Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Esbjerg, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Esbjerg, Region Syddanmark

Esbjerg, Danmark
1. 5月 — 8. 5月
Esbjerg, Danmark
週三 1.5
Middag
週三 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Esbjerg, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Esbjerg, Region Syddanmark
Economy161 kr./dag
Lille mellemklasse277 kr./dag
Stor mellemklasse352 kr./dag
Mini238 kr./dag
Varevogn til passagerer2.252 kr./dag
Middel stationcar277 kr./dag
Economy stationcar279 kr./dag
Kompakt stationcar279 kr./dag
Mellemstor SUV355 kr./dag
Standard stationcar630 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Esbjerg, Region Syddanmark

Find den lejebil i Esbjerg, der passer til dine behov

Lille biler

252 kr. - 1.193 kr.

Alle biltyper

425 kr. - 816 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Esbjerg, Danmark er 441 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Esbjerg, Danmark er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 252 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Esbjerg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Esbjerg, Danmark er 557 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Esbjerg, Danmark er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 402 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Esbjerg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Esbjerg, Danmark er 912 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Esbjerg, Danmark er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Esbjerg, Danmark er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Esbjerg, Danmark er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Esbjerg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Esbjerg, Danmark er 765 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Esbjerg, Danmark er i september. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 435 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Esbjerg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Esbjerg, Danmark er 740 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Esbjerg, Danmark er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Esbjerg. I Esbjerg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

161 kr./dag

1 6月 - 30 6月
Opel Corsa
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

238 kr./dag

28 6月 - 12 7月
Fiat 500
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

253 kr./dag

1 5月 - 8 5月
Fiat 500

Information om og trends inden for biludlejning i Esbjerg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Esbjerg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Esbjerg?

De billigste udlejningsbiler i Esbjerg kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 120 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Esbjerg er 386 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Esbjerg har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Esbjerg, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Esbjerg?

Leje af Volkswagen Multivan og Hyundai Elantra Touring in Esbjerg er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Multivan in Esbjerg kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 868 kr./dag og kan gå helt ned til 492 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Elantra Touring kan også variere, men plejer at ligge på omkring 299 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 248 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Esbjerg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Esbjerg, Region Syddanmark

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

National

1 kontor

Sixt

1 kontor

Alamo

1 kontor

Europcar

2 kontorer

Hertz

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Esbjerg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Esbjerg

Populære biltyper

Intermediate, Passenger Van, Mini

Billigste lejebil

171 kr.

Den mest populære model

Class Standard Van
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Esbjerg i de seneste 72 timer: Intermediate, Passenger Van, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Esbjerg er 171 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 392 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Esbjerg i de seneste 7 dage er Class Standard Van. Vores brugere foretrækker også Class Luxury Van som alternativ.

Kørsel i lejebil i Esbjerg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Esbjerg, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Esbjerg, Danmark i maj?

922 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Esbjerg i maj. Tilbud fås helt ned til 371 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 1.357 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 1.357 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Esbjerg, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Esbjerg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Esbjerg er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Esbjerg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Esbjerg?

Hvordan er vejret i Esbjerg, Danmark i april?

I april er der normalt 20 mm nedbør i Esbjerg og en gennemsnitstemperatur på 6 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Esbjerg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Esbjerg om vejret i resten af Region Syddanmark?

Klimaet i Region Syddanmark i april er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 29 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Esbjerg til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Esbjerg?

Priser for biler i Esbjerg opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Esbjerg?

Fra april 2024 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Esbjerg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Esbjerg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Esbjerg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Esbjerg?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Esbjerg. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Esbjerg?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Esbjerg, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Esbjerg?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Esbjerg ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Esbjerg med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Esbjerg, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Esbjerg på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Esbjerg.

Kan jeg finde billeje i Esbjerg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Esbjerg på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Esbjerg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Esbjerg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Esbjerg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
週三 1.5
Middag
週三 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Esbjerg

Populære biludlejningsbureauer i Esbjerg