Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Helsingborg, Skåne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsingborg, Skåne

Chaufførens alder: 26-65
Fri 28.6
Fri 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Helsingborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Helsingborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Helsingborg?

De billigste udlejningsbiler i Helsingborg kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 211 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Helsingborg er 329 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Helsingborg?

Når vores brugere lejer bil in Helsingborg, vælger de fleste en Volvo XC40 til 411 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Multivan til i gennemsnit 868 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volvo XC40 in Helsingborg for helt ned til 329 kr./dag og udlejning af Volkswagen Multivan for helt ned til 755 kr./dag.

Find billig billeje i Helsingborg, Skåne

Find den lejebil i Helsingborg, der passer til dine behov

Lille biler

284 kr. - 577 kr.

Alle biltyper

264 kr. - 779 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Helsingborg, Sverige er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Helsingborg, Sverige er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Helsingborg, Sverige er 411 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Helsingborg, Sverige er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Helsingborg, Sverige er 721 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Helsingborg, Sverige er i marts. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 548 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Helsingborg, Sverige er 478 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Helsingborg, Sverige er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 258 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Helsingborg, Sverige er 590 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Helsingborg, Sverige er i april. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 709 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Helsingborg, Sverige er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Helsingborg, Sverige er i februar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 702 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Helsingborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsingborg, Skåne

Avis

2 kontorer

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Ace

1 kontor

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Budget

1 kontor

MABI

2 kontorer

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

keddy by Europcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Helsingborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Helsingborg

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Passenger Van

Billigste lejebil

292 kr.

Den mest populære model

Volvo XC40
Det mest populære biludlejningsbureau i Helsingborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Helsingborg i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Passenger Van.
Den laveste pris for en lejebil i Helsingborg er 292 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 466 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Helsingborg i de seneste 7 dage er Volvo XC40. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Multivan som alternativ.

Kørsel i lejebil i Helsingborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Helsingborg, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Helsingborg, Sverige?

60 km/t. er fartgrænsen i Helsingborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Helsingborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Helsingborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC40 in Helsingborg?

Minder vejret i Helsingborg om vejret i resten af Skåne?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Helsingborg og rundt i Skåne eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Helsingborg?

Priser for biler i Helsingborg opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Helsingborg?

Der er 18 udbydere for biler i Helsingborg fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Helsingborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Helsingborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Helsingborg?

Alle førere, der lejer en bil i Helsingborg, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Helsingborg?

Du bør booke billeje i Helsingborg ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Helsingborg?

Når du har udført en søgning efter billeje i Helsingborg, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Helsingborg med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Helsingborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Helsingborg på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Helsingborg med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Helsingborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Helsingborg.

Kan jeg søge efter billeje i Helsingborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Helsingborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Helsingborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 28.6
Middag
Fri 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Helsingborg

Populære typer af udlejningsbiler i Helsingborg