Find billige fly til Pietermaritzburg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Pietermaritzburg

Få indsigter om din flyrejse til Pietermaritzburg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Pietermaritzburg?

328 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Pietermaritzburg. Dette fly er fra Johannesburg og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Pietermaritzburg. Hvis du vil finde den billigste pris til Pietermaritzburg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Pietermaritzburg?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Pietermaritzburg du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 24t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Durban King Shaka Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Durban King Shaka Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pietermaritzburg

Find de billigste fly til disse Pietermaritzburg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Durban

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pietermaritzburg

København (CPH) til Durban (DUR)

Fly til Pietermaritzburg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Durban King Shaka Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.779 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Pietermaritzburg

Rejsende, som flyver til Pietermaritzburg, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Durban Virginia (66 km fra Pietermaritzburg centrum), Lufthavn: Durban King Shaka Intl (70 km fra Pietermaritzburg centrum) eller Lufthavn: Margate (138 km fra Pietermaritzburg centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 3.928 kr. pr. person er Lufthavn: Pietermaritzburg den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Pietermaritzburg. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Pietermaritzburg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Pietermaritzburg

Hvilke flyselskaber flyver til Pietermaritzburg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pietermaritzburg

Hvilke flyselskaber flyver til Pietermaritzburg?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Pietermaritzburg fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Emirates, Turkish Airlines, Qatar Airways og South African. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Pietermaritzburg, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pietermaritzburg


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Pietermaritzburg. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Pietermaritzburg med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Pietermaritzburg, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Pietermaritzburg. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.