Lej en bil i Maribor, Slovenien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Maribor, Slovenien

Maribor, Slovenien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Maribor, Slovenien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Maribor

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Maribor, Slovenien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Maribor, Slovenien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ljubljana Joze Pucniks biludlejningsdisk

Biludlejning i Maribor

I september til og med i dag 7 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Maribor.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Maribor, Slovenien?

Når du lejer en bil i Maribor, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Maribor er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Maribor.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Maribor?

Leje af Volkswagen Golf og Volkswagen Polo in Maribor er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Golf in Maribor kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 212 kr./dag og kan gå helt ned til 178 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Polo kan også variere, men plejer at ligge på omkring 186 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 126 kr./dag.

Hvordan er vejret i Maribor, Slovenien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Maribor i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 76 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Maribor under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Maribor. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Maribor plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Volkswagen Polo og Hyundai i10.

Minder vejret i Maribor om vejret i resten af Drava?

Klimaet i Drava i september er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 76 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Maribor til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Slovenien


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maribor