Find billige flybilletter til Phalaborwa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 29.7
tor 5.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Phalaborwa. De nuværende restriktioner til Phalaborwa er baseret på Sydafrika rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Phalaborwa

Find de billigste fly til disse Phalaborwa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Phalaborwa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Phalaborwa

København (CPH) til Hoedspruit (HDS)

Fly til Phalaborwa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hoedspruit, hvor den gennemsnitlige pris er 5.592 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PHALABORWA FRA KØBENHAVNmaj11% billigereAt flyve fra København til Phalaborwa ​​koster i gennemsnit blot 5.497 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PHALABORWA FRA KØBENHAVNaugust20% dyrereDet koster cirka 7.373 kr. at flyve til Phalaborwa ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PHALABORWA FRA KØBENHAVNseptember586% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Phalaborwa fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Phalaborwa?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Phalaborwa?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Phalaborwa, lå på 1.486 kr./pr. person fra Johannesburg, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Phalaborwa. Hvis du vil finde de billigste priser til Phalaborwa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Phalaborwa?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Phalaborwa i maj, så er det også billigt at flyve i juli. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.535 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Phalaborwa på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Phalaborwa er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.969 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Phalaborwa for omkring 7.304 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Phalaborwa?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Phalaborwa normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Phalaborwa om morgenen helt ned til 6.000 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.137 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Phalaborwa?

  Lufthavn: Hoedspruit, Lufthavn: Londolozi, Lufthavn: Inyati Ulusaba, Lufthavn: Sabie Park Arathusa Safari Lodge eller Lufthavn: Sabi Sabi kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Phalaborwa.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Phalaborwa på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Phalaborwa er normalt Lufthavn: Phalaborwa med en gennemsnitspris på 9.221 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Phalaborwa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sydafrika rejserestriktioner rejser til Phalaborwa. Indrejserestriktioner

Sydafrika har genoptaget kommercielle flyvninger til landet. Internationale flyrejser er begrænset til følgende lufthavne: OR Tambo International Airport, King Shaka International Airport, Cape Towns internationale lufthavn.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal fremvise bevis for indkvartering ved ankomsten, hvis de skal isolere sig under deres ophold. Rejsende skal have en sygeforsikring med international dækning, der dækker COVID-19, før de rejser. Rejsende skal udfylde og fremlægge et online rejsesundhedsspørgeskema på deres personlige udstyr, før de ankommer til Sydafrika. Spørgeskemaet kan ses på Sydafrikas sundhedsministeriums hjemmeside.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer til Sydafrika, underkastes en lægeundersøgelse. Rejsende, der har symptomer eller har været i kontakt med en smittet person, skal selv tage en obligatorisk COVID-19-test. Hvis testen er positiv, er de i karantæne i 10 dage på en statsautoriseret facilitet for egen regning. Rejsende uden gyldig helbredsgodkendelse med negative COVID-19 PCR-testresultater er underlagt karantæne på en statsudpeget facilitet for egen regning.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Sydafrika, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Phalaborwa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Phalaborwa