberia
15. okt.
CPH11:35København Kastrup
40t. 24min.
2 stop
ABQ03:59Albuquerque
19. okt.
ABQ02:50Albuquerque
24t. 05min.
2 stop
CPH02:55København Kastrup
7.283 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class