Flyrejser Asien Indien

Find billige fly til Indien

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
New Delhi (DEL)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Indien.

Se nuværende Indien rejserestriktioner

De billigste fly til byer i Indien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Indien fra Danmark
New Delhi
New Delhi

Brugbar information om dit fly til Indien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Indien

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Indien?

Indien er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (3.065%) er New Delhi den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Indien er Vasco da Gama og Mumbai.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge New Market?

Den lufthavn nærmest New Market er Lufthavn: Kolkata, som ligger i Kolkata. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Lufthavn: Kolkata.

Hvad er det billigste fly til Indien?

De billigste flybilletter til Indien fundet fornyligt af momondo brugere er 248 kr. med Air India, 318 kr. med GoAir og 354 kr. med IndiGo.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Indien?

Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Indien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Indien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
New Delhi
Delhi

India Gate
Red Fort
Karol Bagh
Humayun's Tomb
National Gandhi Museum
Vasco da Gama
Goa

Bogmallo Beach
Mumbai
Maharashtra

Gateway of India
Haji Ali Dargah
Mani Bhavan
Juhu Beach
St. Thomas Cathedral
Chennai
Tamil Nadu

Parthasarathy Temple
Marina Beach
Valluvar Kottam
Chennai Snake Park
Madras Music Academy
Bangalore
Karnataka

Bangalore Palace
ISKCON Temple
Visvesvaraya Industrial & Technological Museum
Bangalore International Exhibition Centre
Gavi Gangadhareshwara Temple
Hyderabad
Telangana

Gachibowli Indoor Stadium
Taramati Baradari
Mecca Masjid
Chowmahalla Palace
Nehru Zoological Park
Kochi
Kerala

Jain Temple
Spice Market
Chinese Fishing Nets
St. Francis Church
Mattancherry Palace
Thiruvananthapuram
Kerala

Kovalam Beach
Lighthouse Beach
Shri Padmanabhaswamy Temple
Napier Museum
Hawah Beach
Kolkata
Vestbengalen

Victoria Memorial
Nicco Park
Birla Planetarium
Armenian Ghat
New Market
Amritsar
Punjab

Durgiana Temple
Golden Temple
Jallianwala Bagh
Maharaja Ranjit Singh Panorama
Pune
Maharashtra

Jawaharlal Nehru Stadium
Shaniwar Wada
Aga Khan Palace
Tribal Museum
Raja Dinkar Kelkar Museum
Ahmadabad
Gujarat

Swaminarayan Temple
Sardar Patel Stadium
Jama Masjid Mosque
Hathi Singh Temple
Sanskar Kendra Museum

Billige flybilletter til Indien

Se de billigste flyrejser til Indien fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
København New Delhi 3.070 kr.

Fly til Indien

Indien er et stort land med over en milliard indbyggere, så glæd dig til at få én på opleveren, når du er landet med fly til Indien! Dette sydasiatiske land er ikke blot alsidigt kulturelt, for også vejrmæssigt kan du opleve lidt af hvert. Det er lige fra det lidt køligere klima i nord, med hovedstaden New Delhi som omdrejningspunkt, til delstaten Goa i sydvest med de lækre badestrande, eller Bollywood-byen Mumbai med varme temperaturer hele året rundt. Afstandene er store i dette vidunderlige og alsidige land, og derfor er det oplagt at flyve indenrigs, for at spare tid og samtidig skrue op for komforten. I priskalenderen på momondo finder du de billigste dage at rejse på – både fly til Indien samt indenrigsrejser, når du skal rundt og opdage landet. Vejret i Indien består af tre sæsoner (vinter-, sommer- og monsunsæson), der alle er præget af landets forskellige klimatiske zoner. Himalaya-bjergene i nord skærmer af for den kolde vind fra Tibet, men det er stadig køligere i bjergområderne sammenlignet med andre dele af landet. Indien-rejser med indlagte trekking-ture er oplagte i dette nordlige område i juli og august, da bjergkæden er undtaget fra monsunklimaet. I den vestlige del af Indien kan du til gengæld opleve Thar-ørkenen og et mere tørt klima, mens den sydlige del af landet er tropisk. De fleste turister undgår den våde monsunsæson fra omkring juni til november, selvom der også kan være mange solskinstimer mellem bygerne.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Indien?

Flyselskabet Air India tilbyder direkte flyrejser til Indien. Der er afgange fra eksempelvis Københavns Lufthavn til New Delhi, og skal du til nogle af de andre byer i Indien, så skal der mellemlandes i New Delhi. Book en rejse fra Danmark til Indien her på momondo og skræddersy din rejse med eventuelle indenrigsflyvninger, så du kan få mest muligt ud af storslåede Indien.

Hvor lang tid tager det at flyve til Indien?

En direkte rejse med fly til Indien fra København til New Delhi kan klares på ca. syv timer, mens en tur til Mumbai tager ca. 11 timer. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Agra tæt på Taj Mahal tager turen ca. 24 timer med diverse mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Indien?

Langt de fleste turister vælger at rejse til Indien i løbet af landets vintersæson. Det er i perioden fra omkring november til marts, hvor regnsæsonen er ovre og hvor det ikke er stegende hedt i landet.

Kan man rejse til Indien uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere på rejser til Indien, og der skal på forhånd ansøges om et såkaldt e-Visa. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder fra ankomstdatoen samt have mindst to blanke sider. Det er altid en god idé at tjekke de nyeste regler hos den indiske ambassade.


Populære ruter til Indien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Chennai
Korteste rejsetid
23t. 10min.
Laveste pris
3.370 kr.

Fly til regioner i Indien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Flyrejser Asien Indien
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class