Billeje i Phalaborwa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Phalaborwa

Phalaborwa, Sydafrika
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Phalaborwa, Sydafrika
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Phalaborwa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Phalaborwa
Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Phalaborwa til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hoedspruits biludlejningsdisk

Biludlejning i Phalaborwa

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Phalaborwa for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar, Avis, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Phalaborwa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Phalaborwa biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Phalaborwa har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Firefly, Europcar og keddy by Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Phalaborwa, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Phalaborwa?

40 km/t. er fartgrænsen i Phalaborwa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Phalaborwa er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Phalaborwa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Phalaborwa under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Phalaborwa.

Minder vejret i Phalaborwa om vejret i resten af Limpopo?

Klimaet i Limpopo i januar er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Phalaborwa til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Phalaborwa

  • Få den seneste informatiom om fly til Phalaborwa

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Phalaborwa