Lej en bil i Ljubljana, Slovenien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ljubljana, Slovenien

Ljubljana, Slovenien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Ljubljana, Slovenien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ljubljana, Slovenien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

88 kr. - 222 kr.

Alle biltyper

88 kr. - 272 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ljubljana, Slovenien, er 81 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ljubljana, Slovenien, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ljubljana. I Ljubljana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ljubljana.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ljubljana, Slovenien, er 117 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ljubljana, Slovenien, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ljubljana. I Ljubljana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ljubljana.


Biludlejningsfirmaer i Ljubljana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ljubljana, Slovenien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

8,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

3,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

5,9
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Ljubljana, Slovenien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ljubljana Joze Pucniks biludlejningsdisk

Biludlejning i Ljubljana

Vi har foretaget 12 søgninger på biludlejning i Ljubljana denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ljubljana for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Hertz, og Alamo er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Ljubljana som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Ljubljana. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ljubljana har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Ljubljana er billigst gennem Avantcar på et af deres 3 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 62 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 196 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ljubljana, Slovenien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Ljubljana har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, Hertz og Alamo er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ljubljana, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Ljubljana i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Ljubljana i oktober. I Ljubljana kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 3 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Ljubljana koster 464 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ljubljana har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder i Ljubljana, Slovenien med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 167 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ljubljana, Slovenien?

Rejsende, som lejer en bil i Ljubljana, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ljubljana ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ljubljana?

Når vores brugere lejer bil in Ljubljana, vælger de fleste en Hyundai i10 til 147 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Polo til i gennemsnit 234 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai i10 in Ljubljana for helt ned til 31 kr./dag og udlejning af Volkswagen Polo for helt ned til 39 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Ljubljana?

Hertz udlejer en Audi A4 in Ljubljana for 757 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Audi A4 in Ljubljana kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.Det er også muligt at leje en Mercedes-Benz V-Class (også anset som køretøj i kategorien Luksus), når du lejer bil hos Hertz in Ljubljana.

Hvordan er vejret i Ljubljana, Slovenien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Ljubljana 15 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ljubljana.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Ljubljana under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Ljubljana. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ljubljana plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Volkswagen Polo og Fiat Panda.

Minder vejret i Ljubljana om vejret i resten af Central Region?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ljubljana og rundt i Central Region eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Slovenien


Biludlejning i lufthavne i Ljubljana

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ljubljana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ljubljana