Find billige fly til Kahului

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.10
lør. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kahului

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kahului

Bedste pris på returbillet

8.227 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 21min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Kahului fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.227 kr. (København Kastrup til Kahului).
Det hurtigste fly til Kahului fra Danmark tager 23t. 21min. (København Kastrup til Kahului).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Kahului, herunder British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Kahului

Få indsigter om din flyrejse til Kahului, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kahului?

Hvis du ikke kan flyve til Kahului i marts, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kahului i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 8.059 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kahului?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Kahului for 598 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kahului. Hvis du vil finde den billigste pris til Kahului fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kahului på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kahului er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Kahului på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 7.633 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Kahului for omkring 10.172 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kahului?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Kahului normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Kahului om formiddagen helt ned til 8.768 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.684 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kahului?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Kahului du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 23t. 46min. at flyve fra København Kastrup til Kahului. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kahului. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kahului?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kahului på, er omkring 13 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 9.033 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kahului

Find de billigste fly til disse Kahului-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kahului

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kahului

København (CPH) til Kailua-Kona (KOA)

Fly til Kahului ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kona Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 9.017 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAHULUI FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Kahului ​​koster i gennemsnit blot 7.691 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAHULUI FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 11.617 kr. at flyve til Kahului ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAHULUI FRA KØBENHAVNjuli500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kahului fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kahului

Hvor lang tid tager det at flyve til Kahului?

Det er muligt at booke flybilletter til Kahului på øen Maui, der hører ind under Hawaii, gennem momondo. Flere forskellige flyselskaber såsom SAS, Lufthansa og Royal Dutch Airlines flyver på den første del af rejsen, hvorefter du skifter flyselskab til de amerikanske flyselskaber Alaska Airlines eller United Airlines. Der er minimum en enkelt mellemlanding på flyturen, og du skal derfor være forberedt på ventetid, samt at lufthavne som Frankfurt har self transfer, hvor man skal bringe sig selv og sine bagage hen til den nye terminal og checke ind. Det samme er tilfældet, hvis du flyver fra Billund.

Hvor kan du flyve direkte til Kahului fra?

Der er desværre ikke endnu etableret direkte flyforbindelse med Kahului Airport og nogen dansk lufthavn. Derfor skal du være forberedt på mellemlandinger, ventetid og flyskift og en samlet flyvetid på mellem et og to døgn. Flyselskaber som SAS opererer på den første del af ruten, så du kun skal gøre et enkelt stop i Los Angeles eller San Francisco, før du flyver videre mod Kahului med de amerikanske flyselskaber United Airlines eller Alaska Airlines, som er de to flyselskaber, som opererer videre på ruten fra USA. Derudover flyver en række andre europæiske flyselskaber som Lufthansa, KLM Cityhopper, Swissair og Air France også på den første del af ruten fra både Billund og Kastrup. Transitlufthavnene i Europa kan derfor blive fx Frankfurt, Zürich eller Paris, og det er derfor en god idé at sætte sig ind i forholdene i de enkelte lufthavne, før du tager af sted.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kahului. Hvis du har planer om at flyve til Kahului, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kapalua West Maui (23 km fra Kahului centrum) eller Lufthavn: Hana (49 km fra Kahului centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kahului Lufthavn: Kapalua West Maui, hvor gennemsnitsprisen er 5.192 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Kahului

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kahului fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
7. dec.
CPH07:15København Kastrup
36t. 43min.
2 stop
OGG19:58Kahului
31. dec.
OGG17:05Kahului
27t. 25min.
2 stop
CPH20:30København Kastrup
8.227 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. dec.
CPH01:40København Kastrup
24t. 53min.
2 stop
OGG02:33Kahului
31. dec.
OGG17:05Kahului
27t. 25min.
2 stop
CPH20:30København Kastrup
8.327 kr.
Find lignende
British Airways
6. dec.
CPH01:35København Kastrup
23t. 46min.
2 stop
OGG01:21Kahului
2. jan.
OGG18:54Kahului
30t. 16min.
2 stop
CPH01:10København Kastrup
8.902 kr.
Find lignende
British Airways
5. dec.
CPH02:00København Kastrup
23t. 21min.
2 stop
OGG01:21Kahului
2. jan.
OGG18:54Kahului
30t. 16min.
2 stop
CPH01:10København Kastrup
10.152 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. dec.
CPH12:25København Kastrup
37t. 45min.
2 stop
OGG02:10Kahului
30. dec.
OGG18:10Kahului
24t. 05min.
2 stop
CPH18:15København Kastrup
15.021 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kahului

