Find billige fly til A Coruña

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til A Coruña

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til A Coruña

Bedste pris på enkeltbillet

560 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til A Coruña fra Danmark i de seneste 72 timer er 560 kr. (København Kastrup til A Coruña).
Det hurtigste fly til A Coruña fra Danmark tager 5t. 25min. (København Kastrup til A Coruña).
Der er 1 flyselskab, som flyver til A Coruña, herunder Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til A Coruña

Få indsigter om din flyrejse til A Coruña, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til A Coruña?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til A Coruña på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.313 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til A Coruña med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.923 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til A Coruña?

134 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til A Coruña. Dette fly er fra Palma de Mallorca og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til A Coruña. Hvis du vil finde den billigste pris til A Coruña fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til A Coruña på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til A Coruña er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til A Coruña på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 2.140 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.816 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til A Coruña.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til A Coruña?

Det billigste tidspunkt at flyve til A Coruña på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.277 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 3.506 kr. i gennemsnit. Fly til A Coruña fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til A Coruña?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i A Coruña du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Santiago De Compostela. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Santiago De Compostela. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til A Coruña?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til A Coruña på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.498 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af A Coruña

Find de billigste fly til disse A Coruña-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
A Coruña

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL A Coruña

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til A Coruña ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 1.927 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNfebruar47% billigereAt flyve fra København til A Coruña ​​koster i gennemsnit blot 1.313 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 3.696 kr. at flyve til A Coruña ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL A CORUÑA FRA KØBENHAVNjuli481% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til A Coruña fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til A Coruña

Flyvningen fra Danmark til A Coruna Lufthavn (LCG) i Spanien tager fra knap seks timer, når alting flasker sig, og helt op til knap to døgn, hvis der er et par mellemlandinger, der tager lang tid. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du sætte din tur sammen, så den varer godt fem en halv time. Rejser du fra Aalborg Lufthavn (AAL), tager turen omkring 10 timer, mens den fra Billund Lufthavn (BLL) kan gøres på lidt mere end 10 timer. Er du mere til flyrejser fra Aarhus Lufthavn, kan turen gøres på lidt mere end ni timer, mens der desværre ikke er nogen afgange fra Esbjerg (EBJ).

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til A Coruna Lufthavn. Men en mellemlanding undervejs får dig flyvende frem til dit rejsemål alligevel. Fra København kan du flyve med det spanske selskab Vueling, som med en landing i Barcelona flyver dig til A Coruna. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med KLM via et stop i Amsterdam til Madrid, og herfra er det Air Europa, som tager dig det sidste stykke til A Coruna. Med afgang fra Aarhus med SAS og via et smut over København og Barcelona, tager Vueling så over og flyver resten af vejen, så du kan nå dit endelige rejsemål.

Rejsende, som flyver til A Coruña, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Santiago De Compostela (53 km fra A Coruña centrum) eller Lufthavn: Vigo (128 km fra A Coruña centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: A Coruña for 2.277 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til A Coruña

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til A Coruña fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 20min.
LCGA Coruña

Find de billigste enkeltbilletter til A Coruña

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til A Coruña, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Flere flyselskaber
5. jan.
CPH17:20København Kastrup
33t. 30min.
2 stop
LCG02:50A Coruña
Flere flyselskaber
5. jan.
CPH05:35København Kastrup
21t. 45min.
1 stop
LCG03:20A Coruña
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH12:15København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
LCG02:50A Coruña

Andre kabineklasser på fly til A Coruña

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til A Coruña

Hvilke flyselskaber flyver til A Coruña?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til A Coruña

Hvilke flyselskaber flyver til A Coruña?

På rejser til A Coruña fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Iberia, Vueling eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Vueling-fly til A Coruña

Vueling flyver til A Coruña ca. 18 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Vueling, men der er fundet priser på helt ned til 1.359 kr. fra København Kastrup til A Coruña. Vueling er blevet bedømt med 7,7/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Iberia-fly til A Coruña

Iberia (7,0/10, 384 anmeldelser) er også et populært valg for fly til A Coruña med tilbud fra helt ned til 1.919 kr. retur fra København Kastrup. Med 15 Iberia-fly til A Coruña om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af A Coruña

Neden for finder du alle lufthavne i A Coruña samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og A Coruna Lufthavn?

Når du er i lufthavnen, kan du komme videre til centrum af byen med offentlige busser. De kører typisk fra forholdsvis tidligt om morgenen til ganske sent om aftenen, og de kører flere gange i timen med stoppesteder over det meste af A Coruna. Du kan også benytte dig af de lokale taxier, hvor flere selskaber betjener lufthavnen og kan køre dig direkte ind til centrum af A Coruna på ganske kort tid. Endelig er det også en mulighed at leje en udlejningsbil fra et af de selskaber, der holder til i lufthavnen, og så vælger du helt selv, om du vil til centrum af byen eller videre på eventyr langs Nordspaniens kyst.


Populære fly til A Coruña

Find dine flybilletter til A Coruña blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til A Coruña
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris1.342 kr.
Fly fra Aalborg til A Coruña
Hurtigste flyvetid22t. 20min.
Laveste pris1.966 kr.

Visumkrav for A Coruña

Hvis dine flybilletter til dit ophold i Spanien ikke varer over 90 dage, behøver du som dansk statsborger ikke visum for at rejse ind. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og hvis du har et midlertidigt pas eller nødpas – uanset om det er et dansk eller EU-nødpas – så er de også gangbare til ind- og udrejse i Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til A Coruña


De bedste oplevelser og seværdigheder i A Coruña

Når du har benyttet et flytilbud til A Coruna og er fremme i Spanien, er der flere ting, du kan opleve. Se for eksempel fyrtårnet Torre de Hercules, der blev bygget af romerne på byens nordligste spids som et vartegn for den yderste udpost af civilisationen. A Coruna byder også på mange spændende museer som for eksempel teknologimuseet Museo Nacional de Ciencia y Tecnología, kunstmuseet Casa Museo Picasso og det arkæologisk-historiske museum. Der er noget for enhver smag. På Plaza de Maria Pita kan du nyde det brusende liv på én (eller flere) af byens mange cafeer, og bagefter kan du besøge Casa Museo Maria Pita og finde ud af, hvem hun rent faktisk var. Hun var en af de førende kræfter i at slå de engelske styrker tilbage, da englænderne angreb i 1589. Efter sådan en omgang interessant livshistorie kan du nok trænge til en dukkert, og derfor kan du søge mod byens strand, som er lang, bred og lyder navnene Playa del Orzan og Playa de Riazor for henholdsvis den østlige og den vestlige ende.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til A Coruña, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til A Coruña, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til A Coruña, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til A Coruña vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til A Coruña er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.