Find billige flybilletter til Vijayawada

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Vijayawada. De nuværende restriktioner til Vijayawada er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vijayawada

Find de billigste fly til disse Vijayawada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vijayawada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vijayawada

København (CPH) til Vijayawada (VGA)

Fly til Vijayawada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vijayawada, hvor den gennemsnitlige pris er 4.465 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VIJAYAWADA FRA KØBENHAVNoktober12% billigereAt flyve fra København til Vijayawada ​​koster i gennemsnit blot 3.598 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VIJAYAWADA FRA KØBENHAVNdecember34% dyrereDet koster cirka 5.499 kr. at flyve til Vijayawada ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VIJAYAWADA FRA KØBENHAVNdecember567% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vijayawada fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vijayawada?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Vijayawada?

    Den bedste pris, der er fundet på momondo til Vijayawada, lå på 3.326 kr./pr. person fra København, hvilket er 22% billigere end gennemsnitsflyprisen til Vijayawada. Hvis du vil finde de billigste priser til Vijayawada fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Vijayawada?

    Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Vijayawada. Hvis du har planer om at flyve til Vijayawada, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Rājahmundry (143 km fra Vijayawada centrum).

  • Findes der en billigere måde at flyve til Vijayawada på?

    Lufthavn: Rājahmundry har en gennemsnitspris på 4.272 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Vijayawada. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Vijayawada?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Vijayawada. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Vijayawada nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vijayawada