Lej en bil i Helsingborg, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Helsingborg, Sverige
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Helsingborg, Sverige

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

220 kr. - 638 kr.

Alle biltyper

233 kr. - 533 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Helsingborg, Sverige, er 182 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Helsingborg, Sverige, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Helsingborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Helsingborg, Sverige, er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Helsingborg, Sverige, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Helsingborg.


Biludlejningsfirmaer i Helsingborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsingborg, Sverige
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Helsingborg, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malmøs biludlejningsdisk

Biludlejning i Helsingborg

44 brugere har søgt efter billeje i Helsingborg med momondo i august.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Helsingborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Helsingborg. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Helsingborg har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Hertz er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 203 kr./dag når du lejer en bil i Helsingborg. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Helsingborg er 150 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Helsingborg, Sverige?

60 km/t. er fartgrænsen i Helsingborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Helsingborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Helsingborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

Klimaet i Helsingborg under august måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Helsingborg.

Minder vejret i Helsingborg om vejret i resten af Skåne?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Helsingborg og rundt i Skåne eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Stockholm og Göteborg i Sverige

Se flere lejebiler i Skåne


Kom i gang med at planlægge din rejse til Helsingborg