Hoteller i Ljubljana

Find de bedste tilbud på 788 hoteller i Ljubljana, Slovenien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ljubljana

Der er mange skønne hoteller i Ljubljana. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Ljubljana

Tivoli Park
Triple Bridge
New Market

Er der ledige hoteller i nærheden af Tivoli Park?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Ljubljana i nærheden af Tivoli Park, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Tivoli Park og i gennemsnit koster hoteller i området 716 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Tivoli Park er normalt 23% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ljubljana, som ligger på 547 kr..

Hoteller i nærheden af Tivoli Park

Er der ledige hoteller i nærheden af Triple Bridge?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Ljubljana, der er tættest på Triple Bridge. Gennemsnitsprisen i nærheden af Triple Bridge ligger på 715 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Triple Bridge er normalt 23% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ljubljana, som ligger på 547 kr..

Hoteller i nærheden af Triple Bridge

Er der ledige hoteller i nærheden af New Market?

Hoteller i nærheden af New Market er normalt 23% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ljubljana, som ligger på 547 kr..

Hoteller i nærheden af New Market

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ljubljana

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ljubljana
Lavsæson
februar
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

43%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
374 kr. - 877 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

671 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

600 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Ljubljana er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
346 kr. - 444 kr.
3 stjerne
535 kr. - 620 kr.
4-5 stjerne
854 kr. - 939 kr.

Rejsetips til Ljubljana

Vores bedste tips til Ljubljana

Hvordan finder man et billigt hotel i Ljubljana?

Sloveniens hovedstad byder på et varieret udvalg af hoteller for enhver smag, hvad enten det er overdådige luksushoteller i de smukkeste barokbygninger eller simple budgethoteller med de helt basale fornødenheder. Du finder lettest et billigt hotel ved at søge ud i udkanten af de to bydele på hver side af floden. Byens kompakte opbygning gør det nemt at nå ud til det hele i løbet af kort tid.

Til gengæld kan du bo på et hyggeligt vandrehjem, der går for at være en billig overnatningstype i Ljubljana – til en pris på ca. 21 EUR (ca. 160 DKK). Hotelpriserne stiger generelt i perioden fra juni til august, så der er gode chancer for at holde en ferie om foråret, efteråret eller vinteren til en billigere pris.

Kan man rejse på budget?

Hvad enten du rejser som studerende eller som familie med ønske om at spare på budgettet, er det muligt at holde en dejlig ferie i Ljubljana uden at skabe overforbrug. En oplagt aktivitet er at gå med på en af de gratis, guidede rundture, hvor mødestedet er Prešeren Square foran den lyserøde kirke. En sjov, gratis oplevelse i midtbyen får du ved at køre med de små, åbne busser, der også er kendt under navnet Kavalier. Slentreture omkring Ljubljana grad og den gamle bydel ved kanalen er noget, du kan bruge mange timer på, inden du slår dig ned og smager byens specialitet – Hot Horse er en burger med hestekød!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Ljubljana er nemmest at opleve på gåben. Vil du benytte busserne, så køb et Urbana Card der koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) i depositum. Kortet kan fyldes op med det beløb, du ønsker – dog maks. 50 EUR (ca. 375 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Ljubljana?

Minimumsalderen ved indcheckning på hotel i Ljubljana er 18 år. Dermed skal du også være klar til at forevise foto-ID ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

En garantistillelse i form af et depositum er en del af et hotelophold i Ljubljana. Det kan betales på to måder – enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Normalt er der tilføjet skatter og servicetillæg på regningerne i Ljubljana, men derfor er det stadig kutyme at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Hvor sikkert er der i Ljubljana?

Ljubljana går for at være en sikker by at opholde sig i, så du kan roligt nyde din ferie. Almindelig sund fornuft skal dog altid bruges – som i enhver anden hovedstad.

Skal man medbringe adapter?

