Find billige fly til A Coruña fra 579 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til A Coruña

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til A Coruña

Bedste pris på enkeltbillet

579 kr.

Bedste pris på returbillet

1.053 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til A Coruña fra Danmark i de seneste 72 timer er 579 kr. (København Kastrup til A Coruña).
Den bedste pris på en returbillet til A Coruña fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.053 kr. (København Kastrup til A Coruña).
Det hurtigste fly til A Coruña fra Danmark tager 12t. 15min. (København Kastrup til A Coruña).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til A Coruña, herunder Vueling og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til A Coruña

Få indsigter om din flyrejse til A Coruña, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til A Coruña?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til A Coruña på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.297 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til A Coruña med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.868 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til A Coruña?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i A Coruña du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 10t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Santiago De Compostela. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Santiago De Compostela. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til A Coruña?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til A Coruña på, er omkring 43 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.417 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af A Coruña

Find de billigste fly til disse A Coruña-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
A Coruña

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL A Coruña

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til A Coruña ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 1.986 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNjanuar47% billigereAt flyve fra København til A Coruña ​​koster i gennemsnit blot 1.297 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 3.590 kr. at flyve til A Coruña ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til A Coruña fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til A Coruña

Hvor lang tid tager det at flyve til A Coruna?

Flyvningen fra Danmark til A Coruna Lufthavn (LCG) i Spanien tager fra knap seks timer, når alting flasker sig, og helt op til knap to døgn, hvis der er et par mellemlandinger, der tager lang tid. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du sætte din tur sammen, så den varer godt fem en halv time. Rejser du fra Aalborg Lufthavn (AAL), tager turen omkring 10 timer, mens den fra Billund Lufthavn (BLL) kan gøres på lidt mere end 10 timer. Er du mere til flyrejser fra Aarhus Lufthavn, kan turen gøres på lidt mere end ni timer, mens der desværre ikke er nogen afgange fra Esbjerg (EBJ).

Hvorfra flyver man direkte til A Coruna?

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til A Coruna Lufthavn. Men en mellemlanding undervejs får dig flyvende frem til dit rejsemål alligevel. Fra København kan du flyve med det spanske selskab Vueling, som med en landing i Barcelona flyver dig til A Coruna. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med KLM via et stop i Amsterdam til Madrid, og herfra er det Air Europa, som tager dig det sidste stykke til A Coruna. Med afgang fra Aarhus med SAS og via et smut over København og Barcelona, tager Vueling så over og flyver resten af vejen, så du kan nå dit endelige rejsemål.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af A Coruña?

Rejsende, som flyver til A Coruña, kan måske finde bedre priser til Santiago De Compostela Lufthavn (53 km fra A Coruña centrum) eller Vigo Lufthavn (128 km fra A Coruña centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til A Coruña Lufthavn?

Priser for fly til A Coruña Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til A Coruña Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til A Coruña Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til A Coruña Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til A Coruña Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til A Coruña Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til A Coruña Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i A Coruña Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til A Coruña

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til A Coruña fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH15:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
LCG09:40A Coruña
31. jan.
LCG15:55A Coruña
23t. 15min.
1 stop
CPH15:10København Kastrup
1.053 kr.
Find lignende
Vueling
1. dec.
CPH15:50København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
LCG09:35A Coruña
8. dec.
LCG17:45A Coruña
11t. 05min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
1.373 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH14:50København Kastrup
15t. 55min.
2 stop
LCG12:45A Coruña
31. jan.
LCG16:10A Coruña
22t. 00min.
2 stop
CPH14:10København Kastrup
1.527 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH15:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
LCG09:40A Coruña
31. jan.
LCG12:40A Coruña
15t. 50min.
2 stop
CPH04:30København Kastrup
1.541 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til A Coruña

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til A Coruña, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling og easyJet
Vueling
25. jan.
CPH15:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
LCG09:40A Coruña
Vueling
1. feb.
CPH15:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
LCG09:40A Coruña
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH14:50København Kastrup
15t. 55min.
2 stop
LCG12:45A Coruña

Hvilke flyselskaber flyver til A Coruña?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til A Coruña

Hvilke flyselskaber flyver til A Coruña?

Vueling-fly til A Coruña

Vueling flyver til A Coruña ca. 20 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Vueling, men der er fundet priser på helt ned til 1.565 kr. fra København Kastrup til A Coruña. Vueling er blevet bedømt med 7,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Iberia-fly til A Coruña

Iberia (6,9/10, 554 anmeldelser) er også et populært valg for fly til A Coruña med tilbud fra helt ned til 1.896 kr. retur fra København Kastrup. Med 19 Iberia-fly til A Coruña om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til A Coruña

Find dine flybilletter til A Coruña blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til A Coruña
Hurtigste flyvetid11t. 40min.
Laveste pris1.053 kr.
Fly fra Aalborg til A Coruña
Hurtigste flyvetid20t. 20min.
Laveste pris2.189 kr.

Visumkrav for A Coruña

Er der krav til pas og visum for at komme til A Coruna?

Hvis dine flybilletter til dit ophold i Spanien ikke varer over 90 dage, behøver du som dansk statsborger ikke visum for at rejse ind. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og hvis du har et midlertidigt pas eller nødpas – uanset om det er et dansk eller EU-nødpas – så er de også gangbare til ind- og udrejse i Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til A Coruña


De bedste oplevelser og seværdigheder i A Coruña

Hvad kan man se i A Coruna?

Når du har benyttet et flytilbud til A Coruna og er fremme i Spanien, er der flere ting, du kan opleve. Se for eksempel fyrtårnet Torre de Hercules, der blev bygget af romerne på byens nordligste spids som et vartegn for den yderste udpost af civilisationen. A Coruna byder også på mange spændende museer som for eksempel teknologimuseet Museo Nacional de Ciencia y Tecnología, kunstmuseet Casa Museo Picasso og det arkæologisk-historiske museum. Der er noget for enhver smag. På Plaza de Maria Pita kan du nyde det brusende liv på én (eller flere) af byens mange cafeer, og bagefter kan du besøge Casa Museo Maria Pita og finde ud af, hvem hun rent faktisk var. Hun var en af de førende kræfter i at slå de engelske styrker tilbage, da englænderne angreb i 1589. Efter sådan en omgang interessant livshistorie kan du nok trænge til en dukkert, og derfor kan du søge mod byens strand, som er lang, bred og lyder navnene Playa del Orzan og Playa de Riazor for henholdsvis den østlige og den vestlige ende.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til A Coruña?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til A Coruña, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til A Coruña, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til A Coruña med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til A Coruña, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til A Coruña?

Når alle potentielle fly til A Coruña vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til A Coruña lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til A Coruña er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.