Billeje i Ljubljana, Central Region

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ljubljana, Central Region

Ljubljana, Slovenien
5. Dec — 12. Dec
Ljubljana, Slovenien
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Ljubljana

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ljubljana

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ljubljana?

De billigste udlejningsbiler i Ljubljana kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 91 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ljubljana er 102 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Ljubljana har flest lokationer?

AbbyCar Car Rentals har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Ljubljana, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ljubljana?

Leje af Volkswagen Polo og Volkswagen up! in Ljubljana er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Polo in Ljubljana kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 198 kr./dag og kan gå helt ned til 146 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen up! kan også variere, men plejer at ligge på omkring 499 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 392 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Ljubljana, Central Region

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Ljubljana, Central Region
Economy78 kr./dag
Lille mellemklasse81 kr./dag
Stor mellemklasse127 kr./dag
Mini67 kr./dag
Luksus363 kr./dag
Mellemstor SUV84 kr./dag
Kompakt stationcar94 kr./dag
Standard SUV363 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Ljubljana

Med sine ligheder med andre middelalderbyer er Ljubljana bestemt en by, der er værd at besøge. En tur til denne by ville være ufuldstændig uden en tur til Dragon Bridge, Ljubljana Castle, Metelkova og Triple Bridge. Under dit ophold vil du sandsynligvis bruge Ljubljana Ring Road, byens hovedknudepunkt for vejnettet. Biludlejning i Ljubljana er den mest effektive måde at navigere rundt i byens vejsystem. Gratis parkering i Ljubljana er begrænset, og det er svært at finde gratis parkeringspladser i byens centrum. Selv om du måske er så heldig at få gratis parkering på gaden, er de fleste af de tilgængelige parkeringspladser afregnet og prissat i henhold til deres beliggenhed i byen. Der er mere end 10 biludlejningssteder i Ljubljana. Derfor kan du nemt finde en billig billeje i Ljubljana, der passer til dine behov.

Er det værd at leje en bil, når man besøger Ljubljana?

Selv om det kan være en forhindring at finde gratis parkering på gaden i Ljubljana, har private garager og parkeringspladser dig dækket ind. Desuden tilbyder de fleste hoteller i Ljubljana gratis parkeringspladser for deres gæster. Trafiksituationen i centrum af Ljubljana er langt bedre end i andre europæiske byer. Men det ville hjælpe, hvis du undgik Ljubljana Ring Road i spidsbelastningsperioder, da den er udsat for overbelastning i morgen- og tidlig aften. Ljubljana midtby kan gå rundt på grund af en udvidelse af flere gågader, og byen er også cykelvenlig. Ljubljana har også bybusser, der drives af den potniški promet, som hjælper med at bevæge sig rundt i byen. Ikke desto mindre kan bussernes faste ruter og stopzoner hindre fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved at udforske byen i modsætning til din økonomi Biludlejning. Som følge heraf vil udlejningsbiler i Ljubljana hjælpe dig med at reducere omkostningerne og give dig mulighed for at vælge dine ønskede destinationer og tidsplan.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Ljubljana?

Hvis du vælger at leje bil i Ljubljana, er det klogt at overveje de særlige færdselsregler i byen. For eksempel holder chaufførerne i Ljubljana altid til højre for vejen. Det er også obligatorisk at bruge nærlys selv om dagen. På samme måde er brug af sikkerhedsseler i din luksusbilleje i Ljubljana obligatorisk for alle passagerer uanset alder. Det tilladte indhold af alkohol i blodet til kørsel er 0,05%, og test af alkoholvejrtrækning er almindelige i byen. Så undgå at drikke, hvis du ønsker at benytte Ljubljana Biludlejning. Vær opmærksom på, at brug af mobiltelefon er forbudt under kørsel, og brug derfor håndfrit. Vigtigst af alt skal du have et vinjeta Slovenien, en forudbetalt vignet, der giver dig mulighed for at bruge de motorveje og veje, der styres af betalingsvejsføreren. For at få en bedre forståelse bedes du kontakte byens afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Ljubljana?

Hvis du er over 21 år, er du berettiget til at leje bil i Ljubljana. Du skal også have haft et gyldigt kørekort i mindst to år. Hvis de ikke kommer fra den Europæiske Union, bør de også fremlægge en international køretilladelse. Dette er især vigtigt, hvis din kørekort er skrevet på et sprog, der ikke bruger det romerske alfabet. Derudover skal du have et kreditkort til at betale for depositum af din udlejningsbil.


Find billig billeje i Ljubljana, Central Region

Find den lejebil i Ljubljana, der passer til dine behov

Lille cars

98 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 1.169 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Ljubljana, Slovenien er 210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Ljubljana, Slovenien er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ljubljana. I Ljubljana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Ljubljana.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Ljubljana, Slovenien er 290 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Ljubljana, Slovenien er i december. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ljubljana. I Ljubljana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Ljubljana.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ljubljana, Slovenien er 175 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ljubljana, Slovenien er i april. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ljubljana. I Ljubljana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ljubljana.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

3 Dec - 10 Dec
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

78 kr./dag

3 Dec - 10 Dec
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

81 kr./dag

3 Dec - 10 Dec
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Ljubljana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ljubljana, Central Region

Avantcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

FLIZZR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

7,7

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,7

AbbyCar Car Rentals

12 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ljubljana

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ljubljana

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

213 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Ljubljana, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Autounion Car Rental og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ljubljana i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Ljubljana er 213 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 269 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ljubljana i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen up! som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ljubljana

Herunder vises de mest populære hoteller i Ljubljana

Kørsel i lejebil i Ljubljana – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ljubljana, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ljubljana, Slovenien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Ljubljana har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Budget, Avis og Enterprise Rent-A-Car er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ljubljana, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ljubljana, Slovenien?

Rejsende, som lejer en bil i Ljubljana, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ljubljana ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Ljubljana, Slovenien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Ljubljana 3 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ljubljana.

Minder vejret i Ljubljana om vejret i resten af Central Region?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ljubljana og rundt i Central Region eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ljubljana?

Priser for biler i Ljubljana blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ljubljana?

Antallet af udbydere for biler i Ljubljana er 68 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ljubljana?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ljubljana. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ljubljana?

Alle førere, der lejer en bil i Ljubljana, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ljubljana?

Du bør booke billeje i Ljubljana ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ljubljana?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Ljubljana ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Ljubljana med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Ljubljana eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ljubljana på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ljubljana.

Kan jeg finde billeje i Ljubljana, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ljubljana.

Kan jeg søge efter billeje i Ljubljana med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Ljubljana med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ljubljana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.