Find billige flybilletter til Amritsar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Amritsar. De nuværende restriktioner til Amritsar er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Amritsar

Find de billigste fly til disse Amritsar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amritsar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Amritsar

København (CPH) til Amritsar (ATQ)

Fly til Amritsar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.408 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AMRITSAR FRA KØBENHAVNnovember14% billigereAt flyve fra København til Amritsar ​​koster i gennemsnit blot 3.775 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AMRITSAR FRA KØBENHAVNjuni25% dyrereDet koster cirka 5.506 kr. at flyve til Amritsar ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AMRITSAR FRA KØBENHAVNmarts494% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Amritsar fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amritsar?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Amritsar?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Amritsar for 322 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Amritsar. Hvis du vil finde den billigste pris til Amritsar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Amritsar?

  Den billigste måned at flyve til Amritsar fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.775 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Amritsar fra Danmark i september i stedet. Fly til Amritsar i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.838 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Amritsar?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Amritsar fra Danmark er 55 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.408 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Amritsar på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Amritsar er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.840 kr.. Den dyreste dag at flyve til Amritsar er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.862 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Amritsar?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Amritsar på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Amritsar om eftermiddagen helt ned til 3.965 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Amritsar koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 5.789 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Amritsar?

  Rejsende, som flyver til Amritsar, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Adampur (82 km fra Amritsar centrum), Lufthavn: Jammu Satwari (119 km fra Amritsar centrum), Lufthavn: Ludhiāna (133 km fra Amritsar centrum), Lufthavn: Dharamshala Kangra (144 km fra Amritsar centrum) eller Lufthavn: Bathinda (151 km fra Amritsar centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Amritsar på?

  Lufthavn: Ludhiāna har en gennemsnitspris på 685 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Amritsar. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Amritsar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Amritsar. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Amritsar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Amritsar