I Slovenien anvender man ligesom i Danmark stiktype C og F, så du behøver ikke at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Ljubljana pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ljubljana
3 stjerner
City Hotel Ljubljana
Mest for pengene

City Hotel Ljubljana

9,0

450 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Intercontinental Ljubljana, An IHG Hotel
#1 Mest populær

Intercontinental Ljubljana, An IHG Hotel

9,0

913 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana, Si
#2 Mest populær

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana, Si

9,0

587 kr.

Se hoteltilbud
Central Hotel
Mest for pengene

Central Hotel

8,6

476 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Ljubljana

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ljubljana har gode priser til det lille rejsebudget
Find populære hostels i Ljubljana

Hoteller med mest værdi for pengene i Ljubljana

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Ljubljana?

Ljubljana er en af de mindste hovedstæder i Europa, men der er masser at opleve, når du er på ferie i byen. Det er en universitetsby med en ungdommelig befolkning, der skaber en god dynamik, kombineret med byens afslappende omgivelser.

Floden Ljubljanica gennemskærer byen og deler den i to. Den moderne bydel ligger vest for floden, hvor der generelt er flere hoteller at vælge imellem. Området ved Trg Republike er et oplagt sted at bo, hvis du tager til byen som forretningsrejsende. Tæt på denne historiske plads, der var centrum for demonstrationer, da Slovenien blev uafhængig i 1991, finder du den slovenske parlamentsbygning.

Det er ikke kun seværdigheder, der trækker i Ljubljana, for byen er også attraktiv, når der skal handles ind. Det er naturligvis muligt at bo tæt på de største indkøbsgader i form af Čopova ulica og Slovenska cesta. Når du har oplevet vestsiden af Ljubljanica, så tag et par overnatninger på den anden side af bredden, hvor du kan bo ved slottet Ljubljana grad, som er en af byens største attraktioner. I den gamle bydel finder du også byens smukke katedral og rådhus samt souvenirbutikker.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ljubljana

Der er mulighed for en spændende byferie, når turen går til Ljubljana. Byens beliggenhed tæt på Alperne og Adriaterhavet giver et behageligt klima, så den kan besøges hele året rundt.

Om sommeren kan du bade, mens byen er smuk i julemånederne med store skøjtebaner og julemarkeder. Det er en eventyrby, for selvom den er en hovedstad, er den stadig tilpas lille og hyggelig. Det ses allevegne, hvad enten det er langs floden Ljubljanica eller omkring slottet Ljubljana grad, der kan besøges både ude og inde. Byen er cykelvenlig, så lej en cykel ved turistkontoret til ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK) pr. time. En bådtur kommer du heller ikke udenom til en pris på ca. 8 EUR (ca. 60 DKK) med afgang fra Ribji trg square.

Et slot, broer, en flod og grønne parker – det bliver ikke mere romantisk og idyllisk. Byens charme er perfekt til forelskede par, der vil nyde en kæresteweekend, men også rygsækrejsende nyder de forholdsvis billige priser.

Der er også mange aktiviteter for børn. Tivoli Park er blot en af byens smukke parker med legepladser. Skal der mere fart over feltet, så besøg vandlandet Water City of Atlantis. Tromostovje (de tre broer) samt Zmajski most (dragebroen) skal også passeres, for de hører under byens kendte seværdigheder. I samme ombæring kan du dufte til de lokale produkter på Plečnik-markedet, inden du slår en handel af med sælgerne.


Rejseinformation: Ljubljana

Hvor længe bor vores brugere i Ljubljana?

Voes brugere er typisk i Ljubljana i 3 nætter.

Hvad koster et hotel i Ljubljana?

Prisen for et hotelværelse i Ljubljana vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 496 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ljubljana?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Ljubljana. Priserne kan være 43% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ljubljana?

Hotelværelser i Ljubljana er generelt billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Ljubljana?

Et hostel i Ljubljana koster i gennemsnit ca. 223 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 273 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ljubljana pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Ljubljana, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Ljubljana i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.


Andre populære byer som Ljubljana

Disse populære byer udforskes ofte af momondos brugere