Lej en bil i Kahului, Hawaii

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kahului, HI

Kahului, Maui, HI, USA
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Kahului, Maui, HI, USA
ons. 8.12
Middag
ons. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kahului, Hawaii

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

180 kr. - 281 kr.

Alle biltyper

218 kr. - 538 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kahului, USA, er 114 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kahului, USA, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kahului. I Kahului kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kahului.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kahului, USA, er 192 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kahului, USA, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kahului. I Kahului kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kahului.


Biludlejningsfirmaer i Kahului

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kahului, HI
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

6,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

7,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

6,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,9

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

8,3

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,2

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,4

Valuta for pengerne

8,7

Afstanden fra Kahului, HI til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kahuluis biludlejningsdisk

Biludlejning i Kahului

6.990 personer har søgt efter billeje i Kahului in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kahului for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Thrifty, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kahului som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kahului. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kahului har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Kahului. Med gennemsnitspriser på 228 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kahului, HI biludlejning?

Udlejningsbiler i Kahului fra populære udlejningssteder såsom Alamo, Thrifty og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Kahului, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kahului har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Kahului, HI med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 379 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Kahului, HI.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kahului, HI?

Når du lejer en bil i Kahului, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Kahului er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Kahului.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kahului?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Elantra in Kahului, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Jeep Wrangler. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Elantra, er priserne i gennemsnit på 288 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Elantra in Kahului på helt ned til 84 kr. om dagen. Leje af en Jeep Wrangler in Kahului ligger i gennemsnit på 486 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 111 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Kahului?

Dollar udlejer en Audi A4 in Kahului for 338 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Audi A4 in Kahului kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Kahului, HI i november?

Normalt er vejret i Kahului i november måned 24 °C og den forventede nedbør er 57 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Temperaturerne i Kahului er normalt høje i november, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Kahului om vejret i resten af Hawaii?

Klimaet i Hawaii i november er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 128,1 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kahului til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Kahului

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kahului

Se flere lejebiler i Maui, Hawaii

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Maui, Hawaii

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kahului