Lej en bil i Birmingham, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Birmingham, England

Birmingham, ENG, Storbritannien
12. dec. — 19. dec.
Samme aflevering
Birmingham, ENG, Storbritannien
søn. 12.12
Middag
søn. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Birmingham, England

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

50 kr. - 151 kr.

Alle biltyper

50 kr. - 423 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Birmingham, Storbritannien, er 60 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Birmingham, Storbritannien, er i november. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 50 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Birmingham. I Birmingham kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Birmingham.


Biludlejningsfirmaer i Birmingham

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Birmingham, England
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Valuta for pengerne

9,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

6,0

Samlet

2,6

Afhentning/aflevering

2,6

Valuta for pengerne

2,6

Information om din rejse til Birmingham

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Birmingham?

Den verdenskendte hovedstad London er den helt store turistmagnet i Storbritannien, men der er mere at vælge imellem. Du kan eksempelvis tage på en storbyferie i landets næststørste by Birmingham. Den tidligere industriby er i dag forvandlet til en kulturby med mange seværdigheder inden for kunst, musik, litteratur og sport. Billeje i Birmingham giver dig tilmed mulighed for at køre rundt i oplandet og opleve, hvad du har lyst til. Du skal blot være opmærksom på, at udlejningsfirmaerne har deres individuelle regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning hos Green Motion kræver en mindstealder på 21 år. Alle førere under 25 år skal desuden betale et gebyr på ca. 50 GBP (ca. 423 DKK) pr. lejedag. Du skal være mindst 23 år hos Easirent for at benytte biludlejning i Birmingham. Et dagsgebyr er ligeledes en betingelse, hvis du er under 25 år, og det lyder på ca. 30 GBP (ca. 254 DKK). Hertz har fastsat en mindstealder på 23 år samt et dagsgebyr på ca. 36 GBP (ca. 305 DKK) for billeje i Birmingham. Hos alle de tre udbydere skal du derudover også have haft kørekort i minimum et år. Lignende regelsæt gælder hos alle andre udlejningsfirmaer. Lej bil i Birmingham og få mere ud af din ferie!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du skal vænne dig til fartgrænserne i Storbritannien, da de måles i miles. I bydistrikterne må du køre maksimalt 48 km/t (omregnet fra miles). På landevejene i England må du køre maksimalt 96 km/t, mens hastighedsgrænsen på motorvejene er 112 km/t. Briterne tillader en promillegrænse på 0,8, hvilket er 0,3 højere end i Danmark. Kørelys er ikke påkrævet i dagtimerne, men du kan sagtens benytte det. Motorvej M6 er den eneste motorvej i landet, hvor du skal betale vejafgift. Prisen er ca. 6,40 GBP (ca. 51 DKK).

Parkering

Det kan være problematisk at finde en parkeringsplads langs gaderne i centrum. Til gengæld bugner Birmingham af moderne parkeringshuse, hvor du kan holde overvåget og i tørvejr. Du kan eksempelvis parkere i Dudley Street Car Park, hvor to timers parkering koster ca. 3,50 GBP (ca. 30 DKK). Ludgate Hill Car Park og Navigation Street Car Park er også muligheder, hvor prisen for to timers parkering ligeledes er ca. 3,50 GBP (ca. 30 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Birmingham

Billeje i Birmingham giver dig mulighed for at køre afsted på længere ture og opleve mere end blot centrum. Du har rig mulighed for at benytte fri kilometer, indstille din GPS og opleve noget af den centrale del af England. En køretur til Stratford upon Avon er benzinpengene værd. Det er William Shakespeares fødeby, og du kan besøge hans fødehjem samt nyde hele byens middelalderstemning. Cadbury World er også et oplagt sted for hele familien. Det berømte chokolademærke har lavet et oplevelsesmuseum, hvor du naturligvis kan smage på de søde sager! Husk barnestol, hvis du har de små med i bilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Alle udlejningsfirmaer tilbyder standardforsikringer. Ansvarsforsikring, skadesforsikring og ulykkesforsikring er som regel en del af grundpakken, når du benytter billeje i Birmingham. Derudover kan du købe dækninger på tag, hjul og glas.

Kan man bruge sit danske kørekort i Birmingham, eller skal man have et internationalt?

Du skal ikke bekymre dig om et internationalt kørekort, da danske kørekort er gyldige overalt i EU.

Hvor i Birmingham kan man hente og aflevere sin lejebil?

Green Motion, Easirent og Keddy er blot nogle af de biludlejere, der har afhentningskontor i Birmingham centrum. Birmingham Lufthavn er også et sted, hvor du kan gå direkte til bilafhentning, når du lander. Udlejningsbilen kan naturligvis afleveres det samme sted igen, inden du flyver hjem til Danmark eller videre ud i verden.


Afstanden fra Birmingham, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Birmingham

I december har vi foretaget 11.839 søgninger på biludlejning i Birmingham for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Birmingham for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Avis, og Enterprise er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Birmingham som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Birmingham. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Birmingham har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra GREEN MOTION er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 90 kr./dag når du lejer en bil i Birmingham. Den absolut billigste pris fundet på deres 3 udlejningskontorer i Birmingham er 43 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Birmingham, ENG biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Birmingham ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Birmingham. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Birmingham i januar måned?

Leje af en standardbil i Birmingham i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 3 °C og nedbør omkring 40 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Birmingham koster 470 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Birmingham har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har 3 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 90 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Birmingham, ENG?

Birminghams hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Birmingham er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Birmingham, Storbritannien i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Birmingham i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Birmingham under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Birmingham.

Minder vejret i Birmingham om vejret i resten af England?

Dem, der gerne vil leje bil i Birmingham til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i december måned normalt er ca. 4 °C med 66,6 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Birmingham

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Birmingham

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Birmingham