Find billige fly til Puerto Plata

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 3.10
man. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Puerto Plata

Få indsigter om din flyrejse til Puerto Plata, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Puerto Plata?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Puerto Plata i oktober, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 7.614 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Puerto Plata?

Brugere, der booker rejser til Puerto Plata fra Simpson Bay, har fundet fly, der er 82% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Puerto Plata. Hvis du vil finde den billigste pris til Puerto Plata fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Puerto Plata på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Puerto Plata fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 6.764 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Puerto Plata er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 9.393 kr..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Puerto Plata

Find de billigste fly til disse Puerto Plata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Puerto Plata

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Puerto Plata

København (CPH) til Puerto Plata (POP)

Fly til Puerto Plata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto Plata La Union, hvor den gennemsnitlige pris er 9.304 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO PLATA FRA KØBENHAVNoktober23% billigereAt flyve fra København til Puerto Plata ​​koster i gennemsnit blot 7.243 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO PLATA FRA KØBENHAVNapril41% dyrereDet koster cirka 13.204 kr. at flyve til Puerto Plata ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO PLATA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Puerto Plata fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Puerto Plata

Rejsende, som flyver til Puerto Plata, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Santiago Mnpl (44 km fra Puerto Plata centrum), Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl (116 km fra Puerto Plata centrum) eller Lufthavn: Santo Domingo La Isabela (154 km fra Puerto Plata centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 5.140 kr. pr. person er Lufthavn: Santo Domingo La Isabela den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Puerto Plata. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Puerto Plata

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Puerto Plata fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Puerto Plata

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Puerto Plata

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Plata?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Puerto Plata

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Plata?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Puerto Plata fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air Canada, Finnair, Lufthansa og British Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Puerto Plata, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Puerto Plata

1 SWISS-fly flyver til Puerto Plata i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Zürich til Puerto Plata, der er den mest populære rute, som SWISS har til Puerto Plata. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Puerto Plata, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.164 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 140 af vores brugere.

British Airways-fly til Puerto Plata

Et andet populært valg for fly til Puerto Plata er British Airways (6,4/10, 784 anmeldelser). De fleste British Airways-fly, der lander i Puerto Plata, kommer fra Miami, men der er 7 British Airways-fly til Puerto Plata fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med British Airways, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 7.001 kr. (København Kastrup til Puerto Plata, returrejse).


Populære fly til Puerto Plata

Find dine flybilletter til Puerto Plata blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Puerto Plata
Hurtigste flyvetid12t. 40min.
Laveste pris7.622 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Plata


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Puerto Plata. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Puerto Plata, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Puerto Plata. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Puerto Plata lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Puerto Plata og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.