Find billige flybilletter til Ljubljana

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Ljubljana (LJU)
fre.. 23.10.
fre.. 30.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Ljubljana

Find de billigste fly til disse Ljubljana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ljubljana?

Hvis du ønsker et alternativ til mange af de overfyldte hovedstæder, bør du overveje en rejse med fly til Ljubljana. Slovenien er endnu ikke proppet med turister, hvilket gør hovedstaden til noget specielt. Du kan opleve gammel, velbevaret arkitektur samt skønne naturoplevelser. Det er mest attraktivt at rejse med fly til Ljubljana om sommeren, hvor livet ved Ljubljanica-floden kan nydes til fulde. Byen er også rejsevenlig om foråret og efteråret, hvor der ofte er omkring 20 °C. Du kan ligeledes rejse om vinteren, hvor byens beliggenhed nær bjergrige landskaber betyder optimale betingelser for en skiferie.

Hvilket er det absolut billigste fly til Ljubljana?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ljubljana, lå på 268 kr./pr. person fra Tirana, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ljubljana. Hvis du vil finde de billigste priser til Ljubljana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ljubljana?

Den billigste måned at flyve til Ljubljana fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.306 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Ljubljana i november, så rejs fra Danmark i december, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.419 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ljubljana?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Ljubljana er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.672 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Ljubljana på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.048 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ljubljana på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ljubljana er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.633 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Ljubljana på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.846 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ljubljana?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Ljubljana, hvor du kan finde priser helt ned til 1.631 kr.. Hvis du flyver fra Ljubljana om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.358 kr. i gennemsnit. Fly til Ljubljana fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ljubljana?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ljubljana. Hvis du har planer om at flyve til Ljubljana, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Portorož (95 km fra Ljubljana centrum) eller Lufthavn: Maribor (102 km fra Ljubljana centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Ljubljana på?

Med en gennemsnitspris på 2.458 kr. pr. person er Lufthavn: Portorož den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ljubljana. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Ljubljana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ljubljana fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Air France
6. nov.
CPH
København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
19. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
11t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.048 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. nov.
CPH
København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
22. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
7t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.111 kr.
Find lignende
LOT
9. nov.
CPH
København Kastrup
20t. 50min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
17. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
16t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.124 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH
København Kastrup
16t. 20min.
2 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
21. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
9t. 10min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.682 kr.
Find lignende
Air France
6. nov.
CPH
København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
21. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
26t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.055 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. nov.
CPH
København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
23. nov.
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
7t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.161 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ljubljana Joze Pucnik

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Ljubljana, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Billigst
Bedst
Hurtigst
Air France
6. nov.
CPH
København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
Flere flyselskaber
31. okt.
CPH
København Kastrup
31t. 25min.
3 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
Turkish Airlines
3. nov.
CPH
København Kastrup
25t. 05min.
1 stop
LJU
Ljubljana Joze Pucnik
1.161 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Ljubljana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Ljubljana

Du kan vælge imellem klassiske flyselskaber og lavprisselskaber, når turen går med fly til Ljubljana. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med alt fra Austrian Airlines, Adria Airways og LOT Polish Airlines til Ryanair og Wizz Air. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis rejse med Lufthansa, KLM og SAS. Lavprisselskaberne er ofte garant for billige flybilletter til Ljubljana, men ofte er der ikke medregnet check-in bagage og frit sædevalg i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Ljubljana?

Både slovenske Adria Airways og nordiske SAS tilbyder flybilletter til Ljubljana med direkte afgang fra Københavns Lufthavn. Vælger du en flyafgang med et andet selskab eller fra en anden afrejselufthavn, skal du påregne en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ljubljana?

En rejse med direkte fly til Ljubljana tager ca. 1 time og 55 min fra København. Hvis du vælger en flyafgang med eksempelvis et enkelt stop på turen, er den hurtigste rejsetid ca. 3 timer og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Ljubljana samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Ljubljana Lufthavn til centrum. Både Nomago og GoOpti kører ruten på ca. 45 min til en billetpris af ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for en enkeltbillet. Busselskabet Arriva tilbyder ligeledes en bus i form af nummer 28, der kører mellem lufthavnen og centrum til en billetpris af ca. 4,70 EUR (ca. 35 DKK)


Populære fly til Ljubljana

Find dine flybilletter til Ljubljana blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aalborg til Ljubljana
Korteste rejsetid
11t. 45min.
Laveste pris
2.141 kr.
Fly fra Aarhus til Ljubljana
Korteste rejsetid
15t. 35min.
Laveste pris
2.580 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Ljubljana?

Ljubljana har et lille kompakt centrum, som nemmest opleves til fods. Du vil med stor sandsynlighed også få brug for byens busser, der består af 26 linjer. En enkeltbillet koster ca. 1,20 EUR (ca. 9 DKK). Du kan også investere i et Urbana Card, der koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) i depositum, og som så fyldes løbende med det ønskede beløb, så du ikke behøver at købe en enkeltbillet hver gang.


Kan man rejse til Ljubljana uden pas eller visum?

Slovenien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor er det ikke nødvendigt at søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ljubljana


Tips og gode råd til Ljubljana

Hvad skal man se i Ljubljana?

Gør dig klar til at indtage forskellige typer seværdigheder, når du lander med fly i Ljubljana. Ljubljana Slot er en af byens hovedattraktioner, hvorfra du opnår en panoramaudsigt over byen. Drager er byens signaturfigurer, og du bør se Zmajski Most, der netop er byens dragebro. Broen danner baggrund for et klassisk feriefoto. Den gamle bydel med Mestni trg og det centrale torv er også værd at slentre omkring i.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Ljubljana er et sikkert hit. Det samme er en bådtur på Ljubljanica-floden, hvor hele familien kan nyde de hyggelige kanaler og bade om sommeren. Minicity Ljubljana er en sikker vinder hos børn, da det er en miniby, hvor børnene kan køre i bil, lege købmand og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i forhold til sygesikring. I Slovenien betyder det ofte delvis egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, for at slippe for ekstra regninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Slovenien kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Ljubljana?

I Slovenien er det standard at give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Mestni og Stari Trg er to af byens kendte indkøbsgader. Indkøbscentrene Supernova og BTC City byder også på mange butikker. (Priser checket: 26/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Slovenien

Slovenien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class