De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Vejle, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Vejle, Region Syddanmark

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Vejle, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Vejle, Region Syddanmark
Economy321 kr./dag
Lille mellemklasse334 kr./dag
Stor mellemklasse713 kr./dag
Mini315 kr./dag
Kompakt SUV349 kr./dag
Kompakt stationcar384 kr./dag
Standard stationcar533 kr./dag
Economy stationcar571 kr./dag
Fuld størrelse stationcar857 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Vejle

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Vejle

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Vejle?

De billigste udlejningsbiler i Vejle kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 193 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Vejle er 502 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Vejle?

Leje af Hyundai Elantra Touring og Volkswagen Multivan in Vejle er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Elantra Touring in Vejle kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 317 kr./dag og kan gå helt ned til 271 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Multivan kan også variere, men plejer at ligge på omkring 841 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 677 kr./dag.

Find billig billeje i Vejle, Region Syddanmark

Find den lejebil i Vejle, der passer til dine behov

Lille biler

219 kr. - 386 kr.

Alle biltyper

313 kr. - 2.924 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Vejle, Danmark er 313 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Vejle, Danmark er i marts. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 219 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Vejle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Vejle, Danmark er 532 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Vejle, Danmark er i marts. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Vejle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Vejle, Danmark er 1.203 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Vejle, Danmark er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 505 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Vejle, Danmark er 546 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Vejle, Danmark er i marts. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Vejle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Vejle, Danmark er 1.345 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Vejle, Danmark er i september. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 633 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Vejle, Danmark er 1.268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Vejle, Danmark er i september. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 529 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Vejle. I Vejle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

321 kr./dag

25 juli - 29 juli
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

334 kr./dag

25 juli - 29 juli
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Vejle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Vejle, Region Syddanmark

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

Avis

1 kontor

Sixt

1 kontor

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

Hertz

1 kontor

Sunnycars

3 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Vejle

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Vejle

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

239 kr.

Den mest populære model

Hyundai Elantra Touring
Det mest populære biludlejningsbureau i Vejle, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Vejle i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Vejle er 239 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 416 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Vejle i de seneste 7 dage er Hyundai Elantra Touring. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Multivan som alternativ.

Kørsel i lejebil i Vejle – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Vejle, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Vejle, Danmark i juli?

Biludlejning i Vejle for en weekend i juli fås helt ned til 442 kr.. Gennemsnitsprisen er 555 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 0 kr.-0 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Vejle, Danmark?

Hvis du lejer en bil i Vejle, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Vejle er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Vejle er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Vejle?

Minder vejret i Vejle om vejret i resten af Region Syddanmark?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Vejle til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 13 °C, og at du kan forvente 42 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Vejle?

Priser for biler i Vejle blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Vejle?

Der er 17 udbydere for biler i Vejle fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Vejle?

Blandt forskellige lande, herunder Vejle, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Vejle?

Alle førere, der lejer en bil i Vejle, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Vejle?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Vejle, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Vejle?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Vejle ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Vejle med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Vejle og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Vejle på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Vejle.

Kan jeg finde billeje i Vejle, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Vejle.

Kan jeg søge efter billeje i Vejle med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Vejle med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vejle på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo