Billeje i Nairobi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nairobi

Nairobi, Kenya
8. feb. — 15. feb.
Samme aflevering
Nairobi, Kenya
ons. 8.2
Middag
ons. 15.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Nairobi

Find den lejebil i Nairobi, der passer til dine behov

Biler i Lille

225 kr. - 733 kr.

Alle biltyper

427 kr. - 1.356 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Nairobi, Kenya er 403 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Nairobi, Kenya er i oktober. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nairobi. I Nairobi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nairobi, Kenya er 530 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nairobi, Kenya er i juli. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 360 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nairobi. I Nairobi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nairobi, Kenya er 790 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nairobi, Kenya er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 546 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nairobi. I Nairobi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nairobi, Kenya er 884 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nairobi, Kenya er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 509 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nairobi. I Nairobi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Nairobi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nairobi

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,0

Autounion Car Rental

4 kontorer

Ace

3 kontorer

Avis

3 kontorer

Budget

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

Sixt

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Nairobi

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Nairobi

Populære biltyper

SUV, Economy, Compact

Billigste lejebil

297 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Nairobi i de seneste 72 timer: SUV, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Nairobi er 297 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 297 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Nairobi i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nairobi

Herunder vises de mest populære hoteller i Nairobi

Kørsel i lejebil i Nairobi – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nairobi, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 306 kr. for at leje en bil i marts i Nairobi. Et særligt godt tilbud vil være omkring 306 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Nairobi indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Nairobi i marts fandt en gennemsnitspris på 0 kr.. De fandt priser helt ned til 0 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

De billigste udlejningsbiler i Nairobi kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 23,08/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Nairobi er 23,08/dag.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Nairobi i marts. I Nairobi kommer der igennemsnit 160 mm nedbør og med temperaturer omkring 20 °C i marts måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Nairobi koster 501 kr./dag i gennemsnit.

I februar er der normalt 40 mm nedbør i Nairobi og en gennemsnitstemperatur på 20 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Nairobi, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Nairobi og rundt i Nairobi eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Lejebiler der er populære i Nairobi

Lej en af disse populære biltyper i Nairobi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nairobi


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Nairobi, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Nairobi ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Nairobi, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Nairobi.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Nairobi med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Nairobi.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.