Find billige fly til Sint-Maarten

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 30.7
fre 6.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sint-Maarten.
Se nuværende rejserestriktioner for Sint-Maarten

De billigste fly til byer i Sint-Maarten

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sint-Maarten fra Danmark
Simpson Bay
Simpson Bay

Brugbar information om dit fly til Sint-Maarten

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sint-Maarten
  • Hvad er det billigste fly til Sint-Maarten?

    Den bedste pris fundet på momondo for fly til Sint-Maarten er:
    1.332 kr. pr. person med JetBlue
    1.515 kr. pr. person med American Airlines
    1.694 kr. pr. person med Corsair


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sint-Maarten?

Indrejserestriktioner

Sint Maarten har genstartet flyvninger fra nærliggende områder og Europa. Der findes et resumé af oplysninger om adgangskrav og indenlandske COVID-19-foranstaltninger her. Hvis et land ikke er opført i lavrisikokategorien, betragtes dette land som et højrisikoland for transmission af COVID-19. Lande med lav risiko for transmission: Anguilla, Antiqua og Barbuda, Aruba, Australien, Barbados, Bermuda, Bonaire, British Virgin Islands, Cayman Islands, Kina, Curacao, Dominica, Grenada, Montserrat, New Zealand, Saba, Saint Barthelemy, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinerne, Singapore, Sint Eustatius, Thailand. Der vil blive indført rejserestriktioner mellem Saint Martin og Sint Maarten. Personer med medicinske eller faglige grunde vil få lov til at krydse grænserne. Godkendte rejsende får kun lov til at rejse ind med flybillet, negativ PCR-test udstedt inden for 120 timer og skal aflægge ed.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal udfylde en href="https://stmaartenehas.com/application-form/">Electronic Health Authorization System (EHAS) FormBørn skal have deres online formular udfyldt af deres forældre. Alle rejsende, der ankommer fra et land, der er klassificeret som højrisikoområde eller moderat risiko, skal have en helbredsgodkendelse med en negativ COVID-19 molekylær SARS-CoV-2 test baseret på en næseprøve, udstedt senest 120 timer før afgang af den sidste direkte flyvning til St. Maarten. Børn under 10 år er fritaget for at fremvise et COVID- 19 testresultat. Rejsende skal være dækket af en sygeforsikring, med undtagelse af transitpassagerer.

Den 11. januar implementerer Sint Maarten en obligatorisk COVID-19 forsikring for alle rejsende, der besøger Sint Maarten med undtagelse af beboere, transitpassagerer, flybesætninger og franske statsborgere. For mere information om og alle spørgsmål relateret til COVID-19-forsikringen, besøg https://www.sxmprotectionplan.com . Karantænekrav For rejsende, der stammer fra et højrisikoland, er 14 på hinanden følgende dage med selvkontrol af kropstemperatur og mulige influenzalignende symptomer obligatorisk. De rejsende i denne kategori modtager i løbet af 14 dage en automatiseret daglig e-mail-alarm, der giver et link til at indsende det krævede for at have sundhedsforsikringsdækning, information online. Hvis du opholder dig i en kortere periode på øen, skal du indsende oplysningerne for den tid, du er på øen.

Hvis du planlægger rejser til Sint-Maarten nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sint-Maarten

Find fly til disse populære byer i Sint-Maarten fra din nærmeste lufthavn.