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kahului, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
23t. 46min.
OGGKahului

Andre kabineklasser på fly til Kahului

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kahului

Hvilke flyselskaber flyver til Kahului?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kahului

Hvilke flyselskaber flyver til Kahului?

Air Canada er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kahului. Lufthansa, British Airways og KLM er også populære valg på flyrejser til Kahului fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kahului, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Kahului

KLM flyver omkring 5 fly til Kahului om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Los Angeles Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 7.507 kr. (København Kastrup til Kahului). Brugerne har bedømt KLM med 7,6/10 i over 167 anmeldelser på momondo.

Air Canada-fly til Kahului

Et andet populært valg for fly til Kahului er Air Canada (7,5/10, 190 anmeldelser). De fleste Air Canada-fly, der lander i Kahului, kommer fra San Francisco Intl, men der er 21 Air Canada-fly til Kahului fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air Canada, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 6.633 kr. (Billund til Kahului, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Kahului

Neden for finder du alle lufthavne i Kahului samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Kahului fra lufthavnen?

Kahului Airport ligger i udkanten af Kahului selv, der er hovedbyen på Maui, og der er derfor flere muligheder for at komme videre. Busrute 40 og 35 kører videre til destinationer i byen. Det er også muligt at tage en speciel lufthavnsbus, der kører mellem Kahului og de forskellige turiststeder på Maui. Derudover kan man tage taxa, og der er også mulighed for at leje bil fra lufthavnen, da internationale lejefirmaer som AVIS har filialer her. Derfor kan man booke en lejebil i forvejen med momondo.


Populære fly til Kahului

Find dine flybilletter til Kahului blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kahului
Hurtigste flyvetid23t. 46min.
Laveste pris8.902 kr.

Visumkrav for Kahului

Hvilke krav til pas og visa er der, når du besøger Kahului?

For at kunne rejse ind i USA skal dit pas være gyldigt i mindst et halvt år efter indrejsedato. Du kan opholde dig i hvad der svarer til tre måneder i USA uden turistvisum, men skal søge om et såkaldt ESTA ( Electronic System for Travel Authorization) og have fået et godkendt svar mindst tre døgn før afrejse, hvilket er en proces, som foregår online. Du kan finde link til ansøgningsskema på Udenrigsministeriets hjemmeside eller ved at foretage en internetsøgning. Kan du ikke få et godkendt ESTA, er den anden mulighed at søge om visum, hvilket kan ske både elektronisk og ved at besøge den amerikanske ambassade, alt efter hvilken type visum, du søger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kahului


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kahului

Hvad kan du se og lave i Kahului?

Maui, hvor Kahului ligger, er kendt som et center for bade- og surferturister, der nyder det gode vejr og de mange strande. Derfor er det oplagt at bruge tiden på disse aktiviteter, ligesom man kan tage på mange af de arrangerede ture, som turistselskaberne arrangerer, fx hvalsafari eller dykkerudflugter. Flere af de mange hoteller og feriesteder på øen arrangerer aftener med traditionelt hawaiiansk kultur og barbecue. Har man ikke lyst til dette, kan man leje en bil og udforske øen selv, bl.a. flere af de smukke naturparker og udsigtssteder i dens centrum. I selve Kahului by er der også flere museer for øens historie og kulturcentre, der viser traditionel indfødt kunst og kultur.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kahului på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kahului, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kahului, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Kahului, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kahului og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.