Find billige flybilletter til Santa Fe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Fe

Find de billigste fly til disse Santa Fe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Fe

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Fe

København (CPH) til Albuquerque (ABQ)

Fly til Santa Fe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Albuquerque Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.155 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA FE FRA KØBENHAVNapril25% billigereAt flyve fra København til Santa Fe ​​koster i gennemsnit blot 5.411 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA FE FRA KØBENHAVNmarts50% dyrereDet koster cirka 10.772 kr. at flyve til Santa Fe ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA FE FRA KØBENHAVNapril731% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Fe fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Fe?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Santa Fe fra San Francisco for 1.183 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Santa Fe. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Santa Fe fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Fe fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.411 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Santa Fe i april, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.489 kr..

Rejsende, som flyver til Santa Fe, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Taos (89 km fra Santa Fe centrum) eller Lufthavn: Albuquerque Intl (94 km fra Santa Fe centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Santa Fe har en gennemsnitspris på 6.971 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Santa Fe. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Santa Fe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Fe

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Fe?

Lufthansa er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Santa Fe. British Airways, United Airlines og American Airlines er også populære valg på flyrejser til Santa Fe fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Santa Fe, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

British Airways-fly til Santa Fe

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Santa Fe på momondo er British Airways, som flyver 13 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dallas/Fort Worth, hvor det bedste tilbud på British Airways-fly til Santa Fe kostede 4.696 kr. (returrejse fra København Kastrup til Santa Fe fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 389 anmeldelser af British Airways giver momondo-brugere bedømmelsen 6,5.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Fe


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Santa Fe, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Santa Fe. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Santa Fe og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.