Billeje i Helsingborg, Skåne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsingborg, Skåne

Helsingborg, Sverige
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Helsingborg, Sverige
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Helsingborg

Biludlejning i Helsingborg giver muligheden for at man kan krydse grænser til andre lande, men man må kun køre i EU-lande. Man kan dog mod gebyr tilkøbe en tjeneste, der giver tilladelse til at benytte bilen i en lang række lande uden for EU, så hvis man har brug for dette, er det en mulighed. Man skal altid informere udlejningsfirmaet om hvis man har planer om at krydse én eller flere grænser i udlejningsbilen, så de kan sikre sig, at det er tilladt at bruge bilen i det pågældende område, og så kan de hjælpe med informationer om udfordringer og regler i netop det område. Og så bliver det endeligt afregnet, når man returnerer bilen i Helsingborg.

Billeje i Helsingborg kræver at man har et kreditkort, som er udstedt i chaufførens eget navn. Der skal være dækning på kortet til depositummet og eventuelle ekstra udgifter til ekstraudstyr eller andre gebyrer. Beløbet vil blive spærret på kreditkortet i lejeperioden. Kontanter og debetkort er ikke tilladt, og det gælder også for virtuelle kreditkort og for kort, hvor teksten ikke er præget ind og forhøjet på kortet. Hos enkelt udlejningsfirmaer kan man måske få lov at leje bil, hvis man lægger et kontant depositum, men så vil det typisk gælde for meget specifikke modeller og med helt særlige restriktioner. Men har man behov for dette, kan man spørge hos det enkelte firma, men det er som udgangspunkt ikke en mulighed. Det er heller ikke muligt at bruge VISA/Dankort, så det skal være et af de internationale kreditkort. Hos nogle udlejningsfirmaer er der krav om, at det kreditkort man anvender, skal have en gyldighed på mindst én måned længere end lejeperioden

Brugen af mobiltelefon og lys er den samme i Helsingborg som i resten af Danmark, men der er en række områder, man skal være opmærksom på, når man bevæger sig ud i den svenske trafik. De svenske myndigheder er meget opmærksomme på om man overholder fuldt stop i trafikken, så husk at standse helt op, når du ser sådan et skilt. Men husk også at standsning og parkering generelt kun må foregå i trafikkens retning, og ulovligt parkerede biler risikerer at blive fjernet. Promillegrænsen i Sverige er 0,2, og politiet må på stedet idømme bøder inden for en vis beløbsgrænse, men de må ikke opkræve dem på stedet. Den enkelte kommune fastsætter hastighedsgrænserne lokalt i Sverige, og derfor er det en god idé at være ekstra opmærksom på skiltningen, så man ikke kører for hurtigt.

Man skal kunne vise et gyldigt kørekort, og det skal eventuelle ekstra chauffører ligeledes gøre før billejen. Både du og andre chauffører af bilen skal have haft kørekort i mindst ét år, og det anbefales, at man sender sine oplysninger om sit kørekort til udlejningsfirmaet i forvejen, så de kan løse eventuelle udfordringer. På denne måde kan man undgå at blive afvist ved skranken på grund af en teknikalitet, når man forsøger at hente bilen. Hvis ens kørekort ikke er skrevet med latinske bogstaver, og hvis man i det hele taget bor uden for EU, skal man medbringe et internationalt kørekort. Kommer man fra Storbritannien, skal man have en kørekortstjek-kode med fra DVLA. Ankommer man fra et EU-land, kan man bruge et pas eller et nationalt ID-kort med billede som identifikation.


Find billig billeje i Helsingborg, Skåne

Find den lejebil i Helsingborg, der passer til dine behov

Biler i Lille

246 kr. - 484 kr.

Alle biltyper

350 kr. - 868 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Helsingborg, Sverige er 370 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Helsingborg, Sverige er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Helsingborg, Sverige er 390 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Helsingborg, Sverige er i januar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Helsingborg, Sverige er 708 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Helsingborg, Sverige er i september. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 291 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Helsingborg, Sverige er 501 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Helsingborg, Sverige er i juli. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Helsingborg, Sverige er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Helsingborg, Sverige er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 564 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Helsingborg, Sverige er 897 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Helsingborg, Sverige er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 558 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsingborg. I Helsingborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Helsingborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsingborg, Skåne

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Sunnycars

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

MABI

2 kontorer

Ace

1 kontor

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Helsingborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Helsingborg

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Standard, SUV, Compact

Billigste lejebil

225 kr.

Den mest populære model

Class Standard SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Helsingborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Helsingborg i de seneste 72 timer: Standard, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Helsingborg er 225 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 406 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Helsingborg i de seneste 7 dage er Class Standard SUV. Vores brugere foretrækker også Skoda Kodiaq som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Helsingborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Helsingborg

Kørsel i lejebil i Helsingborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Helsingborg, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Helsingborg for en weekend i februar fås i gennemsnit for 445 kr.. Billigere tilbud fås til 170 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 287 kr.-287 kr..

De billigste udlejningsbiler i Helsingborg kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 24,89/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Helsingborg er 40,48/dag.

60 km/t. er fartgrænsen i Helsingborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Helsingborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Helsingborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Helsingborg og rundt i Skåne eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Helsingborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Helsingborg

Lejebiler der er populære i Helsingborg

Lej en af disse populære biltyper i Helsingborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Helsingborg


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Helsingborg ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Helsingborg, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Helsingborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Helsingborg med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Helsingborg.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Helsingborg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.