De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Gatwick, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gatwick, England

Chaufførens alder: 26-65
金 28.6
金 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Gatwick, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Gatwick, England
Economy158 kr./dag
Lille mellemklasse163 kr./dag
Stor mellemklasse347 kr./dag
Standard405 kr./dag
Mini151 kr./dag
Premium449 kr./dag
Luksus701 kr./dag
Kompakt SUV166 kr./dag
Mellemstor SUV216 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Gatwick

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Gatwick

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Gatwick?

De billigste udlejningsbiler i Gatwick kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 145 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Gatwick er 145 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Gatwick?

Den mest populære bil at leje in Gatwick blandt momondo-brugere er Kia Sportage, efterfulgt af Volkswagen Golf. Vores brugere har set tilbud på Kia Sportage in Gatwick for 266 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 201 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 118 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Golf in Gatwick, selvom du kan finde priser på helt ned til 62 kr. om dagen.

Find billig billeje i Gatwick, England

Find den lejebil i Gatwick, der passer til dine behov

Lille biler

155 kr. - 376 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 713 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Gatwick, Storbritannien er 276 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Gatwick, Storbritannien er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Gatwick.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Gatwick, Storbritannien er 352 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Gatwick, Storbritannien er i april. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 200 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Gatwick.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Gatwick, Storbritannien er 360 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Gatwick, Storbritannien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Gatwick.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Gatwick, Storbritannien er 244 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Gatwick, Storbritannien er i marts. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Gatwick.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Gatwick, Storbritannien er 384 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Gatwick, Storbritannien er i februar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Gatwick, Storbritannien er 332 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Gatwick, Storbritannien er i oktober. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gatwick. I Gatwick kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Gatwick.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

163 kr./dag

26 6月 - 3 7月
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

169 kr./dag

26 6月 - 3 7月
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Gatwick

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gatwick, England

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

keddy by Europcar

3 kontorer

DRIVALIA

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Hertz

1 kontor

Avis

6,5
Okay
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,5

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,8

Value

5,2

Hurtige fakta om biludlejning i Gatwick

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Gatwick

Populære biltyper

Passenger Van, Compact, Full-size

Billigste lejebil

145 kr.

Den mest populære model

Kia Sportage
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Gatwick i de seneste 72 timer: Passenger Van, Compact, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Gatwick er 145 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 145 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Gatwick i de seneste 7 dage er Kia Sportage. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Kørsel i lejebil i Gatwick – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Gatwick, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Gatwick, England biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Gatwick opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Gatwick så som Enterprise Rent-A-Car, DRIVALIA og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gatwick, England?

Hvis du lejer en bil i Gatwick, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Gatwick er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Gatwick er hastighedsbegrænsningen 115 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 2008 in Gatwick?

Minder vejret i Gatwick om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Gatwick til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 53,8 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Gatwick?

Priser for biler i Gatwick opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Gatwick?

Der er 23 udbydere for biler i Gatwick fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Gatwick?

Blandt forskellige lande, herunder Gatwick, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Gatwick?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Gatwick. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Gatwick?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Gatwick, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Gatwick?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Gatwick. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Gatwick med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Gatwick, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Gatwick på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Gatwick.

Kan jeg finde billeje i Gatwick, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Gatwick på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Gatwick med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Gatwick.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gatwick på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
金 28.6
Middag
金 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo